Kirli Çıkılar )))

pandispanyamı?
ben rulo pasta için hep 9 kaşık un 9 kaşık şeker 4 yumurta 1 paket kab.tozu olan bi ytarifim var ondan yapıyorum
ama hiç yuvarlak kalıpta denemedim

kalıbım filan yok benim canım.
işte bildiğin ufak aliminyum tepside yapcam.

rulo hiç yapmadım işin açığı yaptıysam da öss öncesi dönemlerde taaa..yaş pasta hiç yapmadım çocukluğumda yaptıklarımda çok başarılı olduğum söylenemez.
ne bilim bi eves ettim işte bi el atıverin kardeşinize.

farmasiiii sen ne diyorsun bu altına ne olacak de bakimm loveli kardeşine

loveli ben uzun vadeciyim
arada şartlar uygun olursa al-sat yaparım
benim hedef belli nasipse 4 sene de 1 kilo altın yapmak :))))))))))
altın bu pul olmayacak sonuçta
saros çakalı sattırdığı gibi millete bir de aldıracak çaresi yok yoksa kazanamaz ,adam kazanmaya endeksli
kitabında kaybetmek yok :))))

hımm eşin kısa saç seviyo galiba...
zaten düzleştirmen yeterli. sen yada kuaför.
o zamn hiç bekleme kestir gitsin

evet darkcım eşim kısa saç seviyo uzunu hiç sevmez ve sürekli kısa yaptırmamı ister dışarı çıktım eşim gelmeden ona süpriz yapayım diye ama bugün salı kuaförler kapalı kestiremedim artık yardın kestiririm bende.

tepsin büyük değilse altına yağlı kağıt kes
benim bu tariften yap..çok kabarmaz bu zaten..
ortadan ikiye kes(iple kolay oluyo)
iki katıda sütle azıcık ıslat..artık kreması meyvesi sana kalmış sür bozdolabında beklet biraz olduda bitii

zeytincim arkadas olarak ekledim albümde var resmim bakabilirsin.

adet öncesi tatlı krizlerim tutar
şimdi kalkıp yaş pasta yaptıracaksınız :))))))))))

ama en iyisi cevizli kadayıf yapayım

karanfil veya bu benim tarifi dikdörtgen tepside yap
rulo pasta yap arası kremalı muzlu..
sonra onu dilim dilim kesip büyük bir kasenin dibine ve kenarlarına diz..
ortayada muzlu kremayı sadece dök.
bir gece buzdolabında kalsın
sonra ters çevir dilimle
çok dadlu olur bu pasta

bade bakırköy pazarına gittin mi hiç? bu adam deterjancı değil kozmetik falan da satıyo. hatta yiyecek içecek de oluyo
benim osuus kandırdım bu cumartesi inş. o pazardayım:)
lütfen hava güzel olsunda tadını çıkarim:)

deryacım yüzün yuvarlak bence gider fakat yaz gelio o saçı kullanman biraz zor olabilir sürekli bakım ister toplanmaz
ama kullanırım dersen sen bilirsin hoş:)
benim saçımda böleydi şimdi uzadı o kadar çirkin olduki kestircem cesaret edemiorum iki ay sonna kardeşim doguma gelcek onu bekliorum kendisi kuaför:) bi tek ona kestiriorum:) azıcık kesiyo çok keserse başına neler gelceni bilio:)

kullanırım selincim geçen yazda kullandım zorlanmadım sürekli duş alığ düzleştirdim kendimi daha mutlu hissettim bu benim için önemli

valla kestir çok hoş oluyor eşim de kısa saç sevmiyor halbuki daha bakımlı duruyor ama benim saçım omzumdan az aşağıdasında 2 günde bir düzleşticiyi kullanıyorum hoşuma gidiyor bakımlı olmak her gün makyajımı yapıp okula gitmek kendimi iyi hissetttiriyor

ous siyahlarla havluları birlikte atmış
havlularım kapkara olmuş
geldiğinde boğsam mı yoksa dırdırımla süründürsem mi..
pöff benden habersiz ne atıyosun adam
badeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! bilmeem hatırlarmısın bende çarşaflarımı makinaya atmıştım kosiş tut lacivert üniformalarını at makinaya bende farktmedim hazırlamıştım diye kontrol etmedim tüm çarşaflarım çamur rengi olmuştu ama sonna
bi yöntemini buldum ve düzelttim:)))

