• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

gece size 8.30 da veda etmişim.
ve yatış o yatış..
gece 3 gibi gözler açıldı..:53:

eşim beni de uyuttun diye kızdı bana :17: onu ısıtma amçlı kullanıyorum da..
neyse gece uyandık namazlarımızı kıldık.
sabaha karşı az bişey daha uyumuşuz. :1:

ben de kalan çamaşırları attım makineye bu 4. makine oldu dünle birlikte.
onlar çıkar birazdan asayım.
eşim menemen istedi bugünkü kahvaltı menüsü kolay.

bugün gezcez:52:
ekmek makinelerine bakcaz.

ya arçelik çift bölmeliden ya da sinbo dan almayı düşünüyorum.
aslında internetten 100 tl civarına alınabiliyormuş ama ben takip eder de denk getirebilir miyim bilmiyorum.

15 sayfa yapmışsınız ne yazık ki şimdi okuyamıycam başka bi zamanda artık..:20:

gün olayına da yorum yapayım :1:
olay sadece gün olarak değil de arkadaşlık muhabbet açısından iyi oluyor.. değilse hepimiz para biriktiriyoruz çok şüükür.
işin içinde para oldu mu bi resmiyet ve zorunluluk giriyor ve doğal olarak aksama olmuyor.
biz günde 10 kişiyiz ki okulumuz 100 kişi.
ben gün ya da buna benzer ev, çocuk hayırlaması, taziye ziyaretleri de olmasından yanayım.
insanlar arasındaki samimiyet ve güzellikler artıyorr.
biz 10 kişi 4 yıldır gün yaparız.
ve koşulumuz vardır 4 çeşit.
hem ev sahibesi yorulmaz hem de birbirimizin yüzünü okul dışında görmüş olur kaynaşmış hem de sağlığından ya da özel durumlarından haberdar olur elimizden geleni yapmaya çalışırız.
bizim gibi büyük okullarda değilse annen baban vefat etsin evlen boşan kimsenin ruhu duymaz.
üstelik gittiğimiz yerde herkes kalkar herkes hizmet eder mutfak birlikte toplanır makineye yerleştirir, hatta en son da biri kahve yapar onu da misafirlerden biri yapar :34:

günaydın kızlar.
saçımı yıkamaya gittim akşam,haydi kızları da yıkayayım,giydireyim derken gelemedim bir daha.
saç konusunda buraya geldiğimden beri hep hayal kırıklığı yaşıyorum.ne kesimde ne boyamada istediğimi bulamadım,eve hep üzgün,dünyanın parasını verip kızgın döndüm,artık kendim boyuyorum.
şu saçlarımı bir uzatsam,uçlarından alarak kendim de kesebiliyorum,boyamı da iyi yapıyorum karışımlarla filan,kuaförlere veda etmeyi düşünüyorum.
avonun boyası beklediğimden koyu düştü,akması nasıl olacak bilemem tabii,küllü açık sarı kullanıyorum ben,içine turuncu önleyici sıkmadım bu sefer,boyanın kendi tonunu anlamak istedim.lorealin majirelini bulmak lazım,yansımasız güzel tonlar yakalanıyor onunla.
senfat koyu kahveydi benim saçım,orj. açık kahve,onu da kendim boyuyordum.kahveleri,koyuları boyamak çok daha kolay,sorun sarı saçın tonunu tutturmak.bence evde boya,değmez kuaföre gitmeye.olly yazmış,köpük boya ile herkes rahatlıkla yapar.

günaydın kızlar;
eşim ve oğlum kayağa gitti. anlayacağınız bu pazarda evde yalnızım. şu kayak ta öyle masraflı bir spor ki. her hafta 100 tl bayılıp geliyorlar. sezon bir bitseydi de kurtulsaydık.
aranızda antidepresan kullanan var mı....
yoğun iş tempom beni çok sinirli yapıyor. üstelik herşeyi ufak tefek ne olursa kafama takıyorum acaba diyorum sakinleştirici yada entidepresan kullansam işe yarar mı. bu ilaçlar hakkında hiç bilgim de yok.
bu hafta doktora gideyim diye düşünüyorum da sizin bu konuda görüşleriniz neler....

var benden bir model bursada
ama kestelde
ruh öküzlerimden biri
kısmet bakarsın birgün olur:34:

bi ara bahsetmiştin bursaya arkadaşıma gelecem diye
kestel dediğin yer iki adımlık mesafe ona gelirde bana gelmezsen karışmam
görüşek tanışakta da hayatımıza renk gelsin
vanda da bir arkadaşım vardı üç aşağı beş yukarı senin gibiydi
benden 10 yaş kadar büyüktü ama pek bir fark yok gibiydi
diyordum walla hayatımda tanıdıgım en renkli kişisin diye
elbette onunda sıkıntıları olurdu ama bir iki kelamdan sonra bol kahkaha olurdu neşelenirdik
felsefesi sallaaaa gitsindi

bu arada ne zaman gelecktin sen bursaya
banusultan senfat suunny ablada sanırım geleceğiz demişti ne olduuuuu

