Kirli Çıkılar )))

arkadaşlar gökçenin hesabı pasifff gözüküyorr.bilginiz var mııı?

evet bdv de yazdığı yorumlar yüzünden ceza aldı o ama ikinci bir hesap aldı diye biliyorum ben:26:

teşekkür ederim canım haber verdiğinn için yani haberimm oldudaaa.

rica ederim ne dimek

öncelikle hepinize merhaba arkadaşalrrrr bir arkadaşın yazmış olduğu cezaalr hakkında konuşurken bende aminnnn dedim diye öncesinde uyarı aldım diye yazmıştım vel hasıl onu yazdım diyeeee 10 puanlık ceza vermişlerrrr derkennnn
bir başka jinekoloji topicinde herzamanki yazışmalarımdan dolayıııı ondanda 30 puan ceza vermişlerrrr :) bende anlamadım.... en sonunda bu sosoyal siteyi mahkemeye verecem bennn anlayaamdımmmm .... adamalr kendi cumhuriyetini kurmuş gibiii ahanda bunu yazdım ya şimdi okur birielri şikayet eder bu cümlemideeee tutar ondan dolayı bunada ceza veririelrrrr ne saçma sapan kişilikler dolu çözemedimmmm sanal dedikkk eee o da bir yere kadar vallaaa kimseee sanal dahi olsa asabımı bozamazzz
hepinizden çok özür diliyorum

bacılarım ankara buluşması için yazışmaları takip edicemmm görüşmek ümidiyleeee:)

ben tüp bebek sonucu pozitif çıkana daha bi çok seviniyorum ya da uzun yıllardır olmayanaların mucize eseri olduğunda.
çok değişik bi imtihan çünkü bu aynen kanser gibi.
nasıl ki çok hassas olur kanser hastaları tüp bebek hastaları da öyle...

bugün sana dediğim 3 merkezi de aradım. en son tıpı aradım ımsi orda var mı diye sordum.
salak adam öyle salakca ve gıcık laflar etti ki nasıl kapatacağımı bilemedim. orda olunca hasta olmayınca anlamıyor insanlar seni..
Allahım teknikerden bile yemediğin laf kalmıyor.
kapadığım gibi de sesim kısılana burnum tıkanana kadar ağladım..
bu devlettekilerin böyle muamelelerinden nefret ediyorum.
çok şükür devlet hastaneleri biraz düzeldi de inşallah bir de tıplar düzelse.. ukala tipler.

neyse bugünkü boşaltımı yaptım sonunda burdan kalkınca

kızlar ygs açıklanmış
kardeşim 120 net yapmış 415 puan almış. ama sıralaması kötü. ben farketmiştim zaten. bonus hocayı kim arasa herkesin netleri ayı civardaydı demek ki tam o aralıkta yığılma olmuş.24 binde.
hayırlısı inşallah.

karanfil kardeşini tebrik ediyorum inşallah lys de bu açığı telafi eder ve istediği bölüme girer.

bizimkinin 60 neti var batırmış resmen... sıralama da geçen yıla göre daha kötü gelmiş 227 binde

karanfilim bugün canın sıkılmış sana da gelmişler benim gibi :) boşver canım ya herşey olacağına varır her manada gerek tüp bebek gerek işlere yetişememe mevzusu. hakkında hayırlısı olsun herşeyde

ah be canım...
üzme kendini dedim ya zaten stresli bişey..böyle antin kuntin insan çook..
duyma görme..sende kızarak konuş hatta..
dediğim gibi özel merkezler daha iyi oluyo her açıdan..çalışanlar da öyle..
benim merkezde yumurta toplama öncesi işleme yardımcı biri geldi koluma girdi nasıl dua ediyor anlatamam..
sağolsunlar çok iyilerdi hepsi..inş. sende çok iyi bir yer bulursun canım..

nihayet evin yolunu bulabildim
geçmişe bir bakayım neler var neler yok
çift pencereye devam

karanfil ben en az 10 merkezle ön görüşme yaptım..ücretsiz randevu alıyosun..
dr. a sorularını soruyosun ..ben liste yapmıştım veriyodum..Dr.a oda cevaplıyodu..
oralarda yokmu acaba:26:

dün pazardan bebek ıspanak aldım.
ay ablaları bir görseniz öyle tatlılarkii.
bugün onları kavuracam bool soğanlı
salçalı makarna
ve ayran var....
sizlerrde ne var

