- 6 Ağustos 2010
- 41.823
- 76.403
- 1.123
ben bitürlü kirli çıkı olamadımelimde para bıturlu durmuo napcam :s
iyi veya kötü günlerimiz için mutlaka bir köşede birikimimiz olmalı diye düşünüyorum .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bitürlü kirli çıkı olamadımelimde para bıturlu durmuo napcam :s
iyi veya kötü günlerimiz için mutlaka bir köşede birikimimiz olmalı diye düşünüyorum .![]()
merhaba canım altın yorumları köşelerinde kimisi 18-19 nisanda düşüş bekliyor
kimisi bu seviyeden toplananları yazın iyi fiyata satabileceğimizi söylüyor derken sana tavsiyem çok fikir sahibinin yazdıklarını oku anlamaya çalış ve nihai kararı kendin ver canım.
ben genel anlamda uzun vadeli yatırımcı olduğum için her seviyeden altın alıyorum. hele 100 tl nin altındaki her fiyat bana cazip ama kısa vadeli al-sat yapanlar için sonuçta gram başına 1 tl nin bile büyük önemii var sonuçta birkaç yüz grama ya da kiloya altın alım satımı yaptıkları için![]()
hoş geldin,seni burada görmek ne güzel...
kızlar bende geldim.
yine uzun zaman oldu,ama tuğbayı görünce yazmak istedim.
her zaman yazamasamda hep takipteyim zaten.
bu ay bildirim yapamadım.
ama inş beklediğim bir para var gelince hemen altın alıcam.
umarım herkes iyidir....
bende uzun vadede düşünüyorum canım daha önce kısa bir süreliğine bu topiğe takılmıştım iyide kar etmiştim ama sizlerden uzak kalınca elimdekileride kaçırdım neyse boşa gitmedi en azından arabamızın modelini yükselttik farmasi canım yanlış hatırlamıyorsam sen devremülk almıştın sanırım demi bende düşünüyorum şu anda bana fikir verebilrmisin afyonda falan kaplıca otellerinde falan odalar satılıyor 10 yıllığına falan sanırım bir bilgin varmı o konularda
canım bizim devremülklerde afyonda .
ama biz ömür boyu tapulu ve miras olarak devredebileceğimiz şekilde olanlardan aldık.
senin dediğin gibi olanları da varmış sonradan öğrendik.
iyi araştırmak lazım bu tür şeyleri.
ben şimdi alacak olsam da tapulu olsun isterdim.
ama şu anda değişik gayrimenkul yatırımı düşüncelerim var onun için satmak istiyorum satılmazsa da gider kalırız gidemezsek de kiraya veririz sıkıntı yok yani.![]()
canım ömür boyu tapulu olanlarıda düşünüyoruz kiraya verme olayı nasıl oluyor karlı bir işmi yoksa ne biliyim farklı alanlardamı yatırım yapmalıyız pek kestiremiyoruz sen ne gibi yatırımlar düşünüyorsun böyle soruyorum canım ama eğer özel değilse .. yani cevaplamayabilisinde bizde çift maaşız çocukta yokken biraz birikim yapalım istiyoruz o yüzden fikirlerini almak istiyorum canım..
herkese selam![]()
ben de bugün yarım tabletle bulaşıkları yıkayayım bakalım sonuç ne olacak =) Farmasi de denemiş sıra ben de
biz bu aralar arabayla kafayı bozduk, model yükseltelim diyoruz ama çok da kararsızız. Zaten seneye satarız herhalde arabayı ev için, bari 1 sene şöyle istediğimiz bir arabaya binelim diyoruz![]()
Bir de anneannem gecikmeli olarak 1 tane çeyrek altın almış bizeBu ayın karı o da bize =)
Yarın maaş günü zamlar hayırlısıyla verilse ne güzel olurdu. Biz verilen zammı yok sayıp birikime dahil etmeyi planlıyoruz, kısmet artık![]()
denemek lazım almila, bizde şuanda 2 kutu var eğer yarım tablet ii yıkıyorsa çoook uzun bir süre deterjan almam =).Yarım tableti ben de deneyeceğim :)
Çeyreğin hayırlı olsun :) Biz de öyle hesaplıyoruz :) Gerçi bakalım bizim hesapladığımız kadar zam verilecek mi ama olanı topluca birikime dahil edeceğiz. Allah bereket versin cümle tasarruflarımıza :))
canım gerçekten bütün tablet koyduğumla aynı sonuç aldım öyle olduktan sonra yazık günah yani hem cebimize hem çevremize zarar.herkese selam![]()
ben de bugün yarım tabletle bulaşıkları yıkayayım bakalım sonuç ne olacak =) Farmasi de denemiş sıra ben de
biz bu aralar arabayla kafayı bozduk, model yükseltelim diyoruz ama çok da kararsızız. Zaten seneye satarız herhalde arabayı ev için, bari 1 sene şöyle istediğimiz bir arabaya binelim diyoruz![]()
Bir de anneannem gecikmeli olarak 1 tane çeyrek altın almış bizeBu ayın karı o da bize =)
Yarın maaş günü zamlar hayırlısıyla verilse ne güzel olurdu. Biz verilen zammı yok sayıp birikime dahil etmeyi planlıyoruz, kısmet artık![]()
canım şimdi bir de bebek bekliyormuşsun para daha çok lazım olacak bir de öyle düşün ve mutlaka birikim yapmaya bakslm kızlar ara ara bnde bakıyorum topıgınıze cok guzel bırıkımlr oluyo MASALLAHben bı tyrlu yapamıyorum bırıkım nasıl yapıcam bılmıyorum valla elımde para durmaktan cok nasl bırıktrcegımı bılemıyorum
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnYarım tableti ben de deneyeceğim :)
Çeyreğin hayırlı olsun :) Biz de öyle hesaplıyoruz :) Gerçi bakalım bizim hesapladığımız kadar zam verilecek mi ama olanı topluca birikime dahil edeceğiz. Allah bereket versin cümle tasarruflarımıza :))
denemek lazım almila, bizde şuanda 2 kutu var eğer yarım tablet ii yıkıyorsa çoook uzun bir süre deterjan almam =).
