Kirli Çıkılar )))

Kızım ben sana dedim emrine amadeyim. Ne zaman dersen ozaman yanındayım. Gezmeye gezme tozmaysa tozma

YANİ BU YORUMDA OKUNMAYIN DİYOR AMA ÖNCEKİ YAZILANDA KURANI ELİNLE DEĞMEDEN ezberden okuyabililirsiniz avri bir durum okumuştummmm onun için yazmıştım iyi ayeter kürsü okurum diyeee... şimdi kafam karıştı
çok sağol farmasi bacımmm

yavvv nasıl bişey ooo bambaşka bir tasarımmmmmm :)

Buda yeni çıktı. Minderlerden ev yapıp içine giriyoruz.
Allahım ölücem ya sıcaktan
yaaaaa baksen acabaaa senin oğluş mühendismi olcak mimarmıııııııııı

seyyah bacımmmmmmmmm hem iyi yolculuklarrr diliyorummm
hemdeee sınavındaa başarılar diliyorummmm....

ayrıcaaa darklada güzel vakit geçirmenizi temenniederimm
iyi hafta sonları

Kızım ben sana dedim emrine amadeyim. Ne zaman dersen ozaman yanındayım. Gezmeye gezme tozmaysa tozma

dark bana ne sözler verdi bilseniz
hele o beni ikna etmek için sesini buğulandırmalar falan
gazozu açtım bekliyorum tostumu yidim hadi gel
patlayın da çatlayın
ben dedim demi ankaralılar sizden önce ben herkesi görcem diye

EN HIZLI SEN ÇIKTIN VALLAAAAA BACIM TEEEEEEEEEEE (muğlaydı dimi???) MUĞLALARA GİDİYONNN VAY BEEEEEE biz belkide aynı sempten görüşememizzzz ancak ayları bulcakkkk bakalım geç olsunda güç olmasınnn bizde buluşcazzzzz angara ekibi ileee angaranın bağlarını oynayacazz videomuzu koyarızzz dermişimm:):):)

Iyi geceler bacılarrrrrr ....
Benim koca sabah gelmiş olyorrrrr görüşemesssek kendinize iyi bakın seyyahcım inşalh sınavın fevkaledeninde fevkinde geçerr emiii:)
inşlh bu iş hayırlı bir şekilde olur
:) görüşemmesssek şimdidden diyim dedimmmm inşlh girerim deee yarınn merak etmemmm durumu...

Iyi hafta sonları bacılarım

:) bi geceden daha merhaba:) saat gene gecenin 3 ü ve ben yarasa gibi ayaktayım:)
sıkıldım
sanıırm ruhumu ele geçiren içimdeki canlı artık uykularımıda ele geçirdi hemde hayatta bile yokken:)
akşam 8.30 gibi koltukta uyyakalmışım kociş üstümü örtmüş ve ben yarım saat önceye kadar koltukta uyumuşum oda yanımda tv izlemiş meyve yemiş falan fistan
kaldırdı hadi yataga e ben uyandım:)
şimdi o yattı ben ayaktayım düzenimiz kalmadı:))))

vücudum hazırlık yapıo galiba uykusuz gecelere:) bebişimi çok merak ediorum acaba nasıl benden ne gibi özellikler aldı
ağzı gözü burnu nasıl? elleri küçükmü ayakları nasıl:) artık bi an önce doğmasını istiorum gelsin artık dünyaya onu bekliorum sabırsızlıkla babasıda bende
hergün sevioruz:) canı ne istiyo diye soruorum:) çikolata kaçamkları yapıoruz oğlumla kimse görmeden:)

parasal durumlara gelirsek:))))
bu ay ıvır zıvır çok çıktı haliyle birikim yapamadık yani benim yaptıgım 2 çeyrek hariç:) her ay bi tane aalmazsam rahat etmiorum:)

eşimn pc si tamir oldu:240 tl
park yatak aldık:240 tl
bebişe alışveriş:150 tl
otomatik hesap 2 ay boyunca neti ödememiş:116 tl

aklıma gelenler bunlar:) ve buna rağmen elimizde hala paramız kaldı ay sonuna şükürler olsun:)) birikim yapamadık ama borcumuz yok buda bişeydir:)
tabi kumbirişeteki parayı saymıorum:)

gökçenin hesabı nedenpasif oldu acaba ? admine mesajmı yazsam? biliomusunuzzz?????

günaydın hanımlar güzel haftasonları olur inşaallah :)

seyyahçım inşaallah sınavın çok güzel geçer

sunny ablacım minik kızının doğum günü kutlu olsun yeni yaşının sağlık mutluluk ve huzura vesile olması dileğiyle....

gökçe kafa karışacak bir durum yok zira Kur'an-ı Kerim'den ayetler okunması şarta bağlanmış her ayet okunmuyor dua ve zikir ayetleri okunabilir diğerleri okunamaz diyor

Abdestsiz Kur’an okunur mu?

Cevap:
Evet, abdestsiz Kur’an-ı Kerim okunur. Hatta bir insan cünüp olduğu zaman ve bir kadın ay halinde iken de Kur’andan bazı ayetleri okuyabilir. Ancak bunun üç şartı vardır:
1. Okuduğu ayetler dua ve zikir ayetleri olmalıdır.
2. Ezber okumalıdır.
3. Kur’an-ı Kerimi eline alarak okumamalıdır.
Bu üç şarta uygun olarak ezberindeki “Besmele, Fatiha, ihlâs ve muavvizzateyn ve dua ayetlerini” dua ve zikir niyeti ile okuyabilir.

sunny ablacım minik kızının doğum günü kutlu olsun yeni yaşının sağlık mutluluk ve huzura vesile olması dileğiyle....

nerden bildin yoksa seninde mi doğum günün bugün canım çok teşekkür ederim. kızıma iletirim güzel dileklerini senin de doğum günün kutlu olsun farmasicim
eşinle, çocuklarınla hep mutlu ol inşallah allah sağlıklı, huzurlu uzuun bir ömür nasip etsin sana

bildirim yapmayı unutmayın kızlar :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…