kızlar benimde bi kzıkardşeim var düşman başına:))))))
benim taban tabana zıttım:)))
giydiğini çııkarıp atar gardolaba herşeyini elinde top yapar atar:) açınca tepene yıkılır:) bi gün memlekete gittiğimde yanlışıkla dolabını açtım altında kaldım:)
temzilik anlayışı sadece duş alıp saçını düzleştirip makyaj yapmaktan ibaret:) artı banyo yaptıgı yeri bile temizlemez
yemek yapmayı zaten bilmez belki biliodur ama yaptıgını hiç görmedim:) bugüne kadar eşinden yediğim tek şey hazır çorbaydı onuda karıştırmamış topak topak olmuştu ıyyys....
tutumluluktan hiç haberi yok:) bugün eline 10.000 ver harcar gelir:)
kaprislidir,küser ağlar hiç laf sölenmeyede gelmez:) burnunun dikene gitmekten o burnu o kadar havaya kalkıktırki insanları hep küçümseyici bi tavırla dolanır etrafta en gıcık oldugum huyu:)
koltukta kanepede oturamaz poposu ağırırmış hep yatar:)
suyunu bile kendi almaz önüne 2 gün yemek koyma yemez:))
vede nefes almaya üşenir:))))) eve geldiğinde sölediği ilk şey''beni soyun pijamalarımı giydirin karnımı doyurun yatırın'' olur:)
ünide kaldığı yurtta 2 odadan kovuldu bu odada yalap şalap yatak topluomuş bide kimseye küsmüomuş odadan kovulmasın diye ama mezun olmadan bi haftadan önce hepsine küscekmiş:) hiçbirşeyini abartmadım vallahi aynene böle bi kz::)) bunun yanında
süslüdür bakımlıdır çok konuşur esbirilidir:)
benim kardeşimede bi kısmet bulabilirmiyiz:))
NOT: Annemin hiç ümidi yok evlenebilcene dair:) hangi adamla baş göz edimde başını yakim adamın diyo:)
ama bizim kızı alana üstüne para verilcek:)) tek cazip tarafı bu:)