pis boğazlahmacun yidiydim hem de temiz yerden güya
bütün gece kıvrandım
adı üstünde b.klu....
ne işim var orda hi hiiii haaaa
günaydın..hayırlı cumalar olsun..rabbim dualarımızı kabuetsin inş..
seyyah geçmiş olsun bol bol ayran iç bu gün..
farmasi ben saçına bakmadım yaa du bakayım bi ara..
zeytin ben sarmayı buzdolabı poşatine çift sıra üst üste diziyorum..
pişireceğim zaman poşeti yırtıp hafif çözdürüyorum..mesela sabah işe gitmeden çıkar..sonra pişir..
kek kalıbınıda margarinle yağla..üzerine hafif un serp..fazla ununu al..
bu gün şaşı beş geziyorum tansiyonum 8 5 afrikalılar gel bize katıl dediler ten rengim tutmadı..kilo aynı:))
yarın serum günüm biraz doyarım belki
çok düşükmüş tansiyonun bade. özellikle de küçüğü. kendin bişey yapamıyo musun yükseltmek için?
bu arada ben de söylemeyi unutmuşum, farmasi saçların gerçekten çok yakışmış sana, çok beğendim
Canım o emporio armani mi?
eşim ben dogum yapmadan önce aldı, 1,5 ay ancak kullandı. o marka saati. ve tr den 550 tl verdi. daha önce diesel almıştı amerikada ebaydan. ama istediği model mi ne yoktu, o yuzden tr den aldı. neyse ben alma demiştim, bi konuda tartışınca o gece inattan aldı. ve aldı da ne oldu. 1,5 ay taktı takmadı, kordonu bozuldu. çıktı. kullanıcı hatası dediler, halbuki o kadar kısa sürede bozamaz bir insan.
o kadar yer gezdik, garanti ile yapılmaz dendi. saat&saat mağazalarında garanti ile yapılamayacagını, kordonun 150 tl oldugu söylendi. eşim de cok üzüldü, saatsiz yapamazdı, sonra cok alıştı saat kullanmamaya. neyse ben sıradan bir saatciye 2 tl ye yaptırdım. iyi oldu dedim eşime, benim lafmı dinleme. o da bundan sonra markalı saat almayacagım dedi. ders oldu. iyi de oldu, yoksa tissot saatler var ya isviçre malı, frankla satılıyor, onlardan alacagım diyordu. eh bir musibet, bin nasiatten iyidir.
bu yazdıgımı da eşine anlat lütfen. (aynı marka ise)
günaydın..hayırlı cumalar olsun..rabbim dualarımızı kabuetsin inş..
seyyah geçmiş olsun bol bol ayran iç bu gün..
farmasi ben saçına bakmadım yaa du bakayım bi ara..
zeytin ben sarmayı buzdolabı poşatine çift sıra üst üste diziyorum..
pişireceğim zaman poşeti yırtıp hafif çözdürüyorum..mesela sabah işe gitmeden çıkar..sonra pişir..
kek kalıbınıda margarinle yağla..üzerine hafif un serp..fazla ununu al..
bu gün şaşı beş geziyorum tansiyonum 8 5 afrikalılar gel bize katıl dediler ten rengim tutmadı..kilo aynı:))
yarın serum günüm biraz doyarım belki
tmm canım valla bir sarma isteği geldiki sormayın nerden estiyse
kek kalıbınıda margarinle yağlayıp denicem bu sefer de olmazsa atıcam kaç kere ziyan oldu kekim
bade sen kaç kilosun
dün aksam erken yattım ne face ne buraya bakamadım. facei neden karıstı seyyah ne etmis ola :44::44: farmasi saçlarını mı boyatmıs eve gidince bakıcemm multi beni de ekledinmi
içi teflon değilmi kalıbın değilse zamanla bozuluyor..
margarinin üzerine de un serp öyle kesin çıkar..
1.70 boy 57kilo.çok zayıflamadım da hızlı zayıfladım 2 ayda 5 kilo verdim nerdeyse..ondan yazıp duruyorum:))
bişey yok..asayiş berkemal..
karanfil benim gibi olursa hamileliğin düşer vallahi..
hiçbişey yemeyince el mahkum düşüyo..
inş. kolay olur senin hamileliğin..herkesin farklı oluyo..
işte dedim ya normalde bu kiloda olsam sorun yok ama 2 ay içinde birden 5 kilo verince çok kötü oldumtmm unlarımda bakalım deniyeyim
teflon canım ya eskiden çok güzel oluyordu şimdi neden böyle oluyor anlamıyorum
badeciğim seninkide zayıflıksa ben öleyim o zaman
annem kesintisiz 9 ay serumluk vaziyette olur
3 kardeş hepimizde aynı.
dün aksam erken yattım ne face ne buraya bakamadım. facei neden karıstı seyyah ne etmis ola :44::44: farmasi saçlarını mı boyatmıs eve gidince bakıcemm multi beni de ekledinmi
multi halen eklenmemiş gruba..pepti yönetim senmiydin..vize kuyruğunda bekliyo kdın:)) onaylayıver yazık
işte dedim ya normalde bu kiloda olsam sorun yok ama 2 ay içinde birden 5 kilo verince çok kötü oldum
sende de vardı dimi böyle tansiyon düşer gibi oluyodun ..pöff ben sevmiyorum zayıflığı
lömbür lömbür olayım biraz
pepeti de şengen ülkeleri gibi mübarek evrak topla topla bitmiyormulti halen eklenmemiş gruba..pepti yönetim senmiydin..vize kuyruğunda bekliyo kdın:)) onaylayıver yazık
2 günde 7 kilo nasıl gitti ki ?badeciğim 3 yıl evvel 2 günde 7 kilo vermiştim
o yüzden artık kiloma takmıyorum varsın sağlık olsun zayıf olayım
şimdi 46 kiloyum çok şükr diyorum o günlerden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?