Kirli Çıkılar )))

evet ama hepsinin alternatifi var ama

mesela ben şampuanda:hedan sholders seçiorum alman markası diye
saç kremindede ipek kullanıorum

pantenin yeri apayrı ama almam:))))))

milkanın çikolatasına bayılıorum ama almam
pınarda almıoruz peynirde falan sütaşı tercih ediorum:)

sucukta şahin sucuk

bilmeden aldıklarımda varmış mesela becel kahvaltılık yağ bidaha almıcam
tursil matik of ya çok üzüldüm(((
avonda bitmiştir benim için bu satten sonna.......

Son düzenleme:

ben deterjanda ersağ kullanınca onda sıkıntı yaşamıyorum ama mesela ben kabartma tozu vanilin onlarda kenton alıyordum kent yahudi malıymış ikisi aynı mı acaba
bir de bazı eti ürünlerini alıyordum..
ya bu yahudilere gerçekten sinir oluyorum bu boykot dönemlerinde bile listeler çıkıyo ya yöneldiğimiz diğer ürünlerden bile kar yapıyormuş katiller
sütü bimden alıyorum zaten.
süt ürünlerinde bir de bizim buranın yöresel ürünlerini çok tercih ederim.peynir çok az tüketiyoruz ama şu sıralar enka ya takmış durumdayız peyniri çok güzel ekici alıyorduk ondan bile daha güzel geldi bana.

Son düzenleme:

Canım o emporio armani mi?
eşim ben dogum yapmadan önce aldı, 1,5 ay ancak kullandı. o marka saati. ve tr den 550 tl verdi. daha önce diesel almıştı amerikada ebaydan. ama istediği model mi ne yoktu, o yuzden tr den aldı. neyse ben alma demiştim, bi konuda tartışınca o gece inattan aldı. ve aldı da ne oldu. 1,5 ay taktı takmadı, kordonu bozuldu. çıktı. kullanıcı hatası dediler, halbuki o kadar kısa sürede bozamaz bir insan.
o kadar yer gezdik, garanti ile yapılmaz dendi. saat&saat mağazalarında garanti ile yapılamayacagını, kordonun 150 tl oldugu söylendi. eşim de cok üzüldü, saatsiz yapamazdı, sonra cok alıştı saat kullanmamaya. neyse ben sıradan bir saatciye 2 tl ye yaptırdım. iyi oldu dedim eşime, benim lafmı dinleme. o da bundan sonra markalı saat almayacagım dedi. ders oldu. iyi de oldu, yoksa tissot saatler var ya isviçre malı, frankla satılıyor, onlardan alacagım diyordu. eh bir musibet, bin nasiatten iyidir.
bu yazdıgımı da eşine anlat lütfen. (aynı marka ise)

kısaca üzerinde procter&gamble ve henkel ürünleri yazanlar diyelim ve kendimizi kalem kalem yormayalım

Melisa çayı sakinleştirirmiş diye aldım, içiyorum.
Pambık gibi bi anne olurum umarım :44:

bugun ne çok konuşasım var. öğleden sonra üst komşu geldi, akşama da karşı komşuya geçtim, sürekli konustum. acık da sana yazacagım. kent şekerleme ile kenton farklı markalar. emin ol.
gündüzkü soruna gelince. eşim evde yok. minibüse bindi ve doğuma gitti.arabamız serviste. gecende arkadan çarpmışlardı ya. yarın servisten cıkar sanırım. şimdi senin dişle ilgili sorunu sorsam cevabı şöle olur eminim. ben öyle bir makale okumadım. bilimsel bir yönü yoktur.
şimdi infertil hastaları bulacaksın. erkek infertilitesini ayıklayacaksın. kadından kaynaklı olan kist, miyom, pkos gibi infretiliteye yol açan sebepleri de cıkaracaksın, yaş ve sigara gibi nedenleri falan da ayıklayacaksın. geriye kalan açıklanamayan infertil hastalarda diş dolgusu dediğin gibi olan hastaları sececeksin ve bunlarla bir araştırma yapacaksın. dolguyu cıkarınca hamile kaldılar mı diye bakacaksın. çok zor çok. bence böyle bir örnek grubu bulmak da cok zor. açıklanamayan infertiller genellikle strese bağlı oluyor.

senin diş hekimine gelince tıpkı dersane örtmenleri gibi bu yıl anlaşma yapıyor özel hastane ile aylık....bin tl alacaksın, şu akadarlık iş yapacaksın. ee o kadarlık iş yapamazsa, müşteri pardon hasta çekemezse seneye anlaşma yapamaz aynı hastane ile. ya da daha az ücrete çalışır.

