- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende aldım ondanhaşlayıp haşlayıp yiyoruz
akıllıbıdık ben az önce spordan gelirken uğradım A101 e hiç ekmek makinesi kalmamıştı bi ketıl vardır
ben de 4 liraya 3 lü saklama kaplarından aldım
bende diyom nasıl kedidiliymisbu kemalpasagibi olmus didim:26:gece gece nerden de gelmiş aklıma kedi dili diye uydurmak ayyyyy o aslında peynir tatlısı
bende beklerim görüselim insallah göl kenarında bir restoranda balık ısmarlıyım sizee muytijetcimmmle beraberbuyur gel canım memleketimi de git gör tabi
beyşehire biz de gidemiyoruz arabasızlıktan![]()
eklestik bebbem sen baksana benim en son arkads olduklarmıa sende eklepepeti tatlım gökçe pepetiye söyleyin benim mesaj yollama hakkım yok dedi sen mesajla gerekirse kendi face adresini ver o ekliycekmiş gizliden bi face adresi açmış...
kızlar annem bebeğe bir sandık kıyafet,battaniye,minnacık tencereler,örgüler neler neler göndermiş.....
allahım bi görseniz kışlık yazlık pijama zıbın 0-1 aylıktan 1 yaşına kadar kıyafet ..... lazımlık bile almış ama nasıl lazımlık
KRAFT MÜZİKLİ OTURAK LAZIMLIK GittiGidiyor'da 60252782 hayatımda ilk kez gördüm böle bişe içine çişini yaptıkça müzik çalışıomuş:))))))
alt açma seti bebek çantası bi dolu şey .......... çok duygulandım gözlerim yaşardı resmen((((((
annemin dogum günü 21 nisan ona güzel bi altın yüzük alcam taktıgı tek takı yüzük oldugu için:)
nasıl ödicem ben bu kadının hakkını:)))
royem sağol canım..kaçırmışım ben ..sende mi çocuk istiyodun..
Allahım hayırlı evlat nasip etsin tüm isteyenlere amin...
Bade evet biz de istiyoruz :)) Bakalim,cok umutluyum.cok sukur asilmayacak problemlerimiz yok,belki bir kac mudaheyle halolur :)) aminn Allah tum isteyenlere versin insallah :))
selin iyi günlerde kullansın yavrun annenin gönderdiklerini.
yeni doğan giysileri nasıl da minik minik olur.ütülerken nerden süreceğini şaşırırsın.
royem geçmiş olsun,laparoskopi de dikiş oluyordu galiba.değil mi.
dikkat et kendine,kısa zamanda toparlanırsın inşallah.
çektiğin acıya değsin,tez zamanda kavuş yavruna.
bir yandan evi topluyorum,bir yandan gelmesi muhtemel misafirler için börek,pasta yapıyorum.
son dakika aramayı marifet bilen çok sevdiğim bir arkadaşım var.
sağolsun,benim ufaklığın iş yaptırmadığını,evde fırtına gibi esip,heryeri heryere soktuğunu bile bile,gelmeden 2 saat önce arar.
benim de iki ayağım bir pabuca girer.
süpürür müsün,siler misin,hazırlık mı yaparsın,çocukları giydirip giyinir misin,ne yaparsan yap.
ben de kolayını böyle buldum ne yapayım.ne kadar dediysem de huyundan vazgeçmiyor hatun.![]()
rabbim hayırlısıyla yavrunu kucağına tez zamanda almayı nasip eder canım inş......Banusultan,igne ile sag ve sol kasigin ordan igneler ile iki delikten ve gobek deligimden de kucuk bir kesi yaparak yaptilar.Haliyle gobek deligimde dikisler var.Dun iyi hissettim soyle bir yuruyup yemek yapayim dedim sonrasinda agrim olmustu.ilk iki gun zordu benim icin,agrinin haricinde ,mideye organlar birbirinden ayrilsin diye gaz veriyiorlar,bu durum cok kotu boyun agrisi yapiyor,sanki damarlarim cekiliyor gibi ve bir de sert.bugun biraz daha iyiyim,biraz agrim var agri kesici aldim.iyim yani.Cok teskkeur ediyorum canim,ben de diyorum insallah cektigim acilara deger.insallah cok bekletmez bizi bebegimiz :))
normalde 6 gun rapor verdiler,en gec sali gunu ise donmem lazim,insallah oraya kadar iyilesmis olurum ,ki sonrasindada durmak yok zaten kendi doktoruma gidip tedavimin akibetini konusacagiz ve baslamis oluruz insallah...daha yolun cok basindayiz....
