Kirli Çıkılar )))

günaydın..hayırlı cumalar olsun..rabbim dualarımızı kabuetsin inş..
seyyah geçmiş olsun bol bol ayran iç bu gün..
farmasi ben saçına bakmadım yaa du bakayım bi ara..
zeytin ben sarmayı buzdolabı poşatine çift sıra üst üste diziyorum..
pişireceğim zaman poşeti yırtıp hafif çözdürüyorum..mesela sabah işe gitmeden çıkar..sonra pişir..
kek kalıbınıda margarinle yağla..üzerine hafif un serp..fazla ununu al..
bu gün şaşı beş geziyorum tansiyonum 8 5 afrikalılar gel bize katıl dediler ten rengim tutmadı..kilo aynı:))
yarın serum günüm biraz doyarım belki

çok düşükmüş tansiyonun bade. özellikle de küçüğü. kendin bişey yapamıyo musun yükseltmek için?

bu arada ben de söylemeyi unutmuşum, farmasi saçların gerçekten çok yakışmış sana, çok beğendim

bişeyler yesem düzelirde fasulye rejimde..hiç bişey kabul etmiyo

Evet armani. Hakli oldugumuzu kanitlioruz sanirim..
Kendisine 2 tane armani var simdilik saglamlar
Kendisine engel olamiyorum ama bana empoze etmesine izin vermicemmmm

tmm canım valla bir sarma isteği geldiki sormayın nerden estiyse
kek kalıbınıda margarinle yağlayıp denicem bu sefer de olmazsa atıcam kaç kere ziyan oldu kekim
bade sen kaç kilosun

dün aksam erken yattım ne face ne buraya bakamadım. facei neden karıstı seyyah ne etmis ola :44::44: farmasi saçlarını mı boyatmıs eve gidince bakıcemm multi beni de ekledinmi

tmm canım valla bir sarma isteği geldiki sormayın nerden estiyse
kek kalıbınıda margarinle yağlayıp denicem bu sefer de olmazsa atıcam kaç kere ziyan oldu kekim
bade sen kaç kilosun

içi teflon değilmi kalıbın değilse zamanla bozuluyor..
margarinin üzerine de un serp öyle kesin çıkar..
1.70 boy 57kilo.çok zayıflamadım da hızlı zayıfladım 2 ayda 5 kilo verdim nerdeyse..ondan yazıp duruyorum:))
dün aksam erken yattım ne face ne buraya bakamadım. facei neden karıstı seyyah ne etmis ola :44::44: farmasi saçlarını mı boyatmıs eve gidince bakıcemm multi beni de ekledinmi

bişey yok..asayiş berkemal..

multi halen eklenmemiş gruba..pepti yönetim senmiydin..vize kuyruğunda bekliyo kdın:)) onaylayıver yazık

bade geçmiş olsun canım. benim de ara ara o rakamları görür tansiyorum.. demek hamile kalsam ben de öyle mi olcam:18:

seyyah geçmiş olsun canım..

banucum deme öyle kocası izin vermeyenler filan çatlıyoz burda

senfatcım dolgu işine cevap verdiğin için teşekkürler..
ne bilim canım ya aslında 3 nesilde denemek lazımmış bişeyin kullanılması için... herşeyler birbirine girdi şu vakitte. kp in dediği gibi deccaliyet döneminde miyiz acep:26:
belime sardığıma da gülmüşün.. sen bir de anneannem ve annemi görmelisin.. kalıtsal bu yapcak bişey yok. benim henüz dizlerim üşümeye başlamadı o da olursa tam onlar gibi olcam. o kadar kat kat giyinirler ki yazın 2 dona düşerler. hatta annenannem donlarının diz kısmına ayrıyeten 2-3 kat parça diker üşümesin diye :111:
sebebsiz infertiliteye stres demelerine sinir oluyorum
insan bebeği olmayınca strese girebilir evet ama stresten hormonlar dahil herşey normal de bir bebeğin olmaması olayı varsa ben ne stresliler gördüm pat hamile kaldı.. kader kısmet ve tıbbın henüz bulamaığı sebepler diyelim biz ona

karanfil benim gibi olursa hamileliğin düşer vallahi..
hiçbişey yemeyince el mahkum düşüyo..
inş. kolay olur senin hamileliğin..herkesin farklı oluyo..

tmm unlarımda bakalım deniyeyim
teflon canım ya eskiden çok güzel oluyordu şimdi neden böyle oluyor anlamıyorum
badeciğim seninkide zayıflıksa ben öleyim o zaman

tmm unlarımda bakalım deniyeyim
teflon canım ya eskiden çok güzel oluyordu şimdi neden böyle oluyor anlamıyorum
badeciğim seninkide zayıflıksa ben öleyim o zaman
işte dedim ya normalde bu kiloda olsam sorun yok ama 2 ay içinde birden 5 kilo verince çok kötü oldum
sende de vardı dimi böyle tansiyon düşer gibi oluyodun ..pöff ben sevmiyorum zayıflığı
lömbür lömbür olayım biraz

annem kesintisiz 9 ay serumluk vaziyette olur
3 kardeş hepimizde aynı.

ona bakma sen ..benim anneminde 3.ayında aklına gelmiş hamile olabiliritesi:))
ne bulantı ne bişey..ama benle ablam çok kötü geçirdik..
hem ablamın ilkinde olmadı 2.de öldü resmen..yani hamileliklerde bile değişiyo..
ne çıkarsa bahtına:))

yok canım ya acaba kimsin bakayım da ekleyeyim dün seni atlamışım

multi halen eklenmemiş gruba..pepti yönetim senmiydin..vize kuyruğunda bekliyo kdın:)) onaylayıver yazık

o ne grubu tam anlayamadım aslında, vize bekliyom ama nerden haberim yok

badeciğim 3 yıl evvel 2 günde 7 kilo vermiştim
o yüzden artık kiloma takmıyorum varsın sağlık olsun zayıf olayım
şimdi 46 kiloyum çok şükr diyorum o günlerden sonra

pepeti de şengen ülkeleri gibi mübarek evrak topla topla bitmiyor

bade tansiyonun cidden çok düşmüş gerçi ben de yoğun ve uykusuzken 10 a 6 takılırım hep ama bir zararı olmuyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…