Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senfat ben de vakti zamaninda,vakumlu torbadan almistim,bir de pahaliydi.dogru durust kullanamadim,cunku ne vakumladigim gibi durdu,surekli hava aliyordu,en sonundada patladi maaleseff.dogru durust kulanamadim bile.en iyisimi kumas hurc al sen,soyle kucuk boy olanlar varmidir acaba,hani kiyafetleri esyalari gruplamak icin.Benim buyuk boy bir tane var,icinde az esya olunca sekilsiz duruyor tek eksi yonu bu bence.
artan ekmekler konusunda cok sey yazilmis.Ben genelde firinda kurutup galaeta yaparim,cok ise yariyor ;:))domates corbasinin yanina kup kup kup dograyip kzartinca cok yakisiyor.pizza yapilabilir.aklina hic bir sey gelmiyorsa at buzluga,lazim olunca cikarip kullan.:)
rüyamda yeni doğan bebek bezi tavsiye ediyordum bir arkadaşa
şimdi a 101 indirim kataloğunda bebek bezlerini gördüm
selin ve badecan bir sürü bebek malzemesi var bu hafta şansınızabence fırsatları değerlendirin
senfat canımcım aklıma geldin bezler çok uygun bak istersen![]()
baslamısta ben bir ıslak mendil aldım daha baska bisi olurmuki ıvır zıvır vardı hhiç gerekli bisi yoktuu
senfattta yok nirdee yaa:26::26::26::44::44::44::44:
farmasi ne güzel taksit miktarların mükemmel benim bu ay ibirikim az olcak gibi çünkü o kadar çok taksit varkii:26::26::26::26:
derfatcım sorun sizin kullanılıo olmanız anladım:) ve eşinin seni haksız görmesi........
aslında eşin sana hak verse şöle bi hafta işe otobüsle gitse denem amçlı bakalım biride çıkıp fatih bizde seni alalım dicekmi? yada otobüsle gelmesine ne tpki vercekler?? yada sorduklarında benzine gaza zam geldi yetişemiorum bi süre böle dese ve 1 hafta 10 gün sonna arabayla gitse işe çıkıştad başka bi yere ugramam lazım , orası sapa kalıo kardeş evde hanım beklio falan dese ne güzel olurdu aslında::::::::
zeytincim en mantıklı cevabı pepeti vermişöyle insanlar gerer insan ımalesef ama her yerde 3 -4 numune çıkıyor ne yazıkkı aman dokunmasınlar sana konussunlar arkandan , genelde çekememezlikten oluyor bunlar bence , senin öğretmenliğini ,güzelliğini eşini arabanı evini aileni vs gibi seyleri kıskanabiliyorylar kesinlikle altında kıskançlık gibi bir duyguda var canım
zeytin ekmegi az alıcaksın . diyelimki 1 ekmek aldın o gün yenmediyse ertesi güne kahvaltıya kızartabilir yada kızların söylediği
tabiki haftada 2-3 ekmek bayatlatırsan . bu çözümler çözüm olmaktan çıkar canım dolap galetayla dolar :44::44:
canım istiyorsan al dene. beğenmezsen geri ver.ben fzla ekmeklerimi genelde köftede kullanırım ama misafir geldiğinde fazla alıoruz dogal olrak bende taze ekmekleri buzluga koyyyorum yarım ekmek olcak şekilde ordan çıkarıp mikrodalgada 2 dakkada fırından yeni çıkmış gibi oluyo:))))))
farmasiiiiiiiii
A101 için çok teşekkür ederim perşembe kapısında biticem çok şeker şeyler var:))))) tamda almayı düşündüğüm şeyler:)
nevresimi nasıldır kullanna varmı?
yedek nevresim takımı alcam çünkü ama iyimidir bilemedim
Allah bin bereket versin 90.4 den 5 gr altın aldım
ohhhh çok şükür Allah ım bu ay da kenara para koyabildik kimseye muhtaç olmadık
bayat ekmekten bahsetmişsiniz
biz bu sıralar bayat ekmekleri biriktirip güvercinlere atıyoruz hergün.
ya mutfağın balkonundan ya da parka gittiğimiz zaman..
yeni hobimiz bu:)))
kuuu mama ye (kuş mamanı ye) diyoruz onlar da ayaklarımızın dibine gelince çok mutlu oluyoruz
dün akşam duvarda küçücük bir örümcek gördük çok sevdik sevindik Allahıııım anlatamam sanki daha önce de görmüş gibi
örümcek de kuşlar gibi yanımıza gelsin istedik..
öööce mama ye (örümcek mamanı ye diyerek örümceğe ekmek atmaya çalıştık)
ekmeği eline vermedik ama hayali baya bi ekmek attık...
bakalım bu aralar hayvanları beslemekle meşgulüz bir de hala kitap aşkımız devam ediyor uyurken bile yanında kitapları var..
iyi şeyler bunlar..bir de dili tam çözülse daha iyi olacak bakalım..
Canım ya o gün olmasa bile bi gün mutlaka ayarlarız sen anlatacaklarını unutma yine:)))sirkeci, çakma aysima aslen gökçe :), kalperlası, senfat teşekkür ederim günümü kutladığınız için
amin inşallah seneye 5 nisan da ya avukat olmam ya da Ankara da olurum
bakalım hayat ne gösterecek
senfat doğru söylemiş gökçe biz özel çalışamıyoruz
ama çok iyi avukat arkadaşlarım var
yalnız inşallah Allah düşürmesin yolunu bir daha
sıkıntısız sorunsuz yaşa
karanfilce ben de bayılırım uykuya
hiç gelemem uykusuzluğa
üniversitede sadece bir sınav için sabahladım
ondan da kaldım zati
bir de yanlış sınıfta girmiştim sınava
listedeki numaraları yanlış görmüşüm uykusuzluktan
üzüldüm canım yaa
dün yürürken sana anlatacaklarımı düşünüyordum
eşlerimiz adaş da o aklıma geldiydi
bir daha ki buluşmaya alalım seni o zaman
bu arada kızlar mikrodalga hakkında ne düşünüyorsunuz?
ben evdekini kaldırdım muayenehaneye götürdüm
artık kullanmıcam
özellikle çocuklar üzerindeki etkilerini duydukça rüyalarıma girmeye başlamıştı
dedim kuşku içinde yaşayacağıma hiç kullanmam daha iyi...![]()
darkcan ben bdvlerde fake konular buluyon mesajlar düşüyon da niye haber etmiyon acep
sen de mi bizi beğenmiyon![]()