Kirli Çıkılar )))

bence bu durumda izolasyonun ve evin güney cephe olmasının yanısıra bebekten ötürü vücudundaki kan hacminde artışa bağlı olarak da sıcak basıyordur seni 20 günde 24 metrküp bravoo

ya da en kirli çıkı ben olacağım diye üşüdüğünü bile hissetmez olmuş
o kadar abartmış ki bu duruma inanma fikrini tişörtle gezip bunu kendine ispat ediyor

eveeet, işlerimi bitirdim ve geldim
bugün tasarlayıp da yapamadığım tek şey: saçlarımı kestiremedim
çekyatları robotladım
yatağımdaki çarşafları, nevresimleri yıkadım
beyaz iş takımımı çıkardım
bi yandan yıka bi yandan ütüle, mahvoldum
lohusa yatağımı hazırladım yani
iyi kötü iki kap da yemek yaptım
mercimek çorbası ve yumurtalı kıyma
ayaklarımın altı şişti resmen

şimdiiiii sayın bade uzun söyleyin bakalım
halı robotuyla hamilelik arasında ne gibi bi ilişki oluşur
annenizin ya da sizin kesin bilginiz vardır

ben geçmişi okumaya gidiyorum şimdi

portaxe güzel bir mekana benziyo. fiyatlarından bilgin var mı, mekan arayan tanıdıklarım var bi söylerim

abla şöyle söyleyeyim insan orda düğün yapmak için ne kadar parası olduğunu bile bilmemeli
300 kişilik yemekli bir düğün 60 70 bini geçiyor rahatlıkla
ve tüm organizasyon içinde bile değil

ben değil de bu organizasyon pazarlık işlerinde k validem bombadır o bir çakma kayserili. biz hiç eşimle düğün mekanı filan gezmedik bir gün ailelerle gidildi biz burayı gezmiştik nasıl dediler hadi anlaşıyoruz denildi o gün anlaşma yapıldı nişanlı olmanın psikopatlığıyla ne üzülmüştüm neden biz gezip karar vermiyoruz da hoop diye hazır karşımıza geliyor diye salakmışım

biz de kimse karışmıyor bu işlere nerde istersen orda yapalım diyorlar zaten kimseye bırakmam böyle işleri
ben de olsam ağlardım kesin zaten hiçbir istekte bulunmuyorum bulmuşlar benim gibi gelini üzmesinler bi de

banusultan evde yürüyüş bandı alana kadar aç leslie ile 1 mil 3 mil 5 mil neyim yap verme o kadar parayı yürüyüş bandına o paraya kızlarını gezmelere tatillere götür. Yürüyüş bandı alıp da evinde yatıran dolu arkadaşım var kalabalık etme evine dinle beni.

al sana bombe desen daha iyiydi
anlaşıldı benim bi,r tohtor koca bulmam faz oldu
böcükcüm şiparişim sana bana şöle uzun boylu yağuşuklu mümkünse renkli gözlü mal mülk dolusundan çıkı sahıbısı ağaç kovuğundan çıkmışı bi ous bul ben gelmeden önce bebeeem
gelince hemen derdest edelim kaçamasın
direk buralardan birine götürürüz

Son düzenleme:
bence bu durumda izolasyonun ve evin güney cephe olmasının yanısıra bebekten ötürü vücudundaki kan hacminde artışa bağlı olarak da sıcak basıyordur seni 20 günde 24 metrküp bravoo

her halta bilimsel bi yaklaşım getirmesen olmaz demi
biz belki böle cahil halimizle mutluyuz

abla şöyle söyleyeyim insan orda düğün yapmak için ne kadar parası olduğunu bile bilmemeli
300 kişilik yemekli bir düğün 60 70 bini geçiyor rahatlıkla
ve tüm organizasyon içinde bile değil

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bizde sayı 550 +10 çocuk olduğu için öyle her bir yere bakamamışlarmış. nişanlıykn ben de deli deli üzülüyordum düğün yerim güzeldi ama benim karar vermemiş olmam sıkıyordu canımı.
bu arada davetiyemizde "çocuklara tatlı rüyalar" yazıyor diye baya bi kişi eleştirmişti.

şimdi benim aklıma ne geldi
eskiden cep tel çalınca pc titrerdi
neden artık titremiyor
ben deli miyim
neden bunu düşündüm şimdi

yavrum öylesi boşta kalıyor mu ki
öylesini gözüyle yer hatunlar

ben de sevmiyorum çocuklar etrafta koşturup dururken
ee ama çocuklu aileler alınıyor tabi ben diyorum ki acaba sadece nikah yapıp sonrasında eğlence mi yapsam arkadaşlar arasında
benim arkadaşlardan evli olan da yok zaten düşün en hızlısı benim evde kalmış bir nesliz biz

bizim bir arkadaş gündüz nikah yaptı akşam da bir otelde düğün yaptı tabi nikah daha kalabalık düğündeki davetli sayısı nikaha oranla daha azdı. her ince ayrıntı düşünülmüştü ama bir arkadaşın kız arkadaşı tutmuş feyste o düğüne ait toplu resmimizi paylaşmış düğüne davet edilmeyen başka bir arakdaş da görmüş filan... sonrası biraz sıkıntılıydı

oldu böcüğümün düğüne gitmişim bi de kızımı götürmicem
hem de hayatımda ilk ve son defa saraya giderken
pışıııııııııııııııııık

seyyh cep telefonu ekran titretmesi dedin ya aklıma geldi eşimle bikaç gündür telefonda şurası mı burası mı diye ülke vize konuşuyoruz bugün mailime bi baktım kolay vize başvurusu diye bir mail gelmiş bırak titremeyi her yerden her şekilde takipleniyoruz

tabi o durum sıkıntılı bayağı benim dediğim eğlence 15-20 kişilik

Valla ben cızdırdım 1 yıl oldu cok rahatım
Oncesınde olcum yapıyorlar uygunsa yapıyorlar
Çok korkmuştum cunku her yaptıklarını goruyosun
Ama sımdı cok memnunumm

iyi geceler kızlar.
bu ara yürüyüş bandına merak saldım.kullanan,marka ,model tavsiye edebilecek olanınız var mı acaba.
salonda kullanıp beğendiklerimin markasına hiç dikkat etmemişim.

Ben gecen hafta elıptık bısıklet aldım voıtın
Yuruyuş bandıçok ses çıkarır dıye korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…