- 30 Aralık 2009
- 24.277
- 98.858
- 1.123
KARAMSAR canım sakın hafta sonu ile akşam kapanış saatlerinde işlem yapm altını oldugundan yüksek alır ve düşük bozdurursun..Bu arada gunaydın kirli çıkılaaaaar mb ihaleyi ne zaman saat kaçta acacak acaba bir bakmak lazım...Umarım doların ateşini az düşürür altınla birlikte ..
tabii Tugba altın mı almak istiyorsun canım ?
Canım al -sat yapacaksan eger vakıf ve ziraati tercih etme garanti yapıkrediyi tercih edebilirsin
O zaman alabilirsin canım oradan..Hayırlı olsun şimdiden[/QUO
teşekkürler :))ama ben fiyatları takip etme konusunda çok acemiyim mesala bugün 97,78 altının grmı
selam kızlar;
Bal10 eviniz hayırlı olsun cnm, hiç takmam kafana en doğrusunu yaptınız kiraya ödenen para boşa gitmeyecek, hem ev alanla ev kurana rabbim yardım eder...
Derin sınavı kazanmana çok sevindim cnm.. Tebrik ederim..
Kızlar altın toparlanıyor sanki, nedense ben düşmesini hiç istemiyorum hep çıksın istiyorum, ama yorumlara bakıyorum, 2012 de düşecek diye söyleniyor..Kısmet artık..
Başıyazmalı yusum kızlar sizler daha almadınızmı altın, 95 lere kadar indiki bence kaçırılmaz fırsattı.. Bende 95 küsürden 3 gr. aldım..
Karanfilce sen ne yaptın evi cnm karar verdinizmi??
Sinirboyu girmiyor bayağıdır onun yorumlarınıda takip ediyordum merak ettim..
Canım al -sat yapacaksan eger vakıf ve ziraati tercih etme garanti yapıkrediyi tercih edebilirsin
canım şimdi ziraatin internet subesi sabah 9 akşam 4 ilk etap
ama akşam 18 30 da birdaha açılıyor ama fiyatları degiştiriyorlar misal altın satışı 100 lira ise bankanın altını alış fiyatını 95 yapıyor araya 5 lira fark koyuyor işte burada zarar edersin..
o sebeble hafta sonu ve akşam alış satış yapılmamalı..gerçek kurlardan almıyorsunuz çünkü
ama garantideyim mesela ben burada saat akşam 4 den sonra avrupa borsalarıda açıldıgı için oradaki düşüş kurları etkiler ve internet subesi işlemi garantide saat 6 ya kadardır..diyelim altın alıcam ama akşam saatlerini bekliyorum alıcam avrupa borsasında etkilenirde düşerse alırdım
işin kısacası garantiyi bildigim için direk onu yazıyorum saat 6 ya kadar alım satım yapabilirsin
ama ziraatde saat 4 e kadar yapabilirsin
her banka kapanışdan sonra sana belli bir saatte yine açar internet subesini ama işte o zaman alım da yapma satımda yapma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?