sıla, seyyahın anlattıgı kadar sevgi manyagıymış. ee kimin kızı.
ne çabuk kaynaşmışlar sunyy ile
seyyah, abla ile nerde tanıştıgını anlattın mı kızına?

ayrıca istanbula çok özgü eserlerin yanında foto çektirmişsiniz. mesela o güzel kasrın önündeki havuz, saray çocukları için inşa edilen oyun alanı...

konya şehitlik müzesinin resimlerine baktım. emek verenlerin eline koluna sağlık. müthiş görünüyor. yakından görmek nasip olur inşaallah.

helinim08, elif cin canın eşi de akşehirli ve sanırım asker. bak hemşeri buldum sana, eş kontenjanından tabi.

aysima bacım eşinin köyünün adını özelden yazar mısın

sirkeci sen hep fotolarda gülüyorsun, ne kadan güleryüzlüsün, Allah ağlatmasın. amin.

darksea foto mu ekledin. bakıverem mi, bi göstersen accık

farmasinin oğluna maşaallah. ben de keşkem bir kız dogursaydım, minik fatihe. mirasyedi gelin olurdu

Merhaba Hanımlar
geçmişe bakamadım bilahare artık

Ankara dyım ve çok mutluyum
yıllık kontrollerim vardı çok iyiymiş sonuçlarım
sadece TSH ım çok düşmüş
ondan acayip gergin ve sinirliydim sanırım
ilacı ayarlayacaklar
yarın Angaralılar la buluşcam yaşasın

allright a
gecen gun market bütçemizle ilgili yazı yazmıstın ya. benim de çok tutuyor, 2 kişiyiz, öyle çok yemek de yemiyoruz ama yine de nasıl tutuyor anlamıyroum. her ay bişeyleri stok yapıyorum ama oluyor yine de
daha ne yapabiliriz ki. market indirimlerini takip ediyoruz, bimden a 101den alıyoruz, arada pazara çıkıyoruz, gereksiz ıvır zıvır almıyoruz. daha ne yapabiliriz ki. hiç bir şeyyyy.. hayat pahalı ve ihtiyaçlar fazla.
biz il merkezinde otururken çoğunluk dışarıda yerdik. haftada 4 gun gibi, geri kalanında eşim nöbetçi olurdu
bişey alsam bozulurdu, yarım kilo biber alıp, menemene 3 tane kullanınca gerisi kalıyordu, sarımsakların içi kof oluyor, soğanlar çimleniyor, domatesler çürüyordu, havucların suyu gidiyordu. şimdi ise markete cok para harcasak da bozulan, çürüyen, atılan bişey yok. ben margarin aylarca bekleyip skt geçti diye çöpe attıgımı, yogurdun ve peynirin dolapta yenmeyip küflendiğini biliyorum.
o yuzden şu an harcanan paraya üzülmüyorum eskisi gibi. sen de evde yemek çöpe atılmıyorsa, her aldıgın pişiyor ve yeniliyorsa verdiğn paraya değiyor demekti.
şimdi evimde hiç bir şey çöpe gitmiyor. akşamki yemek kaldıysa ben gündüz yiyorum. tabi işe gitmediğim için evde yemek hem daha çok yapılıyor, hem de tüketiliyor. hemi de burda dışarıda yenecek bişey yok

bizim herif minibüs bekliyor sanırım. gelmedi halen. bir Allah'ın kulu garibi görse de eve getirse bari.
bu adama bazen çok kızıyorum. ebe var, araban yok, ne işin var gece gece. sorun da yok, ortada
madalya takacaklar sankim. ilçenin meydanına heykelini diksinler
bu sogukta ne işin var be adam. bazen boğazını sıkasım geliyor ya

ohhhh oğlan da uydu, kirliler de meydanı bana bıraktı, yazıyorum.
şimdi atlet mevzusuna da gireyim bari.
sen sirke nasıl bilmezsin % 100 pamuklu şeylerin teri emdiğini, bebelere elbise alırken % 100 pamuklu aldıgmızı, atletlerde sadece estetik amaçlı elastik giyinildiğini, ha nasıl bilmezsin, hatta donlarımızın da öyle olması gerekiyor.
beni feridun kunak gibi elimde donla kanal 7 ye cıkarmayın. onun gibi dantelli pembe tanga donları sallar durururm

karanfilcnin yazıdıgı tutku, seher yıldızı, iki yıldız gibi markalar var. onlardan alın.

ama en cok karanfilin gece yatarken giydiklerine güldüm. herifi sarılsa karanfili hissetmez. bebek için o kadar kalın giyinme, olmaz bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…