öğleden sonra izin almıştım bankada işlerim vardı
onları hallederken net bankacılığı açtırdım birikim yaparken kullanırım belki die

ne güzel kayınvaldeleriniz verio bir sürü erzak
ben istesem günahını vermez
hiç görmedim kimseden birşey
annemle yaparız ne yapcaksan kışa girerken birşeyler o kadar

ayyy ben hamilemizi unutup yazıyorum bunları ama bida demem töbe.
bade nasıl oldun. mutfağa girebiliyor musun?

salçalı makarna
ve ayran var....
sizlerrde ne var

nasıl kıyacaksın el kadar bebelere
bende mercimek köftesi var ..bi hayırsever yollamış
başkada bişey yok..accccccızzzz acccc

benimki veriyo sağolsun.
gerçekten verdikleri benim için çook önemli, çünkü onları paralar döksem de alamam.
nerden bulacam ev yapımı kışlıkları. yani gerçekten ev yapımı. çarşıdakilerin ne olduğu meşhul
ben de giderken götürüyorum birşeyler. gönlü hoş olsun diye

ayyy ben hamilemizi unutup yazıyorum bunları ama bida demem töbe.
bade nasıl oldun. mutfağa girebiliyor musun?

yok canım gayet rahat yaz..
şimdilik fotosentezle besleniyorum
2 haftadır serumla geziyorum..
yenilecek herşeye düşmanım şu sıralar rahat olun

merhaba canım kayınvalidem 65 yaşında

bundan 15-20 sene önce müstakil bahçeli evde duruyormuş o zaman elbette herbir şeyini kendi yapıyormuştur gençliğin de verdiği enerjiyle

sonra o evlerinden çıkıp ( o ev normalde kayınpederi ve kayınvalidesine ait bahçe içinde tek katlı çift daire bir ev)
ilçenin merkezine altı bodrum dükkan apartman dairesi yapmışlar 6 katlı
kendisi yapmasa da çevresindeki bildiği tanıdığı kişilerden satın alır tarhanasını bakliyatını vs
çevresi geniştir yazın sebze meyve çok getiren olur o da bize getirir kendine ayırır
kaz ya da hindiyi çevreden temin eder kestirir temizlettirir hem kendine hem bize ....
kayınpederimin ceviz ve meyve bahçeleri var işçi tutar bakımı yaptırır
bizim kışlık cevizler vişneler hep oradan gelir
kışlık elmasını kasayla peynirini tenekede patatesini çuvalla alırlar
merdiven üzerinde durur ihtiyaç oldukça alırız

salçalı makarna
ve ayran var....
sizlerrde ne var

Bendede mercimek çorbası,ıspanak yemeği var yanınada çoban salata tarzı bişey yaparım herhalde.

karanfil ben en az 10 merkezle ön görüşme yaptım..ücretsiz randevu alıyosun..
dr. a sorularını soruyosun ..ben liste yapmıştım veriyodum..Dr.a oda cevaplıyodu..
oralarda yokmu acaba:26:
Allah için o listeyi bana da ver.
ben en özel yerde bile doktorun karşısında tutulur kalır hiç bişey ne diyebilir ne sorabilirim.

en güzel yeri seçmeye çalışıyorum ama en güzel bi yeri seçebilmek için önünde seçenekler olmalı burda yok ki doğru düzgün bi yer (

hani tıpta ımsi varsa onu da değerlendireyim dedim ama adamın verdiği cevap karşısında yıkıldım resmen.
olmaz mı var tabi, sen yanlış yoldan başlamışsın git özelleri araştır. bi aşağılamalar. bana ahkam kesen de ya tekniker ya hademe orda biliyorum yani konuşan adamı.
salaklar soruşturma bile yemişler zaten hırçınlıkları da ondan

ön görüşmeyi bilmiyorum canım. ön görüşme olayı sadece eurofertilde var sanırım :26:
pepetinin dediği dilek hanıma gideyim diyorum.
onun muayene ücreti 150 tl diye biliyorum.

bi atlatayım hayırlısıyla pozitif sonuçlansın ben muayene ücreti filan koymuyor şu an.
ama en çok parayı eurofertil aldğına göre moralim en çok orda iyi olacağını düşündüğümden sanırım orası olcak..
ne zor işmiş
Allah razı olsun canım

sağol canım Allah razı olsun.
sizinkine de bizimkine de hayırlı güzel yerler nasip etsin..
hayırlı nasipler versin.

ben ne arkadaşlarım var çok zeki yazık olup gittiklerini bilir, hiç bi yeri kazanamayıp da ne mevkilere gelenleri bilirim..
Allah bizimkilere başarıyla birlikte nasip de versin inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…