- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
sonuçları da yazıcan yok öle kaçak göçek
Senaryoya verdiğiniz tepki hayatınızda ilk defa cinsel içerikli film gördüğünüzde verdiğiniz tepkiye eşittir.
BUNA CEVABIM DOĞANIN KANUNUYDU
AHAHAHA
NE KADAN DOĞAL Bİ İNSANIM
nihahaha verim bari:)
1.hayatımda gördüğüm en yüksek ve çiçeksiz dağdı ve üstünde tırmanmak için yerler vardı hemde en tepeye kadar :)
2.bulduğum taş 2 kilo ağırlığında tek taş yüzüklerin taşının devasa olanıydı ve bi ampul kadar parlıyodu:)
3.doğanın kanunu yiyerek beslencekler yemeseler problem olurdu diye düşündüm
4.yerin altına doğru 4 kat indim ve çok nemliydi ortam nefes alınmıycak kadar ve çok karanlıktı duvarlar dökülüyodu çürümüştü ve inanılmaz bi nem kokusu vardı sular damlıyodu tepeden yerdede yer yer su göletleri vardı
5.o kişi benimle konuşuodu bi kadındı
6.prense dediğim şey o ayakkabı benim banada tam olcak onun sahibi o diil di
7.çileklerden bi tane yedim ama bahçedeki en büyük çileği yediğim çilek o kadar büyüktüki onunla doydum:)
8. Bahçevana dediğim şey tadına baktım:)
9.yediğim çilek hayatımda yediğim en tatlı en kırmızı en güzel en büyük çilekti:) ama bunu ous duymasın:)
nihahaha verim bari:)
1.hayatımda gördüğüm en yüksek ve çiçeksiz dağdı ve üstünde tırmanmak için yerler vardı hemde en tepeye kadar :)
2.bulduğum taş 2 kilo ağırlığında tek taş yüzüklerin taşının devasa olanıydı ve bi ampul kadar parlıyodu:)
3.doğanın kanunu yiyerek beslencekler yemeseler problem olurdu diye düşündüm
4.yerin altına doğru 4 kat indim ve çok nemliydi ortam nefes alınmıycak kadar ve çok karanlıktı duvarlar dökülüyodu çürümüştü ve inanılmaz bi nem kokusu vardı sular damlıyodu tepeden yerdede yer yer su göletleri vardı
5.o kişi benimle konuşuodu bi kadındı
6.prense dediğim şey o ayakkabı benim banada tam olcak onun sahibi o diil di
7.çileklerden bi tane yedim ama bahçedeki en büyük çileği yediğim çilek o kadar büyüktüki onunla doydum:)
8. bahçevana dediğim şey tadına baktım:)
9.yediğim çilek hayatımda yediğim en tatlı en kırmızı en güzel en büyük çilekti:) ama bunu ous duymasın:)
seyyah en çok neye güldüm bilionmu taşın uzaydan gelmesine:) delisin ya:)
açıklama yazmim yapmayanlar için:)
selincim ayakkabilarin cok güzel güzel günlerde giyin dedigin testi yaptim ama sonuclara nerden bakiliyo bulamadimki nasil bulunacak ayrica ben seyyahi seviyom
cevaplarımı yazayım barımmm:)
cok dık degıl heryer yesıl huzur verıyor ınsana heryer cıcek mıs gıbım kokuyoo...
avuc ıcı kadar ama agır ve cok degerlı...
paylasım onemlı tabı..
hepsını ınerım ne var ne yok bakım bı..
aglıyo hıc dayanamam aglayana kadın galıbaa...
ohaaa bu olamaz!!!! (hakkat boyle dusnurum haa)
daha yemedım durr hemen atlamam herseye tadını cıkarcam anı beklerım..
yemedık yaa cılegını hıh...
bırakıp kactım ne bılım tadını madını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?