- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün bi yemek yaptım inanılmaz lezzetliydi
hani fellah köftesi yapıoruz ya onun ortası çukur olanını diilde minik minik top şeklinde olanını yapıoruz
sonna su kaynatıp bu köfteleri haşlıoruz kevgirle topluoruz pşen köfteleri tabağa lıoruz sogusun diye
yarım kilo ıspanağı yıkayıp dogruoruz köftelerin piştiği suya atıoruz ıspanakları ıspanaklar kendinden geçip 15 dk haşlandıktan sonna
ıspanaklarıda kftelerin üstüne alıoruz sogumasını beklioruz biraz ama ıspanakalrı sulu sulu alıoruz
onlar soğurken 3 su bardağı yogurdu bi tencereye alıoruz çırpıoruz haşlama yaptıgımız sudan birazcık alıp yogurdu inceltioruz
köfteler ve ıspanak soguduktna sonra tenceredeki yogurdun üstüne boşaltıoruz:)
şööööööyle bi karıştırıoruz koyu kıvamlı ılık bi karışım olcak sonna üstüne kırmızı biberli yağ yakıp döküoruz iannılmaz bi tat :))))
malatya yemğidir kendileri ama adını bilmiorum:)
pepeti .!.:karanfıl o nasıl bır anlatım bı an alıntı dıyecekısn sandımmm mukemmel canımmm
bizde hala kaloriferler yanıyor hem sabah hem de akşamları bu arada o bahsettiğiniz 20 numara otobüsleri benim evime çok yakın geçiyor bence siz derfatla direk bana gelinaman be bacım benimde öyleee ya havalar mahvettti hele pazartesi salı ankara çok soğuktusende dikkat et biz yaklaşık 10gündür doğal gaz yakmıyozz ama bugun dondum yaaa kalın çorabım pantiflerim bisssürü giyindim yokkk bir kırgınlık var bende de...
aman dikkat çağana bulaştırmaaa:)![]()
eğer sayısalı da sevmeseydim ve Türkiye şartlarında istediğin bölümü okumak rahat olsaydı gelecek kaygısı olmadan en büyük hayallerimden biriydi yazar olmak.
lisede ilçenin gazetesinde köşe yazısı yazdım, üniversitede kaldığım yurdun gençlik dergisinde kutlu doğum haftasına özel bir yazı yazmıştım.
ama hayat hayallerimin ötesinde çok farklı yerlere itti tabi..
yıllardır kitap okumuyorum nerdeyse..
kendimi geliştircek bişeyler yapmıyorum hiç.
ayrı bi dipnot:
eşim yok evde halı saha maçında ve benim pc de acaip sesler geliyor. bi insan sesi.
kısa kısa kesik kesik.
şimdi pc nin sesi kıstım inşallah bi daha gelmez çok korktum.
virüs mü acaba.
hiç bi video açık değil bu ses nerden geliyor..
pepeticim inan çok sevindim ev almanıza zafer kazanmış gibi hissettim kendimi başkasının mutluluguna ancak bu kadar sevnilir
hem de içine sinmiş olması en büyük lüks
banucan senin evinde buram buram huzur rahatlık kokusu alıyorum keşke yakınlarda olabilseydik
para konusunda yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum
verdiğiniz tavsiyeler ve fikirler için çok sağolun
bakalım ayın on beşinde gönderirim demiş telefonda o güne kadar sonuç ne olacak
konuşuyoruz konuşuyoruz daha ne değişecek
sunny abla durum senin görebildiğin yönden çok farklı
en basitinden sen oğlun için birşeyler yapıyorsun hazırlanıyorsun düğündü gelindi düşünüyorsun
doğum gününü kutluyorsun çocuklarının
mutlu gününde üzgün gününde yanında olmaya çalışıyorsun
bak tek bir olayı yazayım ablacım sana sende bir büyük olarak yorumla bana
benim hamileliğimi ve yaşadığım kötü şeyleri biliyorsun
eltim tutturmuş size çocuk kıyafeti gönderecem de gönderecem
gönderecem dedikleride eltimin halasının torunlarının eskilerini eltimin çocuklarına kullansın diye gönderdikleri
ben ilk evlenip evlerine gittiğimde göndermişlerdi ve ozamanda göstermişlerdi
sonra biz göndermeyin bizim hamilelik sıkıntılı dememize rağmen daha 5,5aylık hamileyken üzerinde kusmuk lekesi olan yırtık naylonumsu onun bunun paçavrasını göndermilerdi bana
onların böyle bir huyu var sürekli ona buna bişey gönderip bişey isterler
ve ben kargo geldikten on gün sonra bebeğimi kaybetmiştim
dinmiyorum içimdeki bu öfkem
sanki bebek doğduda çamaşırsız mı kalmıştı bizim alacak gücümüz mü yoktu ben hastaneden çıktığım hafta 250 milyon istemişlerdi bizden
pepeticim inan çok sevindim ev almanıza zafer kazanmış gibi hissettim kendimi başkasının mutluluguna ancak bu kadar sevnilir
banucan senin evinde buram buram huzur rahatlık kokusu alıyorum keşke yakınlarda olabilseydik
en basitinden sen oğlun için birşeyler yapıyorsun hazırlanıyorsun düğündü gelindi düşünüyorsun
gönderecem dedikleride eltimin halasının torunlarının eskilerini eltimin çocuklarına kullansın diye gönderdikleri
sonra biz göndermeyin bizim hamilelik sıkıntılı dememize rağmen daha 5,5aylık hamileyken üzerinde kusmuk lekesi olan yırtık naylonumsu onun bunun paçavrasını göndermilerdi bana
sanki bebek doğduda çamaşırsız mı kalmıştı bizim alacak gücümüz mü yoktu ben hastaneden çıktığım hafta 250 milyon istemişlerdi bizden işte ozaman bende fırtınalar kopmuştu ondan bu yana vermek hiç istemiyorum hakettiğimim muameleyi görmiyorum saygıyı sevgiyi değeri ailevi bağları görmüyorum sadece maddi hortumlama var
bıdık ben her zaman derim aileyle para işlerine girilmemeli diye.
