• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

seloş, sofistike, farmasi vee karanfilce inşallah en yakın zamanda bankadan hesap açtıracağız ama altınlara bir çözüm yok ne yazık ki =) Evde nerden baksan 30.000tl'lik altın var Allah'a emanet diyoruz ama hiç de sağlama almıyoruz işimizi :31:

Tatil planları yapanlar size çook özendim. Biz de kışın planlar yaptık falan ama bu yıl gitmemizin mümkünü yok çünkü bebeğim daha küçük farklı bir yere gittiğimizde hasta olur diye korkuyorum. O yüzden Allah nasip ederse seneye gideriz diyoruz bakalım.

Farmasi sen ne hamaratsın öyle =) BEn değil peynir yapmak daha kek bile yapamıyorum :ssz: Varsa şöyle kolay bir kek tarifin yazar mısın bana =)

Selamlar, ayın 2 si ile ilgili yorumlar okuyorum.
Doların dip yapması bekleniyor. Tl ile altın alacaklara duyurulur.
Ancak YTD de YTD diyorum.:)
Ben mi?
90 olmadan almam arkadaş.:)
[/B]
amanın daha da düşer diyorsan kesin düşer var ya! Ben senin yorumlarının doğru çıktığı kanaatindeyim. Sen YTD yazsan da ben onu YT olarak algılıyorum artık valla =)
Hatta eşim bile biliyor bunu! Dün altın alsak mı acaba dedim ladyfog'a sor bakalım onun beklentisi ne yöndeymiş diyor =)

kızlar altının tavan yaptığı zamanlarda geçen yaz altına yatırım yapmıştım temmuzda büyük bir işim var bi miktarla bugün sordum küçük altını 158 dedi ben 185 zamanalrı almıştım düşünün bozdursammı bilemiyorum yoksa temmuza kadar beklemelimiyim daha çok çıkarmı?birde dün gece rüyamda küçük altın 90 tl ye indiğini gördüm sabah kalktığımda yüreğime inicekti nerdeyse=))

amanın daha da düşer diyorsan kesin düşer var ya! Ben senin yorumlarının doğru çıktığı kanaatindeyim. Sen YTD yazsan da ben onu YT olarak algılıyorum artık valla =)
Hatta eşim bile biliyor bunu! Dün altın alsak mı acaba dedim ladyfog'a sor bakalım onun beklentisi ne yöndeymiş diyor =)

Bacım ne ettin sen?
Valla elimi kolumu bağladın bilesin.:)
Artık kırk kez düşünürüm yazmadan.
Tersi çıkarsa kendime değil sana üzülürüm.

kızlar altının tavan yaptığı zamanlarda geçen yaz altına yatırım yapmıştım temmuzda büyük bir işim var bi miktarla bugün sordum küçük altını 158 dedi ben 185 zamanalrı almıştım düşünün bozdursammı bilemiyorum yoksa temmuza kadar beklemelimiyim daha çok çıkarmı?birde dün gece rüyamda küçük altın 90 tl ye indiğini gördüm sabah kalktığımda yüreğime inicekti nerdeyse=))

tek bi tane çeyrek mi almıştın??

seloş, sofistike, farmasi vee karanfilce inşallah en yakın zamanda bankadan hesap açtıracağız ama altınlara bir çözüm yok ne yazık ki =) Evde nerden baksan 30.000tl'lik altın var Allah'a emanet diyoruz ama hiç de sağlama almıyoruz işimizi :31:

Tatil planları yapanlar size çook özendim. Biz de kışın planlar yaptık falan ama bu yıl gitmemizin mümkünü yok çünkü bebeğim daha küçük farklı bir yere gittiğimizde hasta olur diye korkuyorum. O yüzden Allah nasip ederse seneye gideriz diyoruz bakalım.

Farmasi sen ne hamaratsın öyle =) BEn değil peynir yapmak daha kek bile yapamıyorum :ssz: Varsa şöyle kolay bir kek tarifin yazar mısın bana =)

canım selam yeni gördüm bu sayfayı.kuveyttürk bankasının altın hesabı var bir tane bankamatik kartı veriyorlar.artık bankamatiklerden bile altın olarak alabiliyorsunuz istediğiniz zaman.yani şöle anlatayım.altınlarını hesabına yatırıyorsun istersen nakite cevir de yatır.sonra mesela elindeki parayı kuyumcudan altın yapmak yerine bankadaki hesabına atm den bile yatırabiliyorsun.örneğin altın fırladı sen hemen gidip atm den hesabındaki parayı altın olaralk çekebiliyorsun.hemde 1 lira dahi eksilmeden.çünkü gram altın veriyor atm.plastik bir haznenin iine çeyrek altın şeklinde gram altını yerleştirmişler.para ceker gibi atm den çekebiliyordun hemde o anki değri neyse o değerden.eşimle konustuk hesap açtırdık.her ay ne kadar yatırabilirsek yatıracağız.altınıda takip ediyorum.yükseldiği an gidip altın olarak çekip kenara koyacağız.

