Kirli Çıkılar )))

Slm arkadaşlar pazara gittim bende
1 kilo çilek 3 tl
1 kilodan fazla muz 5 tl
Yeşil soğan az bişi 1 tl
Tere dereotu 1 tl
roka 1 tl
Pirasa 2 tl
Domates 1 kilodan az fazla 5 tl

18 tl verdim
Balık aldım 1 kilo cipura 15 tl de ona

A 101 de bin parca 2 tane puzzle aldım
Kaplumbağa terbiyecisi ve hali tüccarı çok güzeller zaten istiuordum da puzzle sevenler düşünebilirler

Vasfiye demişsiniz bender bayıldım akşam izledim :1: çok komik :60:

pepeti nerdesin sen domates muz ne kadar pahallı öyle

bu akşam yemek işim yk
dünden kalanları yiyelim
eşim gelene kadar geldim:D

sormayın a dostlar.
benim ekmek makinesinin aynısının tıpkısı a101 de 95 tl:43:

ekmek yapma makinesi almayı düşünüyor musun farmasi???

az önce ben de gördüm..

almayı düşünmüyorum karanfilce
evde ekmek pek yenmiyor
ekmeği normal fırında da yapabilirim
ama dediğim gibi ekmek pek yenmiyor:34:

sirkencim sen darka diosunda ben eski iş yerimde devlet hastanesinde 3 kişi çalışıoduk
biri hasta odalarından birinde uyyodu
diğeri işe zaten hiç gelmiodu lojmanı hastanenin yanındaydı arada bi urardı
işte bi tek ben çalışıodum o gün neyse karşıdada market vardı sabah kahvaltı yapmamıştım peynir falan vardı bi ekmek yoktu
ekmek almaya gittim
hasta gelmiş laboratuvarda kimseyi bulammış çünkü ben marketteyim ama öyleki marketten laboratuvarın içi görünüo toplasan 40 adım var yok
diğeri uyymuş içerde diğeri zaten hiiiiç yok evde mesai saatinde
müdürle aramız hiç iyi diil adam rahat bi tipti bi gün elini omzuma attı çekermisini,z o elinizi dedim çekti
başka bi günde o kadar iğrenç oturuoduki nöbet odasınyı da girdim göz kırptı kimi arıosun diye
kapıyı çarptım suratına o günden beri takışmıştık ama sadece bana yapmıodu hastaedeki hemşireleri bayan çalışanları frklı gözle görüodu nasıl anlatsam sanki haremiymiş gibi......

diğerlerine hiçbişe olmadı sırf hasta gelmiş laboratuvarın önündeki hasta bekleme sandalyesinde görmüş hastayı diye bana tutanak tuttu mesai saatinde görev yerinde diilmişim:)))))))

başka bi günde yine kimse yok ortalıkta bende tuvalete gittim bu salak gelmiş lab. beni bulamamış gene tutanak tutmuş bana görev yerinde diil diye
sonra beni tuvaletten çıkarken gördü tutanağını yırttı attı
bu olaylardan sonra tayşnimi istedim buraya geldim:)

Son düzenleme:
Evet seyyahim bitince cerceveletiyorum zekadan beyaz çerçeveler var pek şık onlardan daha önce yapardık hediye babında verirdim şu an uğrattığım var bi tane de bitmedi henüz kızımla zor oluyor bidi bidi yapıyor başımda

Zeytincim domates kilo 4 tl idi muz ise 3.5 tl idi kilosu . Beysehirdeyim ve asla uzun kilosu 3 den aşağı inmez biraz iri mumlar 3.5 küçük anamur omuzları 3 olur.