çoluk çocuklu kadınsın neden kendini kasıyorsun ev dağınık olsun ikramda bişi yapma madem 2 saat önce sölicek kadar samimi senin halini anlar eminimki çayın yanınada bi hazır kek büskivi yeterbir yandan evi topluyorum,bir yandan gelmesi muhtemel misafirler için börek,pasta yapıyorum.
son dakika aramayı marifet bilen çok sevdiğim bir arkadaşım var.
sağolsun,benim ufaklığın iş yaptırmadığını,evde fırtına gibi esip,heryeri heryere soktuğunu bile bile,gelmeden 2 saat önce arar.
benim de iki ayağım bir pabuca girer.
süpürür müsün,siler misin,hazırlık mı yaparsın,çocukları giydirip giyinir misin,ne yaparsan yap.
ben de kolayını böyle buldum ne yapayım.ne kadar dediysem de huyundan vazgeçmiyor hatun.![]()
oy oyyyy taze annişimiz gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş hamilelikte yiyemediklerinin acısını çıkartıyorsundur belki ama dikkatli ol canım hamilelikten çok hamilelik sonrası kilolar mahvediyor insanı kendini hiçbirşeyden mahrum etme ama ayarını bil...kızlar meraba
malum ben fazlaca giremiyorum artık
yani girsem de bana yazılan bir şey var mı yok mu diye anca bakabiliyorum
var mı önemli gelişmeler?
merak ediyorum açıkcası ne konuşuyorsunuz diye
ben kilo almaya başladım
o kadar iştahlıyım ki, tutamıyorum kendimi
yedikçe yiyesim geliyor
sofradan kalkınca bile yine yiyebilecek kapasitede hissediyorum kendimi
günde nerdeyse iki ekmek yiyorumdur![]()
tabi sosu ben yaptım sadece
ince işi pek sevmeme de yapım annemin yani
ben de bade gibi tüp yaptırırsam bunlardan annem varken birlikte yapsak bolca, sonrada buzlukta tepside dondurup önce sonra poşetlere koysam süper fikir dimi![]()
çalışsam halim ne olurdu hiç bilmiyorum..
bu saate kadar banyoya 4 kez gittim bulantıdan..
yok yatmıyorum sürekli ama 3 ay bitinceye kadar gezme dedi dr..
iğrençleşicem ama kusarken bile lekelenmem oldu..
o yüzden evde takılıyorum![]()
kızlar annem bebeğe bir sandık kıyafet,battaniye,minnacık tencereler,örgüler neler neler göndermiş.....
allahım bi görseniz kışlık yazlık pijama zıbın 0-1 aylıktan 1 yaşına kadar kıyafet ..... lazımlık bile almış ama nasıl lazımlık
KRAFT MÜZİKLİ OTURAK LAZIMLIK GittiGidiyor'da 60252782 hayatımda ilk kez gördüm böle bişe içine çişini yaptıkça müzik çalışıomuş:))))))
alt açma seti bebek çantası bi dolu şey .......... çok duygulandım gözlerim yaşardı resmen((((((
annemin dogum günü 21 nisan ona güzel bi altın yüzük alcam taktıgı tek takı yüzük oldugu için:)
nasıl ödicem ben bu kadının hakkını:)))
Merhaba, nasilsiniz bakalim :)).Buraya bakmayinca bir eksiklik hissediyorum kendimde,bagimlilik yaptiniz resmen :))
Ben de sali gunu hsg ve laporoskopi oldum,aman allahim ne cok korktum ben oyle yaao gune dek hic opersayon gecirmedigim narkoz almadigim icin cok korkuyordum
norkozu verdikten sonra nasil uyudugumu bile hatirlamiyorum,bir uyandim ki hersey bitmis :) sagolsun esim hep yanimdaydi,elinden geleni yapti...haftayada randevu alip doktoruma gidiyem insallah....icim kipir kipir resmen,icimden bir his bu sefer hersey yolunda gidecek diyor :))
banu sana gelmek için 2 saat önceden haber veren insana ben olsam kendimi çok hırpalamam geç haber verene pek hazırlık yapılamazhatta mutfaga sokulur birlikte atıştırmalık hazırlanır
ne yüzsüz ev sahibiyim![]()