teşekkür ederim canım
övünmek gibi olmasın mutfakta oldukça iyiyimdir,eşim yemeklerime bayılır anneme çekmişim bu konuda annem de yemeklerimi çok beğenir.
bugün benden kek tarifi isteyen ikinci kişisin ben sana 2 tane kek tarifi yazayım özelden göndereyim:34::38:

teşekkür ederim canım
övünmek gibi olmasın mutfakta oldukça iyiyimdir,eşim yemeklerime bayılır anneme çekmişim bu konuda annem de yemeklerimi çok beğenir.
bugün benden kek tarifi isteyen ikinci kişisin ben sana 2 tane kek tarifi yazayım özelden göndereyim:34::38:

Ben de isterim. (Yüzsüzlükte zirve.:27: )
Bu arada yakında evde şarküteri de açarsın sen.:34:

Ben de isterim. (Yüzsüzlükte zirve.:27: )
Bu arada yakında evde şarküteri de açarsın sen.:34:

ne demek bitanem estağfirullah
hemen ekliyorum bileeeeeeeeeee

3 yumurta
2sb şeker
1 sb süt
1sb sıvıyağ
2- 2.5 un
1pk vanilya
1 pk kabartma tozu
içerisine arzuya göre ceviz fındık üzüm vs konulabilir

hamurdan 1 kasenin içerisine alıp içerisine 2 yk kaşığı kakao koyup karıştırıp sade hamurum tamamını yağlanmış tepsiye döktükten sonra kakaolu karışımı üzerine gezdirip farklı bir görümde elde edilebilir.

not: aynı malzemelere 3 yk kaşığı kakao eklenirse kakolu kek elde edilir .
ve fırından çıkınca dilimlenip üzerine çikolata sosunu tarife göre hazırlayıp üzerine dökülürse güzel bir ıslak kek olur:34:
not: yukarıdaki malzemelere 1 havucu rendeleyip de ekleyedebiliriz.
not: 1-2 çay kaşığı tarçın koyarsak da tarçınlı olur :34:
ana malzemeler en üstte yazanlar ilaveler ,değişiklikler arzuya göre yapılabilir.:34:

diğer bir kek tarifi pandispanya tadında ;

3-4 yumurta( tercihen 3 )
1.5 sb şeker
2sb un
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı sıvıyağ
1 pk kabartma tozu
1 pkvanilya

isteğe göre ceviz üzüm
aynı şeklide diğer kek tarifinde olduğu gibi bunda da 1 kaseye ayırdığımız sade hamura ekleyeceğimiz 2-3 yk kakaoyu karıştırıp üzerine gezdirebiliriz.

yusuma özelden gönderdim ama isteyen olursa diye hemen kes kopyala yapmıştım :1::1:

bu arada yusum 2 kek tarifi dedim ama fazla çıktı :34:

sade kek
ıslak kek
kakaolu kek
tarçınlı kek
havuçlu kek
meyveli kuruyemişli karışık kek
pandispanya keki:9::9:

hatta ıslak kek için yapmak istediğimiz kakaolu kekin üzerine 1 pk kremşantiyi 1 bardak sütle tarifindeki gibi hazırlar ve üzerine döker.
en üste de çikolata sosu dökersek alın size ağlayan kek:9::9::9:
afiyet olsun canlarrrrrrrrrrrrrrr:48::48::48::48:

Süper kısır yaparım, karşılıksız bırakmam. Ama şu kek pasta işlerine kafa basmıyor bir türlü. Ben salata sorumlusuyum.

Farmasim selam canım
Seni kendi konunda buldum:)
Siz burda nasıl bişey yapıyosunuz, hedef koyup ona göre mi birikim yapıyosunuz ben de katılayım...

Yusumcum şaşırtıyorsun beni banka kasaları ne güne duruyor biz evlendik ertesi gün bütün altınları ve günlük takmadığım tüm takıları kayınvalidemin banka kasasına koyduk. Sen git bankalara sor banka kasası kirala. Bu zamanda evde para altın tutulur mu yav? Yapma Allahını seversen. :20:

Yusumcum şaşırtıyorsun beni banka kasaları ne güne duruyor biz evlendik ertesi gün bütün altınları ve günlük takmadığım tüm takıları kayınvalidemin banka kasasına koyduk. Sen git bankalara sor banka kasası kirala. Bu zamanda evde para altın tutulur mu yav? Yapma Allahını seversen. :20:

Yusum banka kasası kiralasana bu zamanda evde altın mı tutulur? Bizimkiler hep banka kasasında duruyor. Lojmana da güvenme ben de güvenlikli sitede oturuyorum ama önlemimi alıyorum.

Back
X