başvurumu yaptım canım bugün
son gündü
bitti o iş
haklısın canım her şeyde bi hayır var ben eskiden istediğim bişey olmadıgında çok üzülürdüm ama sonra olmadıgı için dua ettimsenfat hikayeni ben de okudum
2008de kpssye girdim, 82 puan aldım
bizim bölüm için çok çok iyi bi puan
önceki yıllar atama dönemlerinde 2000 kişi civarı alınırdı, o yıl 300 küsur kişi alındı
tabi açıkta kaldım
çok üzüldüm
sonra annem koltuk altından ameliyat oldu, göğsü de alındı, kemoterapi tedavisi başladı
ben nasıl şükrediyorum halime, Allahım iyi ki atanamamışım
kim bakardı anneme diyorum
annemin kemoterapi kürleri bitti, o arada martta bi ek atama yaptılar
bulunduğum ilin ilçesine atandım
üstelik gittim 3 ay çalıştım,norm fazlası oldum, beni merkez ilçeye verdiler
o kadar ballı oldum ki, ben bile şaştım.
sonra bu sene de evime 8 dk mesafede bi okula geldim
aslında biz hiçbi şey bilmiyoruz, hayırlısı diyip boyun eğmeliyiz
şimdi mesela durağa giderken, hoooop otobüs kaçıyor, diyorum ki, vardır bi hikmeti
gerçekten her şeyin bi hikmeti varmış
aynı aynı aynı eşim adam gidio 25.000 liralık altın alıo sonna bi anda satıyo ben deli oluorum heycan oluomuş kalpten gitcektimde borç verdik kurtuldum:)bi de,bu işte sabır çok önemli...
o da bende hiç yok... :)
ben farmasi gibi sabırlı değilim....
öyle 3 e böl,5 e böl yapamıyorum...
hopadanak ne var ne yok atlıyorum... :)))
rakamlar da yüksek olunca,zararına da satış yapmayınca,baya bi beklemek zorunda kalıyorum....
farmasi gibi yapabilsem, şimdiye çoktan multi milyoner :)))) olmuştum...
sizleri unutmuştum.... :115:
kuzum ya senin kesme tahtan kadar diil ama idare etben de gideyim bari pentiye uygunmuş
doğru söylüyorsun farmasi...papatyacım bence ödenen her borç zaten birikimdir
o nedenle borçları kapat birikime kaldığın yerden devam et
eeee neden ben burdan hiç kimseyle facede arkadaş değilim...merhaba hanımlar biraz önce face girdim o sırada bir arkadaşın isteğini kabul etti diye bildirim geldi tam da eşim ekrana bakıyordu sordu kim ki oo dedim kkden konuştugumuz arkadaşlardan birisi adamın verdiği cevap şu siz güya o kulube rumuzlarla girip faceden de ekliyorsunuz ne anladım ben rumuzdan diyooooo
kızlar bu gece snemaya gittik:) hükümet kadına güzel filmdi tavsiye ederim:)
fakat çıktıktan sonna bizim burda minnak bi avm var içindede penti mağazası var kampanya varmış 3 al 2 öde diye
sütyen vardı 2 tanesi 100 lra 1 tanede hediye
yan tanesi 33 tl ye gelodu
ay aldım ama iyimi yaptım kötümü yaptım bilemedm:)
malum hamilelikten hiçbişeyim olmuodu almış bulundum:)
hiç kirli çıkılığada uygun bişe diil ama :)
bişeler diyinde rahatlim bu arada geçmişi okumadan daldım şimdi okucam
ben bebeğimi özledim ayıp mı günah mı yasakmı hakkım yok mu
bendende bi koleksiyon çıkar ya ben onları giymeye bile kıyamaıorumki napcam bilmiorum:)gökçe galoşu salla
sizin narin ayaklarınıza çeyizimden nadide patikler vereceğim
:):):)benim bacım 2 kişiyizzz 68 den aşağı gelmedi :):)
bu ay davul fırınım vardaaa onda 2 balık 1 rosto 2 börek ve 1 de karnıbahar yaptım o bakımaaa 75 den aşağı gelemzzz.... ütüde kezaaaa çok zaten makinem a plusplus olmasaaa enerji bakanı kovacak bizi bu şehirden bu ülkeden:):):)
bakalım bu ay kaç gelecek bize suda 35 dan aşağı gelmez yahuuu bu ay az cık az geldiii eşim yoktu ve 15 tatil dolayısıylaaa:):):)
bu ay durmak yok harcamaya devam şekilde gelcek
doğalgaz ufffff azcık kısmışız ya geçen 4 gün boyunca gecee uyuya kalınca donmuşum meğer feci soğuktu dün gece angaraa..bugun 60 da yanyor bananeee ya adamı ben mi zengin edecem diyorum
ya hakkaten ben başka şeylerdede bazen diyorummm kendime harca be gökçeeee adamı sen mi zengin edecen diye beynim banaaa oyun ediyor adetaaa sizede oluyor mu hanımlarr:):):)
canım ya ben tutumlu olmayı evet dogru buluorum olması gerekir ama israf olmamaalı zaten vicdanım rahat etmio...
