benim koleksiyonum var:)))))))
benim kayınvalidem saolsun bu kış verdi bişeyler kendisi kabuk tarhana yapmış:))) bahçeden ceviz verdi eşim seviyo diye erik mamelatı yapmış:))
bana süveter örmüş:))) bunlar önemli benim için:))))))) sonna nane kurutmuş:))))) yaprak salamura yapmış ALLAH RAZI OLSUN
bunlar ona elektrik yol su olarak geri döncek anneler gününde ona güzel bi hediye almak istiorum tabi kendi annemede:)))) annemde bebiş için koccaman bi, bavul kıyafet hazırlamış kargoda şimdi :))))
ama kaynana bana kışlık getirip verdiğinde ben daha 2 aylık evliydim o bana ceviz veriyo ben ona yaptıgım konserverlerden veriorum
o bana nane verio ben anne sende bunu al biber kurusu ben yaptım diye:))
ama bana düşünüpte getirmesi çok önemliydi benim için hafta sonu gittiğimde bana süveter örmüş mesela buda benim için o büyük bişeydi
süveteri beğenmedim dışarda giyebilcem bişey diil amaaaaaaaaaaaa önemli olan bu diil ona zman harcamış emek vermiş:)))
belkide bu hediyeleşme aramızdaki buzları tammen eritir:))))
mesafemiz sınırımız her zman olcak ama artık içimde negatif duygu taşımak istemiorum zor geliyo ağırlık yapıo.....bende sevmeye çalışıorum...... tamam belki içten sevemicem tam anlamıyla yapılanlar yapılmayanlar gelio aklıma ama kendimde anne olcam ya bu ara iycce duygusala bağladım hormonlarım tammen ele geçirdi beni:)
bugün iş çıkışı pazara gititm:))))) Allahım mest oldum koku duygum bu aralar hat safalarda yeni yeni sebzeler çıkmış:)
hepsinin kokusunu duydum pazarda ayrı ayrı bi salatalık seçişim vardı koklaya kokyala okşaya okşaya:) manyak demiştir gören o çengelköy salatalıkları domatesler :))
kokusu güzel gelen ne varsa aldım :))))
portakalların rengi bile cezbetti beni:)) heryerde çilek kokusu vardı:)))
bu akşamki menüm
geçen geceden kalan kuru fasulye yanına pirinç pilavı ve kısır :))))
kısıra dayanamorum ve artık doymuorum kendimi zor zapdediorum:)))))))
canım düşünüp vermesi kadar değerli birşey olamaz
benimk uzakta
anladığım tanıdığım kadarı ile pk sevmez öle işlerle ilgilenmeyi
yapıorsa da bilemiyorum birey görmüyoruz
bugün bende pazardaydım
çilek kokusuna dayanamam aldım 1kilo dağ çileği
domates salatalık saatalık birkç malz daha aldım
patlıcn fln vardı erken diye düşünüp almadım