şimdi sana onu anlaticiğim:)
çamaşırların biraz yıpranabilir ama benden demesi
çamaşır deterjanına 1 yemek kaşığı karbonat karıştır makinanın gözüne koy yumuşatıcınıda 5-6 yemek kaşığı çamaşır suyu karıştır:)
sonna bu havluları 90 derecede yıkamaya ver tam yıkamanın ortasında kapat makinayı sulu sulu köpüklü köpüklü bir gece beklesin
ertesi gün maknayı tekrardan 90 derecede çalıştır çamaşırların bembeyaz çıkar:) eski randımanı alman zor ama en azından adam oluolar kullanılcak duruma geliolar:)
ya ben yapcam yapmasınada kilo alcam diye tırsıorum arkadaş:)

aynı kadınların kocası taktikler değiştirmişler bu kadınlara savaşa giderken bekaret kilodu giydiriolarmış
bekaret kilosu bildiğimiz demirden kilot kadın bunu giyyo kimseyle birlikte olamıyo adamlar giderken bu anahtarıda yanlarında götürüolarmış:)
sonna bu kadınlar uyanmışlar gene kocaları savaşa gitmeden 20-25-30 kilo alıolarmış kocaları giderken kilotu giydiriomuş
kitliomuş bunları bu kadınlarda koca savaşa gidince zayıflayıp o kilodun içinden çıkıolarmış:)

ne uyanıklar dimi:)
hatta bi söz var ''alırım anahtarını aşağı'' diye işte bu söz bu kilottan çıkmış buşlunmaktaymış:)

farmasi hesabın süper arkadaşım 4 yılda 1 kilo altın
40 yılda 10 kilo altın :))))) süper ya:))))

kullanırım selincim geçen yazda kullandım zorlanmadım sürekli duş alığ düzleştirdim kendimi daha mutlu hissettim bu benim için önemli

o zman kestir kakülün varmı bilmiorum ama üçgen bide kahkül kestir cillop gibi olursun:)

selin havlularım beyaz olsa keşke basardım çamaşır suyuna..
pembe mavı var ..bi deneyeyim karbonatı olmadı zaten kullanılmazlar bunlar

sular yok depoda az bi su varmış ben gelene kadar ev hanımları maşallah bitirmiş suları naptılarsa oncaaaaaaaaaa depoluk suyu...
gidimde bari biraz stoklayım:)

sonna nohut yemeği yapcam 1 kilo nohut ıslamıştım dün buzluga koyyim diye e yanınada pilav şart :)
of ya kaç gündür pilav yiyorum sıkıldım ama pilavsız yenmicek yemek yapıorum hep
şimdi nohut pilavsız olmaz ki:)

bu gece bend ebelki pasta masta yaparım ne bilim ous sevinsin yazık kız adama geçen gün bana dioki aşkım canım çok tatlı bişeler istedi:)

bende parmağımı verdim al yala dedim şeker gibi hatunum:))))

yok diyo şerbetli bişeler böle:)
kalktım yarım ölçü revani yaptım minnak bi tepsi 1 günde bitirdi:)

badeeee senin tarifi yapiciğim kız o ne güzel pasta ole:) sendede ne cevherler varda çaktırmıosun ha:)

derfatcım ben bu modeli bir yıl kullandım
gerçekten hoş
bi de sürekli düzleştirip kullanırsan çok bakımlı görünüyor
bide duştan sonra oh o kadar rahat ki
benim saç kolay kurumaz,çokk memnundum
lakin eşim kısa saçı sevmez
yine uzattım

derfat modeli okulda açamamıştım
burada görebildim
bence çok ama çok hoş kestir gitsin bakımlı cincan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…