Kirli Çıkılar )))

kızlar günaydın altın ne yaptı böyle. acayip canım sıkkın bütün paramızı altına yatırdık. içinde araba ve tüp bebek parası da var. arabayı 1 ay içinde almayı planlıyorduk. tüp bebek te haziranda olucaktık. çok zararım var. altını bu paradan bozdurursam kendimi affetmem. çünkü ben dedim eşime parayı altına yatıralım zaten statik gidiyor 1-2 ay sonra bozarız dedim. hay demez olaydım tadım tuzum kaçtı. bir de üzüldüğüm nokta o birikimi yapmak için çok tasarruf yaptık. şaka gibi o kadar dişinden tırnağından arttırdığın 1 hafada uçup gidiyor. zararımı çıkarayım tövbe altın maltın yok...

günaydın..her yanım dökülüyor..ous uykuda tekmemi atıyo nedir bacaklarım hamlamış gibi..
alt kata engelli çocuğu olan bir aile taşınıyo..banyo wc duvarını yıkıyolar..sabah balyoz sesiyle tavana yapıştım..
Allah yardımcıları olsun çok zor.
2 haftadır apt.kileri merdivenin yanına rampa yapmak için ikna etmeye uğraşıyolar..
1.kattaki dangoz izin vermemiş..
cama yakın oluyo eşimi mutfaktan her geçen görür demiş..
ulen öküz perde niye icat edildi..senin karın çarşaflı,erkeklerden saklanan kadınmı ..çalışıyo kadın..
yarın bigün başlarına böyle bi zorluk gelirse görürler ebesinin elini..
sinirlerimi bozdular sabah sabah...

merufcum gerçekten kötü olmus ama yapcak bisi yok sıkma canını nasip

ben altın hep düsüste oldugu için sanırım 2011 aralık tan beri düsüste yada aynı seviyede 2011 de ne biçim fırlamıstı . bir daha asla öle fırlamayacğını belirtiyorlar uzmanlar ev alcaz diye zamanı belli olmamasına rağmen parayı beklettik bankada . keske sende yatırmasaydın . planlarının zamanı belliymis . yüklü alımlarda 1 yada 2 ay sonra bozdurmak altının fiyatı azalmasada zaar anlamına gelir.

ev borcunu bitirince yine eskisi gibi 3 5 gr alıp atıcam her ay uzun vadede yükselir. biz altınları 2011 haziranda bozduk 35 binlira tuttu borc verdik 1 sene sonra 50 binlira aldık gr la vermistik çünkü o yılı çok parlak yılıydı

simdi 9 gr altınım var ve 102 den bile alım yaptığım var içinde

benimde bbabnemn altını vardı babam hesap açtırmıstı 94 den falan almıstı o zarar oldu

şu an altın 2011 e döndü yanı yükselisin en basına
simdi baktımda ağustos ve eylül aylarında 2011 de 106 ları görmüstü işte ondan sonra hep düstü hep düstü
2011 araıkta yine 102 103 ü gördü sonra yine düstü son altınımı o zaman aldım biliyor musunz

ondan beri hiç altın almadım tl de beklemedeyimmm

araba alacagız
120 gr altınım var kullanacagımız artı para katacagız
ama altın ne bıcım dusuk esım dun dıyor kı gramı 75 tl :S
hcıb ır zaman eskı kıymetıne ulasmayacakmı bır ay ıcınde alırız dıyorduk uc bes ay önce :S
eve bıle katmamıstık altını keske katsaydık ne dıyeyım

Son düzenleme:
leylek de görmedim ama
sirke hazırlan
bana ankara yolları da göründü
sonrasında gene muğla galiba

Günaydın hanımlar yağmur yapıyor fena halde evdeyim yine.
Seyyahhh ankarada tek sirkenmi var
Drkcım geçmiş olsun canım naptın son durum nedir?

Günaydın hanımlar yağmur yapıyor fena halde evdeyim yine.
Seyyahhh ankarada tek sirkenmi var
Drkcım geçmiş olsun canım naptın son durum nedir?

yav bebem sirkeye şuraya gel dedim mi gelecek
aplasını mı kırcak
siz öle misiniz
2 aydır bi buluşamadınız
hele sen yok kocam yok kaynanam
yoksa görmek istemem mi
şimdi dicem sana kocam evde izin vermez dicen
açıcam ağzımı yumucam gözümü
kim gelmek isterse kabulüm

Yürü git yav gelmiyorum işte

seyyah aştide beni bekle kızacam bunlara taaaaaaaaa uşak'tan geleceğim

pepeti ben de en çok altınımı 2 yıl evvel 78 ve 71 lerden almıştım.
ne biriktirirsem açtığım altın hesabında altına yatırıyordum.
sonra o yaz iyi yükseldi. 80 90 derken uçtu gitti ben de almadım almadım ama bi 2 milyarlık 106 dan alım yaptım. o da son oldu.
sonra 99 lardayken kooperatif aldık o zaman bozdum hepsini geçen yıl bu vakitler.
işte al sat için 3-5 gr almıştım ama annemin 50-60 gr var biz ev alırken borç almış yine borç olarak altın alıverdim ama bu sefer bankadan aldım.

ben de kardeşime üzüldüm düğünü için biriktiriyordu gr altın çok bişey değil ama 96 lardan bile var.

Aşkolsun be seyyah ben herkese.herşeye uyarim demiyirmuyum seni kaç.kez.davet etmedimmi üstelik hali hazırda ewli çocuklu vede issizkene. Hahahahhaha

leylek de görmedim ama
sirke hazırlan
bana ankara yolları da göründü
sonrasında gene muğla galiba

ne zaman geliyon Ankara ya
ben ordayken veya hafta sonu olursa
gel de koşa koşa geleyim

ya da yola çıkmışken Adana ya da gel
sana baraj kenarında kahvaltı ısmarlayayım
kebap da yerik şalgam da içerik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…