• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

dun anladım ki benim esprilerim anlaşılmıyorrrrr

kesme tahtalarını gösterip, bir deucuz! diye orta boy almak istediğimi yazdım, baktım yenilerden zeytin ve kalplerarası ilk cevapları yazmış, bizim kızlar (eskiler) anladı espriyi derken hooppp sirkeci, selin, farmasive seyyah bile alacagımı sanmış, bade esprili yanıt vermiş, benim şaka yaptıgmı anladığını düşündüm.

ben esseden 1 ay önce bambu büyük boy kesme tahtası aldım promosyonda 15 tl ye. satıcı kız bu ne kadar ucuzmuş dediğinde anlamadım ne demek istediğini

ama konuyu açtıgım iyi olmuş. amacım kesme tahtalarının sık sık değişmesi gerektiği, mikrop yuvası olduguna dikkat çekmekti....:42:

hımm dünün sazanımı seçildim :) olsun sayfada sazanlıklada olsa adımın geçmesi çok mesud etti beni:D

kadın konu açmıştı eşinin aldattığını düşünüyomuş
adam kadının şifresini biliyomuş gelmiş yazmış aman neler neler:30:
konu uçtu ama

ya silindi mi
adamın yazdıklarını özelden yazsana:27::27::27:
meyracım ya sıkıntı işte
işi olmayan neye saracağını şaşırır bendeki o hesap

ben tahtamı sirkeyle yıkıyorum sonra durulayıp balknda güneşte kurutuyorum
ama 3 yıl oldu 3 tane var hiç değiştirmedim:26:

nasıl okuduysam sirke hayatta bana dua etmez olarak anladım tam alıntıladım yazıyordum ki doğruyu gördüm
turşu kıvamına doğru gidiyorum :27:

dün kesme tahtalarını araştırınca gördüm ki sık sık değiştirmek gerekiyor ancak benim tahtamın biçimi çok güzel öyle bulabilirsem alırım. onun dışında biz sterilizasyonda ısı kabul kabul etmeyen yerlerde (bençler için filan) çamaşır suyuyla belli oranlarda karışımlar yapıyoruz ve onunla işimizi görüyoruz. Ben aynısının tahta için de yapılabileceğini düşünüyorum çamaşır sulu karışımla temizlenir belli bir süre duru suda bekletilirse o kesik aralara giren mikroorganizmaların büyük bölümünü kaybederiz. Aslında en sağlıklısı cammış ama o da işte bıçakları köreltiyormuş bir de senfatın dediği ses var:18:

dedik ya plastik kullan her gün makinaya at
icat çıkarmanın ne gereği var şimdi durduk yere 150 tllik tahtalar aldıracaksını

madamkokoda %50+%20 indirim varmış ama nevresimleri kapsamıyor sanırım az önce telefonuma mesaj geldi (içine çeyizci kaçmış paylaşımcı sirkeci)

önümüzdeki haftasonu antalyada seminerim var.
eşim ve çocuğumuda götürecem eğer gidersem (çümkü pintiliğim tutarsa rapor alıp gitmeyeceğim)
devlet baba eşimin yol ve otel masrafını karşılamayacak.
buda bize 400-500 extra masraf olarak karşımıza çıkacak.
ama bir yandan da hava değişimi olacak bize...
hala karar veremedim ama.
fikirlerinizi bekliyorum

bade :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

dark
bir seyyah olarak atlaya zıplaya hoplaya amuda kalka kalka giderim:32::32:

Seyyah
Hem konu dışından gümlemekten bıktım
Hemde buradaki diğer arkadaşlara rahatsızlık vermem adına sana özel mesaj yazacağım

bana da sonra anlatın bu genç yaşımda kel kalmak istemiyoruuum :27:

derfat umarım hayatındaki o olumsuzluk neyse bir an evvel kurtulursun
burada gelir bize ohh şükür atlattık dersin.

senfat benim yorganlar gelmiş :52:

bana da sonra anlatın bu genç yaşımda kel kalmak istemiyoruuum :27:

derfat umarım hayatındaki o olumsuzluk neyse bir an evvel kurtulursun
burada gelir bize ohh şükür atlattık dersin.

senfat benim yorganlar gelmiş :52:

inş bitanem inş o kadar çok istiyorum ki şükür atlattık demeyi ama bize çok karanlık gözüküyo umutsuzluğa kapıldım kapılmamakta mümkün değil nereye gitsem önüme çıkıyo bitmiyo,kapanmıyo hep yakamızda bizi rahat bırakmıyo bu sorun

Back
X