Yaşar Özel - Bu Kadar Yürekten Çağırma Beni - Dailymotion video

günaydın kızlar;
eşim ve oğlum kayağa gitti. anlayacağınız bu pazarda evde yalnızım. şu kayak ta öyle masraflı bir spor ki. her hafta 100 tl bayılıp geliyorlar. sezon bir bitseydi de kurtulsaydık.
yoğun iş tempom beni çok sinirli yapıyor. üstelik herşeyi ufak tefek ne olursa kafama takıyorum acaba diyorum sakinleştirici yada entidepresan kullansam işe yarar mı. bu ilaçlar hakkında hiç bilgim de yok.
bu hafta doktora gideyim diye düşünüyorum da sizin bu konuda görüşleriniz neler....

babamı kaybettiğimde bir hafta hiç konuşmamışım dudaklarım yapıştıgına kanamıştı kurumuş kımıldamamktan herkes beni kafayı yemiş gibi görüyordu birileri eczaneden bana pasiflor adında şurup birde stablon adında hap almış sürekli iki dakikada bir ilacını aldın mı diyip duruyorlardı bende iyice bunlamıştım çünkü yaşadıgım doğal bir süreçti ama ilaçta ilaçta demeleri canımı fena sıkmıştı sinirlenip kırmıştım
bende etkisi bu oldu başka da hiç kullanmadım
bazen diyorum gidip kullansaydım daha mı rahat atlatırdım yaşadıklarımı ama genede iyiyim seviyom ben kendimi de bu halimide
bi enerji var patlaması varki içimde bu gün kıpır kıpır durduruna aşk olsun

günaydın kızlar;

ben kullandım..panik atak tedavisinde
durumun çok kötü değilse bulaşma derim
yok cidden ihtiyaç duyuyorsan bitkisel olan ilaçlardan kullan
bunlar bağımlılık yapmıyor
toparlandığında rahatça bırakıyorsun
ama diğerleri acayip bağımlılık yapıyor.
3 aylık bir tedavim vardı 3.haftada bu ilaı içmezsem nefes alamam diye düşünmeye başladım
ve Dr.a gidip ilacı bırktırmasını istedim..
ama psikolojik olarak toparlanıyorsun buda bir gerçek..

babamı kaybettiğimde bir hafta hiç konuşmamışım dudaklarım yapıştıgına kanamıştı kurumuş kımıldamamktan herkes beni kafayı yemiş gibi görüyordu birileri eczaneden bana pasiflor adında şurup birde stablon adında hap almış sürekli iki dakikada bir ilacını aldın mı diyip duruyorlardı bende iyice bunlamıştım çünkü yaşadıgım doğal bir süreçti ama ilaçta ilaçta demeleri canımı fena sıkmıştı sinirlenip kırmıştım
bende etkisi bu oldu başka da hiç kullanmadım
bazen diyorum gidip kullansaydım daha mı rahat atlatırdım yaşadıklarımı ama genede iyiyim seviyom ben kendimi de bu halimide
bi enerji var patlaması varki içimde bu gün kıpır kıpır durduruna aşk olsun

ben kullandım..panik atak tedavisinde
durumun çok kötü değilse bulaşma derim
yok cidden ihtiyaç duyuyorsan bitkisel olan ilaçlardan kullan
bunlar bağımlılık yapmıyor
toparlandığında rahatça bırakıyorsun
ama diğerleri acayip bağımlılık yapıyor.
3 aylık bir tedavim vardı 3.haftada bu ilaı içmezsem nefes alamam diye düşünmeye başladım
ve Dr.a gidip ilacı bırktırmasını istedim..
ama psikolojik olarak toparlanıyorsun buda bir gerçek..

kızlar benim problemim belki de problem değildir bilemiyorum. bazen çok sinirli oluyorum. örneğin oğluma 10 kere hadi üstünü giy diyorum o da giymeyince sinirleniyorum. bağırıyorum sonradan da çok üzülüyorum. yada herşeyi çok kafaya takıyorum. bilemiyorum belki de bunlar normal durumlardır. aslında ilaca falan bulaşmak istemiyorum. yani bulaşırsam bir daha ilaçsız bir hayata dönemeyecek mişim gibi geliyor. ama sinirli ve kırıcı olmaktan daha iyi değil mi diyorum bazen. anlatabildim mi acaba...