Domatesler yeni çıkıyor malum nefis bir domates organik dediler koku tat mükemmel kızımla beraber 4 tanesini yedik bile. Kızım çok seviyor domatesi yemek yanında bi yemek bi domates getiriyorum valla

Bu hafta evim tertemiz heryeri toplu hiç dağılmasına izin vrmiycem bi tane bile insaallah

Kızımı doktora götürdüm 20 gündür geçmeyen bir kuru öksürük 2 defa antibiyotik kullandık geçmedi. Cocukcuya götürdüm sinusit dedi film çekti şaşırdım valla başınıza gelimi sinuxit öksürük yapar mi

poe benim anlamadıgım eşin bu birlikte yatma olayına tepki vermedimi?
benim eşim olsa alır yastıgını yorganını siz burda yatın ben içerd eyatim derdi biliorum en kötü ihtimal!!!!!
bide neden onların senin hakkında eltine takmış olduğunu düşünmelerine yada senin art niyetli oldugunu sölediklerinde aksini isbatlamaya çalışıosunki
evet art niyetliyim huysuzum derdim ne derlerse desinler
o eltinin bacağını ayırırdım ortadan ikiye!!!!! ciddi ciddi sorardımda utanmıomusun diye o kaynanada helal etmezse etmesin hakkını zıkkım olsun
öyle etcekse hiç etmesin!!!!!!!!!
eğer eşim ağzını açıcak olursa onunda başlardım b.k bacağına............
öyle bi cingar çıkarırıdımki ömürleri boyunca unutamazlardı
çamura yatardım bildiğin!!!!!!!!! çirkeflikte sınır tanımazdım!!!!

Karanfilm ben alsammmi diye düşünüyorum . Malum bendeki annnemlerin ya hala duruyor ama bende veririm onlarınki ama ilk zamanki kadar çok yapamıyorum ben

Yukarıda ki msjimda çerçeve dedim sryyahim ikea dan yazacaktim zeka diye çıkmış tövbe tövbe :45:

benim eşim olsa alır yastıgını yorganını siz burda yatın ben içerd eyatim derdi biliorum en kötü ihtimal!!!!!
bide neden onların senin hakkında eltine takmış olduğunu düşünmelerine yada senin art niyetli oldugunu sölediklerinde aksini isbatlamaya çalışıosunki
o eltinin bacağını ayırırdım ortadan ikiye!!!!! ciddi ciddi sorardımda utanmıomusun diye o kaynanada helal etmezse etmesin hakkını zıkkım olsun

işte budur aynı ben :46::46::46::46::46::46::46::46::46: helalllllllllllllllllllllllll:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::12::12::12::12::12::9::9::9::9::9::9:

ben sözde bu hafta sonu evi yalayıp yutcaktım hiçbişe yapamadım gezmekten:)))
hafta içide yapmaya üşeniom:)
şimdi kalkıp akşam bulaşıklarını yıkıcam:)
mutfağı toplıcam ona bile üşeniom:)))))))

Selin yapıyon arkadsim nasilsin bakimm10 kilo demiştin ben son 1 ayında çok kilo aldığım tabi ne bulursam yemenin etkisiydi:32:

Kuru oksuruge zencefil dedi n babam toz zencefil iyi gelirmiş yapa var mi

Evet seyyahim bitince cerceveletiyorum zekadan beyaz çerçeveler var pek şık onlardan daha önce yapardık hediye babında verirdim şu an uğrattığım var bi tane de bitmedi henüz kızımla zor oluyor bidi bidi yapıyor başımda

Zeytincim domates kilo 4 tl idi muz ise 3.5 tl idi kilosu . Beysehirdeyim ve asla uzun kilosu 3 den aşağı inmez biraz iri mumlar 3.5 küçük anamur omuzları 3 olur.

Domatesler yeni çıkıyor malum nefis bir domates organik dediler koku tat mükemmel kızımla beraber 4 tanesini yedik bile. Kızım çok seviyor domatesi yemek yanında bi yemek bi domates getiriyorum valla

Bu hafta evim tertemiz heryeri toplu hiç dağılmasına izin vrmiycem bi tane bile insaallah