çok ağır hastalık,yıkım gibi durumlar hariç.o durumda ele koşuyoruz değil ki ailemizi bırakalım.
siz de iki elle çalışıyorsunuz,havadan gelmiyor evinize bir kuruş.
ben kullanıldığımı anladığım an uzaklaşırım,sinsi,bayağı tavırlar beni tiksindirir insanlardan.
çabalayan ve açık yürekli insanlardan ise hiç bir şeyimi esirgemem.
o kıyafet konusunu okumuştum,bu eltiler neden arızalı böyle bilmem.
benimki de oğlum öldüğünde niye üzülüyorsun,hiç çocuğun olmasa ne olur ki demişti.
can yakmak isteyen yakar ama yaktığı insanı da kaybeder.
sonra da öyle uzaktan bakar.
bıdıkcım teskurler Allh en kısa zamnda sızede nasıp etsınnn ınsallhpepeticim inan çok sevindim ev almanıza zafer kazanmış gibi hissettim kendimi başkasının mutluluguna ancak bu kadar sevnilir
sanki bebek doğduda çamaşırsız mı kalmıştı bizim alacak gücümüz mü yoktu ben hastaneden çıktığım hafta 250 milyon istemişlerdi bizden işte ozaman bende fırtınalar kopmuştu ondan bu yana vermek hiç istemiyorum hakettiğimim muameleyi görmiyorum saygıyı sevgiyi değeri ailevi bağları görmüyorum sadece maddi hortumlama var
evet banucum gercekten zamanlama muthıs bugun olsa eşim gıtmek bıle ıstemezdı görusmek ıcın bu morallle400 küsür kalori yaktım geldim.
1 litre de su içtim.
şimdi çay molasındayım.
selin kızgınlığının altında büyük bir kırgınlık yattığı için affedip geride bırakamaman.
mahşere gününe bırak,allah sorsun,sen ne ceza düşünsen de rabbimin gazabının yanında hiç kalır.
anneni çok takdir ettim,bu adamla büyümenize izin vermediği için,allah razı olsun inşallah.
karanfilin içinden yazar çıkmış bu akşam,öykü tadında okudum,bunları bir yerlere yaz bence,ileride çocukların okusa ne güzel hatıra olur.unutulup gitmez.
pepeti tam zamanında almışsınız evi,allahın takdiri değil mi güzelim.
emınım senı gelınınde cook sevecektır . mesele para pul degıl dusunce ..... benım kayın valıdem kızıma hıcbır sey almadı takmadı bılıyormuusnpepeticim, alınmadım.. düşündüm diyelimhani bir
şey okurken ya da izlerken yerine kendini koyarsın ya, ben de istersem öyle mi olur dedim. belki de olacak kimbilir. hiçbir insan ben yanlış yapıyorum demez ama ben gerçekten çocuklarıma elimden geldiğince adil olmaya çalışıyorum. söylemişimdir belki, kızlarıma aldığım kadar olmasa bile (kızlarıma beğendikleri tabak çanak vs. de almışımdır çeyiz olarak) oğlum için de almaya çalışırım. para olarak biriktirdiklerimde de oğlum için biraz daha fazla ihtiyacı olacağını düşünerek birşeyler yapmaya çalışıyorum.
ilerde gelinimin ve onun ailesinin 'hiçbirşey yapmadılar' demeleri en büyük korkum. bunun için şimdiden hazırlanmaya çalışıyorum. inşallah benim karşılayamayacağım isteklerde bulunmazlar diye de dua ediyorum. birkaç sayfa önce poe yazmıştı kızlarına yapılsa kıyameti koparırlar demişti. kızlarıma yapılmasını istemeyeceğim hiçbirşeyi, gelinime yapmayı allah nasip etmesin bana.
bıdık haklı. almak için önce vermek lazım. eşimin her zaman söylediği bir laf var. onlar artık ayrı bir cumhuriyet deronların cumhuriyetine bağımsızlığına saygı duymak lazım.
Eki Görüntüle 683394 Eki Görüntüle 683402 Eki Görüntüle 683401 Eki Görüntüle 683400 Eki Görüntüle 683398 Eki Görüntüle 683395 Eki Görüntüle 683396 Eki Görüntüle 683397 Eki Görüntüle 683393 Eki Görüntüle 683403
kızlar bunları aldım yaldızlı bardak takımını bimden 15 tl sanırım
kırmıız takım şoktan 11.45tl
narlı salata kasesı 10 tl
beyaz 3lü tabak 10 tl
beyaz porselen fırınagırebılen kap 6 sı 15 tl
lımonluklar 7 tl
zeytınlık 3.5 tl
ikea ınt sıtesınden tepsı pecetelıkelr 60 tl
yaldızlı tugralı sekerlık ve sadece 6 bardak sanıırm 15 verdım şok tan onlarda valla hepsını cok begendımmm aslında bardaklar hosuma gıttı cesıtlı takımlarım var ama yınede aldım ıste
banucan biz koçlar hep mi böyleyiz canım ya
sevdiğimi tam severim
bir kere bile ofsayt hareket gördüm mü elimde değil buz gibi soğuyorum kişi ya da kişilerden![]()