özlem-su bizim apartmana da seneler önce böyle bir kadın taşınmış. kimse bilmiyo tabi. apartmanı silen kadın bana diyo ki, şu dairenin kapısının önünde hep kesme şeker oluyo allah allah diyo:26: ben de ona çocuklar atıyodur falan diyorum. aradan zaman geçti kaının üst katında yeni evlenmiş, başka şehirden gelmiş bir kızcağız var, sarhoş adamın bi tanesi kızın kapısına dayanmış aç kapıyı ben geldim diyo:9::9: kızın aklı başından gitmiş, bize telefon açıyo kurtarın beni adamın biri kapıma dayandı diye. neyse erkekler bunu bir güzel pataklayıp attılar dışarı. kızın iki gözü iki çeşme ağlıyo yavrucak. meğerse kapıcı apartmanı silerken kadının işaret diye koyduğu kesme şekerleri atmış, adam yani müşteri kapıyı şaşırıp üst kata çıkmış:9::9: sonra zaten çıktı gitti kadın birkaç gün içinde:1:

:53::53::53::53::53::53::53::53:

kızlar benim problemim belki de problem değildir bilemiyorum. bazen çok sinirli oluyorum. örneğin oğluma 10 kere hadi üstünü giy diyorum o da giymeyince sinirleniyorum. bağırıyorum sonradan da çok üzülüyorum. yada herşeyi çok kafaya takıyorum. bilemiyorum belki de bunlar normal durumlardır. aslında ilaca falan bulaşmak istemiyorum. yani bulaşırsam bir daha ilaçsız bir hayata dönemeyecek mişim gibi geliyor. ama sinirli ve kırıcı olmaktan daha iyi değil mi diyorum bazen. anlatabildim mi acaba...

anlıyorm canım..bu senin yapın sanki..
hani şu saman alevi gibi parlayan insanlardansın
oğluşunda yruyordur biraz
bence bunlar için ilaç alma daha çok sakinleştirici çaylar dene özellikle sarı kantaron ,papatya,melisa çyları çok yatıştırıcı oluyor
inan ilaçlar yarardan çok zarar veriyor vücuda

Tünaydınlar herkese iyi pazarlarr..
Ya ben yazmayı unuttum hastalara çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.
Bende eşimi işe yolladım o evden çıkana kadar ortalığı toparladım size bakayım dedim işlerimi toparlıycam ,ütü yapıcam.
Bu arada eşim beni kadınlar gününde ehliyete yazdırmış ona 8 ne kadar süre vermiştim:1::1::1:Salı günü gidip evraklarımı halledicem çarşambada onları teslim ederiz muhtemelen hafta sonları gidicem 500 tl.

papatyacım bende kullanmadım ama arkadasım passiflora şurubunu kullandı tamamen bitkiselmiş oda çok gerekli bulmadığı için pek kullanmadı ama 1 haftadan sonra etkisini gösterdiğini söylemişti canım.

Trabzonlu bir Türkçe öğretmeni, bir gün Erzurumlu bir öğrencisini sözlüye kaldırır ve sorar: 'pakmak fiilinun çekiminu yap pakalum' Erzurumlu öğrenci hemen cevaplar :'Bakirem, bakirsen, bakir'' Öğretmen öğrencisinin bu cevabını kabul etmez., doğrusunu söyler: 'öyle mi denur daa? Onun aslu pöyledur: pakayrum, pakaysun, pakayı'

Trabzonlu bir Türkçe öğretmeni, bir gün Erzurumlu bir öğrencisini sözlüye kaldırır ve sorar: 'pakmak fiilinun çekiminu yap pakalum' Erzurumlu öğrenci hemen cevaplar :'Bakirem, bakirsen, bakir'' Öğretmen öğrencisinin bu cevabını kabul etmez., doğrusunu söyler: 'öyle mi denur daa? Onun aslu pöyledur: pakayrum, pakaysun, pakayı'

bunun birde malatya versiyonu var
öğretmen acımak fiilinin çekimini yap der
Malatyalı çocuk:yazığım geli ,yazığın geli ,yazığı gelii der:55:

papatya bir dönem bir arkadaşım (işten) paxil adında bir ilaç kullanıyordu çok büyük ailevi problemleri vardı anne baba bunu küçükken terketmişler yurt dışında yaşıyorlarmış arkadaşı da halası ve eniştesi büyütmüş filan hayatı trajediydi bir dediği diğer dediğini de tutmazdı

o ilacı kullanırken bir enerji patlaması yaşar kışı ortasında sürekli terler kapıyı camı açtırırdı sonra ilacı bırakmaya karar verdi doktoru aniden bırakmaması gerektiğini dozları azaltarak yavaş yavaş bırakması gerektiğini söylemişti. Bence oğluna karşı anlık patlamaların için filan hiç antidepresanlarla tanışma.

eşimle bi film izledik.
sinemada değil evde :1:

güzeldi öneririm
mutluluğa boya beni.
bi fransız filmi animasyon.
duygusal bi film ama aşırı duygusal değil:52:

Back
X