Kızımı doktora götürdüm 20 gündür geçmeyen bir kuru öksürük 2 defa antibiyotik kullandık geçmedi. Cocukcuya götürdüm sinusit dedi film çekti şaşırdım valla başınıza gelimi sinuxit öksürük yapar mi

oralarda pahallı sanrım pazarlar
burda 2 tldi kilosu
kızınada çok geçmiş olsun canım

ben yavaştan kalkar eşim gelicek sofrayı hazırlayayım
iyi akşamlar herkesee

Selin yapıyon arkadsim nasilsin bakimm10 kilo demiştin ben son 1 ayında çok kilo aldığım tabi ne bulursam yemenin etkisiydi:32:

Kuru oksuruge zencefil dedi n babam toz zencefil iyi gelirmiş yapa var mi

canım ya sabah tartıldım 6.600 gram almışım hamileliğim boyunca bu ara iştahımda açıldı ama şükürler olsun midem yanıyo ve midemin yeri daraldıgı için yiyemiorum:))))))
toplamda 10 kiloyla tamalarsam hamilelğimi zil takıp oynıcam:)
ayrıca ben zencefilli kurabiye yapmak için almıştım toz zencefil aöa kokusu pek beğenmedim:((((

yaşasııııınnn :52:

bizim de aile saadetimiz kemale ercek birazdan:35:

farmasi, afyonlu komşum afyon otu getirdi :9:
kafayı bulcaz birazdan :111:

selincim
bize yatak yapıldı
uyuycaz tam
lönk kapıda eltim ve kv
hemen yaptı yatağı diğer kanepeye
diğeri de yattı
biz dedik olmaz
bahane çok tabi kışın en sıcak burası var,yazın en serin buarsı vs
sabah bizim suratlar asık
ne dendi bize
böyle yapacksınız bi daha gelmeyin evimiz,uyumsuz,alıngan,vs
walla çok da tın umurumda da diil
eşimle de işten eve gelince konuştum
sizin dediklerinizi dedim
evet haklısın dedi,o durumda gece,gündüz demeden çekip gitmeliydik dedi
ben daha ailemin bu yaptıklarını yavaş yavaş sindiriyorum,o yüzden o anda bişey yapamadım dedi
eşime de çok bi şe diyemiyorum,fazla uysal ya,adamın karakteri öyle
yavaş yavaş değişiyo farkındayım ama bı zamn içinde ben yıprandım
bi de dediğim gibi kızlar bu olnları ilk kez sizinle paylaştım
şimdi daha farklı bakıyorum
ve gerçekten de görüşmiycem
eşim de dedi en son gitmeyiz poe ben de bıktım bu davranşlarından dedi
görüşürsem çok pis patlıycam,hiç ii olmıycak:47:

selincim
bize yatak yapıldı
uyuycaz tam
lönk kapıda eltim ve kv
hemen yaptı yatağı diğer kanepeye
diğeri de yattı
biz dedik olmaz
bahane çok tabi kışın en sıcak burası var,yazın en serin buarsı vs
sabah bizim suratlar asık
ne dendi bize
böyle yapacksınız bi daha gelmeyin evimiz,uyumsuz,alıngan,vs
walla çok da tın umurumda da diil
eşimle de işten eve gelince konuştum
sizin dediklerinizi dedim
evet haklısın dedi,o durumda gece,gündüz demeden çekip gitmeliydik dedi
ben daha ailemin bu yaptıklarını yavaş yavaş sindiriyorum,o yüzden o anda bişey yapamadım dedi
eşime de çok bi şe diyemiyorum,fazla uysal ya,adamın karakteri öyle
yavaş yavaş değişiyo farkındayım ama bı zamn içinde ben yıprandım
bi de dediğim gibi kızlar bu olnları ilk kez sizinle paylaştım
şimdi daha farklı bakıyorum
ve gerçekten de görüşmiycem
eşim de dedi en son gitmeyiz poe ben de bıktım bu davranşlarından dedi
görüşürsem çok pis patlıycam,hiç ii olmıycak:47:

zaten yarardan çok zarar getirir bu tip ilişkiler

bildir gitsin hadlerini

kaynana hanım haktan hukuktan bahsetmesini bilmiş ama edepten hayadan ahlaktan nasibini almamış anlaşılan
bu ne perhiz ne lahana turşusu :35::35::35::35:

Back
X