Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var benden bir model bursada
ama kestelde
ruh öküzlerimden biri
kısmet bakarsın birgün olur![]()
günaydın kızlar;
eşim ve oğlum kayağa gitti. anlayacağınız bu pazarda evde yalnızım. şu kayak ta öyle masraflı bir spor ki. her hafta 100 tl bayılıp geliyorlar. sezon bir bitseydi de kurtulsaydık.
aranızda antidepresan kullanan var mı....
yoğun iş tempom beni çok sinirli yapıyor. üstelik herşeyi ufak tefek ne olursa kafama takıyorum acaba diyorum sakinleştirici yada entidepresan kullansam işe yarar mı. bu ilaçlar hakkında hiç bilgim de yok.
bu hafta doktora gideyim diye düşünüyorum da sizin bu konuda görüşleriniz neler....
günaydın kızlar;
eşim ve oğlum kayağa gitti. anlayacağınız bu pazarda evde yalnızım. şu kayak ta öyle masraflı bir spor ki. her hafta 100 tl bayılıp geliyorlar. sezon bir bitseydi de kurtulsaydık.
aranızda antidepresan kullanan var mı....
yoğun iş tempom beni çok sinirli yapıyor. üstelik herşeyi ufak tefek ne olursa kafama takıyorum acaba diyorum sakinleştirici yada entidepresan kullansam işe yarar mı. bu ilaçlar hakkında hiç bilgim de yok.
bu hafta doktora gideyim diye düşünüyorum da sizin bu konuda görüşleriniz neler....
o zaman ben de bir nutellayım :)))
babamı kaybettiğimde bir hafta hiç konuşmamışım dudaklarım yapıştıgına kanamıştı kurumuş kımıldamamktan herkes beni kafayı yemiş gibi görüyordu birileri eczaneden bana pasiflor adında şurup birde stablon adında hap almış sürekli iki dakikada bir ilacını aldın mı diyip duruyorlardı bende iyice bunlamıştım çünkü yaşadıgım doğal bir süreçti ama ilaçta ilaçta demeleri canımı fena sıkmıştı sinirlenip kırmıştım
bende etkisi bu oldu başka da hiç kullanmadım
bazen diyorum gidip kullansaydım daha mı rahat atlatırdım yaşadıklarımı ama genede iyiyim seviyom ben kendimi de bu halimide
bi enerji var patlaması varki içimde bu gün kıpır kıpır durduruna aşk olsun
ben kullandım..panik atak tedavisinde
durumun çok kötü değilse bulaşma derim
yok cidden ihtiyaç duyuyorsan bitkisel olan ilaçlardan kullan
bunlar bağımlılık yapmıyor
toparlandığında rahatça bırakıyorsun
ama diğerleri acayip bağımlılık yapıyor.
3 aylık bir tedavim vardı 3.haftada bu ilaı içmezsem nefes alamam diye düşünmeye başladım
ve Dr.a gidip ilacı bırktırmasını istedim..
ama psikolojik olarak toparlanıyorsun buda bir gerçek..
özlem-su bizim apartmana da seneler önce böyle bir kadın taşınmış. kimse bilmiyo tabi. apartmanı silen kadın bana diyo ki, şu dairenin kapısının önünde hep kesme şeker oluyo allah allah diyo:26: ben de ona çocuklar atıyodur falan diyorum. aradan zaman geçti kaının üst katında yeni evlenmiş, başka şehirden gelmiş bir kızcağız var, sarhoş adamın bi tanesi kızın kapısına dayanmış aç kapıyı ben geldim diyokızın aklı başından gitmiş, bize telefon açıyo kurtarın beni adamın biri kapıma dayandı diye. neyse erkekler bunu bir güzel pataklayıp attılar dışarı. kızın iki gözü iki çeşme ağlıyo yavrucak. meğerse kapıcı apartmanı silerken kadının işaret diye koyduğu kesme şekerleri atmış, adam yani müşteri kapıyı şaşırıp üst kata çıkmış
sonra zaten çıktı gitti kadın birkaç gün içinde
![]()
kızlar benim problemim belki de problem değildir bilemiyorum. bazen çok sinirli oluyorum. örneğin oğluma 10 kere hadi üstünü giy diyorum o da giymeyince sinirleniyorum. bağırıyorum sonradan da çok üzülüyorum. yada herşeyi çok kafaya takıyorum. bilemiyorum belki de bunlar normal durumlardır. aslında ilaca falan bulaşmak istemiyorum. yani bulaşırsam bir daha ilaçsız bir hayata dönemeyecek mişim gibi geliyor. ama sinirli ve kırıcı olmaktan daha iyi değil mi diyorum bazen. anlatabildim mi acaba...
Trabzonlu bir Türkçe öğretmeni, bir gün Erzurumlu bir öğrencisini sözlüye kaldırır ve sorar: 'pakmak fiilinun çekiminu yap pakalum' Erzurumlu öğrenci hemen cevaplar :'Bakirem, bakirsen, bakir'' Öğretmen öğrencisinin bu cevabını kabul etmez., doğrusunu söyler: 'öyle mi denur daa? Onun aslu pöyledur: pakayrum, pakaysun, pakayı'