İnşallah fazla verirler zammı, gerçi pek de ümidim yok ama 2 maaşa 50tl zam gelse aylık 100tl fazladan biriktirmiş oluruz.
merhaba canımmmmmmmmmmmmm bu konudaki uyarın için çok teşekkürlerrrrrrrrr
şimdi işbankasını aradım bir yerdede arkadaşın biri kendine gelen maili kjopyalamış onu da okudum oradan çıkardığım sonuç doğru mu acaba diye merkezi aradım çok şükür doğruymuş o da şu vadesiz altın hesabına alınan altınlar için böyle bir uygulama yok bazı 800 küsurlu kodlu altınlar var çeyrek cumhuriyet vs diye onlarda varmış bu uygulama yine anladığım kadarıyla bunların karşılığında altın borsasında fiziki altın olarak saklanıyormuş ve onun saklama bedeliymiş bu.![]()
ladyfog ve farmasi teşekkür ederiz sayenizde her şeyden haberimiz oluyoröğrendiğin çok iyi olmuş farmasi ben de kara kara düşünmeye başlamıştım ne yapmak gerekir diye...
ayrıca kayınvalimi de grubumuza dahil ettim artık fiziken olmasa da :) ona da bir altın hesabı açıcaz pzt. ilk iş. diş implantı için para biriktiriyordu o da, geçtiğimiz günlerdeki hırsızlık olayından sonra aman anne dedim sakın evde tutma hemen altın hesabı açalım o parayla, paran oldukça al gr. gr. iş bankasından hesap açtırıcaz da, altın hesabı dememize gerek var mıydı? hesap açtırıp sonra internetten altın alımını açabiliyor muyuz biz kendimiz? yoksa bankasan bizzat mı yaptırmak gerekiyordu kızlar? :26:
ben de allah izin verirse gün paralarımla gr alıcam pzt. günü. 1.000 tl civarında. çok şükür allahıma, allah kullanmayı da nasip etsin...
tüm birikimcilerin de birikimleri bereketli olsun![]()
canım ne demek bilgi paylaştıkça çoğalır ve yarar sağlar paylaşılmayan bilginin kime ne yararı olur ki
ladyfogcuğa çok teşekkürler bu konuda
kayınvalidenin de birikimleri şimdiden hayırlı olsun ben de anneme vadesiz altın hesabı açması için yardımcı oldum banka şubesine gidip vadesiz altın hesabı açmak istiyoruz dedik o kadar
gün paraların da bereketiyle gelsin bitanemmmmmmmmmmmm![]()
teşekkürler canım.
gelsin pazartesi, gelsin birikimler o halde![]()
herkese selam![]()
Merhaba kirli çıkılar :)
Sınav gözetmenliği paramla altın alamadık, misafirimiz vardı lazım olur diye ama cüzdanın bir köşesine koymuştum:)
100 lirası duruyor :) Faturalar yavaş yavaş gelmeye başladı, ekstreler de geldi. Yarın hayırlısıyla maaşı alınca Mayıs 15'e kadarki bütçeyi oluşturacağız :) Sonra da birikime devam :)
kızlar bulaşık makinasının tabletini bugün yarım kullandım bulaşıklar tertemiz eskisi gibi çıktı .
bundan sonra bütün tableti zor kullanırım.![]()
bu sene hemen yatırdılar parayı ama miktar geçen seneye göre azdı sanki.
canım aynen dediğim gibi uzun süreli kullanımda bardaklarda sararma oluyor başka türlü bulaşıklar temiz çıkıyor
Karalahanaözletme kedini arada uğra birikim yapmasan da