Bence söyle zeytincim. O bişeyleri gizlemenin vereceği yük hiçbirşeye benzemez.
Söyle gitsin. Belki eşiyle bir çözüm yolu bulursunuz.
Ya birde sonradan öğrendiğini düşünsene :26:
seyyahım canım pıtırcık tanem
şevkat şevkat şevkat
bade ben elancyl çatlak kremi kullandım. bu haftalarda erken henüz. 4. aydan sonra kullanılmalı yazıyor. bir de bepanten çıkarmış ama deneyimi olanları duymadım. üst komşumda aynı kremi kullandı çatlak yok onda da. ama çatlak olduktan sonra geri dönüşü yok.
ben senin o tür konularda yorum yapmadığına dikkat ettim canım. sen oyle kestirip atınca ben baştan yazayım arkadaslar tarafsız yorum yapsın ve zeytini dogru yönlendirsinler istedim. çünkü biz kendi ailemiz olunca tarafsız bakamıyoruz olaylara. burada bazen cok dogru noktalara dikkat cekiliyor. bazen mi? her zaman
Allah tüm işsizlere iş versin sirkecim. bizim de paracıklarımıza bolluk bereket versin. amin.
ben de biraz önce haberlerde izledim. gözlerim doldu. hem mutlu oldum hem gururlandım. akdeniz üniversitesinde dünyada ilk defa (2011 yılında )kadavradan rahim nakli yapılan kadın hamileymiş şu an. rahmin nakil edilmesi amacına ulaşmış oldu. umutsuzlugun dipte oldugu anda ve şansın yokken hamile oldgunu öğrenmek ne kadar mutluluk vericidir kadın için. türk doktorlarıyla da gurur duydum. ama çok kritik dönemdelermiş, bebeğin düşmemesi için ve 7 aylıkken bebeği sezeryan ile alacaklarmış. çünkü çok taşıyamazmış.
yüz naklini yapan dr. ve ekibi yapmış.
öğle molası verdım
sizi okuyorum bi yandan
pitolastil çatlak kremi kullandım
badem yağı sürdüm
bi eczacı eşi arkadaşım vardı ona özel merhem hazırlattım onu sürdüm
havuç yagı sürdüm
bunları hergün sürdüm karnım hep vıcık vıcık kremliydi her zaman
hee nooldu deli gibi çatlağım var her yerimde..
ama anneminkilerden az
demek ki işe yaramış belki de annem gibi olacaktım
ya sevimsiz başına gelenler komik aslında
anne topiklerinde hep şu yazılır 1 haftalık hamiyledim. kv geldi, bir de ona yemek yaptım, her gün geliyor, yemeği yiyip gidiyor, ucundan tutmuyor diye
seninki farklı.
kızlar kv.söyle demişsiniz
kırmadan anlatmaya çalıştık
eşim, annem "sevimsize ver bebeği, bakımını o yapsın, alışsın, öğrensin" dediler
diyor ki, sevimsiz maşallah biliyor her şeyi, becerir bunları diyor
vermiyor yine bebeği
dün annemlerdeyken, bebek diğer odada uyuyor, ağlama sesi geldi, hemen o koştu
ya o çocuk benim, bırak da ben koşayım
sanırım bilinçli olarak yapmıyor, çünkü az çok tanıdım onu
ama imalardan da anlamıyor
iyi ki bebeği emziriyorum, yoksa mamasını da o vercekti
dün gece, uyumuşum, bebek ağlamış, bi elimle beşiği sallıyormuşum, diğer elimle de eşimi pışpışlıyormuşum
kv gelmiş odaya
aksiliğe bak ya, bebek hıçkırsa uyanırım, o an dalmışım demek ki
korkarım kv yerleşir bizim eve :18:
hoş bebek bi bağırarak ağlasa duymamak ne mümkün
ama bu sabah içimi rahatlattı kv
bana güvendiğini belirten cümleler kurdu
badecan bak ne dicem sana
şimdi senin kuşunun ağzı burnu midesi pankreası herbişeyi oluşuyor..
organ safhası dış etkenlere en açık olduğu zaman
ve Allah korusun kimyasal veya çevresel faktörlerden çabuk etkilenecek dönemde
o sebep eline bile normal krem sürme bence
lens solüsyonu kullanma
bebe sabunu şampuanı kullan
şimdilik kremlerine de dikkat et
herşeye dikkat et
radyasyona,mikrodalgaya,mağaza dedektörlerine vs..
sevimli canım normal galiba yaa
önceden de yazmıştım annem ablama fırça çekiyodu
çocuklar kocaman oldu halen ablama kızar ince giydirmişsin filan diye
sanırım fazla sahiplenip sizleride tecrübesiz görüyolar
htta annem bebeği kendi odasına alıyodu ablam uyanamaz aç kalır diye (mama veriyoduk sütü yoktu)
benle diğer ablam kızdık annsenin odasına götürdü
Allah nasip eder ben o günleri görürsem annemle bebek kaçırma oynuycaz galiba
sende takma elbet gider evine
zeytin bence darkı dinle ve eşine söyle. eşinin sana agır bu konuda kızması, küsmesi evde daha büyük soruna yol açar. ağabeyinden önce kendi huzurun için eşine şimdiden söyle. belki senin göremediğin daha büyük sorunları şimdiden görür ve önlemini alır. ayrıca el oğlu diye ağabeyin çekinip arabayı satma işini hızlandırabilir. duymazsa rahat davranır.
bade ben elancyl çatlak kremi kullandım. bu haftalarda erken henüz. 4. aydan sonra kullanılmalı yazıyor. bir de bepanten çıkarmış ama deneyimi olanları duymadım. üst komşumda aynı kremi kullandı çatlak yok onda da. ama çatlak olduktan sonra geri dönüşü yok.
ben senin o tür konularda yorum yapmadığına dikkat ettim canım. sen oyle kestirip atınca ben baştan yazayım arkadaslar tarafsız yorum yapsın ve zeytini dogru yönlendirsinler istedim. çünkü biz kendi ailemiz olunca tarafsız bakamıyoruz olaylara. burada bazen cok dogru noktalara dikkat cekiliyor. bazen mi? her zaman
bade ben de din alimlerinin birkaçıcının yorumunu dinledim o dönemde.
onlar bence kadının organ yapısını bilmiyor gibi yorum yaptılar. bbeğin tohumları başkalarından gibib anlamış adam o şekilde anlatıyor. yumurta ve spermin sahibi belli. hoca bebeğin anası kim babası kim belli değil falan neseb sorunu var gibi yorum yaptı. halbuki o sperm bankalarından alınanlar için yapılacak yorum.
kadın din alimlerinin yorumu da önemli.
normal organ bağışı günah olmazsa bunun da olmaması mantıklı. neseb sorunu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?