örneğin tanıdıgım bi kişi su gitmesin diye haftada 2 gün baanyo yapıodu:)) bu cimrilikten baaşka bişey diil
ama şu olsaydı takdir etcektim ... hani suyu açarız ısınana kadar su akar giderya o suyu alsa israf olmasın diye bunu ayakta alkışlarım...
ayrıca cimri insanların kendilerini tutumlu diye nitelendirmesinede gıccık oluorum sinir oluorum resmen....
arkadaşım çalışıosak kazanıosak harcızaz tamam fazlasını diil israf etmeden 2 kişi yaşayan bi eve misal ben her pazar salata meyve haiç 3 çeşit sebze alıorum eti tavugu balığı bi hafta doluyo zaten ama aldıgım yemeklikleri yarımşar kilo alıorum ertesi güne kalan yemeği sevmediğim için ama 1 kilo alsam fazla yapsam döksem gece uyyamam...içim acır.......
olsun hadi bakalım gidip gidip şimdi öss anına denk getirmeyindeeeee sonra demedi demeyin görevim varrrrrr öncesinde inşlh bana uyar göüşürz en azından 1 kahveeee kızılayda falan
:):):)
çoluk çocuk yok ya bizde böyle sosyalleşecez :):):)
ben yapıyordum annemde gecen gun dedıkı bak kremsantın var
pudıng var bıseyler yapmak ıstedıgınde evdekı malzemelene bak ha msıafır gelır ona bısey demem
buarada annem ve babam muthıs tutumlular
gencken cok tutumlularmıs halada oyleler sıfırdan baslayıp babam ılk arsasaını aldıgında 23 yasındaymıs henuz 17 yasında evlenmsıler
akıl veıryor bana
pişiriyorsun cıkarıyorsun uzerıne ortu ortuyonmu fırını kapatınca ıcındemı bırakıyon benım borekler sonuyor ya :S
cok canım cektı buarada
karanfilce sabah görür ona bir sorum var.
gecen gun koyden gelen sütleri sen dondurucuya mı attın dedin.
kaynattıp mı attın
tetrapak sütler de olur mu ki acaba dondurucuda
bu arada pırasa alıp, yıkayıp, küçük küçük dograyıp dondurucuya atsak, yaza yumurtalı pırasa falan yapsak olur mu ki?
papatyacım sevdiklerimizi ekliyoruz
sen hiç demedin ki seyyah seni seviyorum sana bayılıyorum falan
ve tabi önce borcu ödemen mantıklı
selincim tabi alcan bacım ya
hem biriktircen hem yicen
nerde yoksa o işin zevkli
güle güle tak dicem garip olcak güle güle kullan
senfatcım pırasa ile ilgili soruna şöle cevap verim ben soğanı pazardan taşımamak adına marketten aylık alışveriş yaparken 10 kilo kadar alıorum tabi ay sonuna dogru yumuşamaya yeşil yeşil saplar çıkarmaya başlıo bende bunları dograyıp buzluga atıorum yemek yaparken kısı ateşte yağda çeviriorum tadı sanki hiç buzluga atılmamış gibi oluo
pırasayı denemedim ama oda soğangillerden oldugu için yeşil kısımları çok olmamak kaydıyla olabilir...:) aslında 1 kilo lığ deneyebilirim ama ben hiç pırasalı yumutrta yapmadım:) geçen gün kavurmasını yaptım üstüne yumurta kırdım ama mıhlama gibi sen nasıl yapıosun?
hımmmm anladım ben onu....
demek sadece sevdiklerinizi....
bir de biz senle özelden mesajlaştık....
küsüm artık küsüm....
canım ben hepinizi seviyorum
ama sizden sevgi bekliyorum
beni seversen eklerim bak seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?