• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

kızlar çok alakasız olacak ama il içi tayin istemiştim, tayinim çıktı az önce, sizlerle paylaşayım dedim :8: evime yürüme mesafesi olarak en fazla 10 dk sürer, ohh mis :21: diğer okulum da çok uzak değildi, ama ulaşım problemdi, oturduğum yerden oraya direkt araba yoktu, otobüse binmek için 15 dk falan yürümem gerekiyordu, inince de yürüyordum biraz, servis ayarlamıştık bi ara, o da ders saatinden nerdeyse 1 buçuk saat önce alıyordu evden, sabah namazını kılıp hazırlanıyordum hemen, karanlıkta evden çıkmak psikolojimi de bozuyordu hatta, sonra bi saat dolaştırıp öyle bırakıyordu bizi okula, sonra benim dersimin olmadığı bi gün kaza yaptı ve iki arkadaşımız vefat etti :( diğer arkadaşlarımız yaralandı, aylarca okula gelemediler. nasip işte, benim o gün boş günümdü. yani derse yetişebilmem için evden 1-1,5 saat önce çıkmam gerekiyordu, ondan sonra bi arkadaşın arabasıyla gidip geldik, velhasılı benim için en büyük problem ulaşımdı, mutlu oldum tayinim çıkınca :nazar:
gerçekten çok güzel bir haber. hayırlı olsun. bu arada arkadaşlarına çok üzüldüm Allah rahmet eylesin.

meyraa acemiperi

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

TL 91,30428 92,14043
USD 50,45370 51,12474
bankasya

karanfilcecim

ben banka promosyonlarının kesinlikle caiz olmadığını mustafa karataş hocanın sitesinde okuduğum zaman başımdan kaynar sular döküldü ve şükrettim Allah'a böyle bir yanlışı farkettirdiği için.

ertesi gün müdür yardımcıma ekstre çıkarttım 440 tl almışız o güne kadar ve ben hepsini o an elden çıkardım
2 tane okula yazıcı alıverdim.
ihtiyaç sahibine verdim derken sonrasında bütün yatanları (3 ayda bir 125 tl )aynen ihtiyaç sahibine transfer ediyorum.:34:

en güzelini yapmışsın canım:34:

ben daha zaten hiç almadım:52:
ben okula atandığımdaan 1 ay önce almışlar promosyonu..
bu yılkini de 6 ay sonra yatıracaklarmış..
en güzeli burs vermek ya da başka bi sadaka..

8 9 senedir kk kullanırım ama şuana kadar sadece 23 lira kullanabildim.
öğrenci kartımda her yıl sıfırlanıyormuş,bilmiyordum.
yeniyeni biriktirmeye başlamıştım.
bende birilerine vereyim bari. iyi oldu bunun açıklığa kavuşması :34:

8 9 senedir kk kullanırım ama şuana kadar sadece 23 lira kullanabildim.
öğrenci kartımda her yıl sıfırlanıyormuş,bilmiyordum.
yeniyeni biriktirmeye başlamıştım.
bende birilerine vereyim bari. iyi oldu bunun açıklığa kavuşması :34:

canım biz maaşımızı aldığımız bankaların bizlere verdiği banka promosyonundan sözediyoruz

:17: hımmm. anladım :1::1:
aklıma düşmüşken kk ların bonusları caiz mi bi bakayım bari

onu da sormuşlar

Soru: Kredi kartlarının kullanımından kazanılan bankalarca verilen ve para yerine de geçebilen hediye puanları/para puanları kullanmak caiz midir?
Cevap:
Bunlar kredi kartını veren kuruluşun hediyesidir; ondan yararlanabilirsiniz

karanfilcecim

ben banka promosyonlarının kesinlikle caiz olmadığını mustafa karataş hocanın sitesinde okuduğum zaman başımdan kaynar sular döküldü ve şükrettim Allah'a böyle bir yanlışı farkettirdiği için.

ertesi gün müdür yardımcıma ekstre çıkarttım 440 tl almışız o güne kadar ve ben hepsini o an elden çıkardım
2 tane okula yazıcı alıverdim.
ihtiyaç sahibine verdim derken sonrasında bütün yatanları (3 ayda bir 125 tl )aynen ihtiyaç sahibine transfer ediyorum.:34:

Ben bunu bilmiyordum canım ya. Aldığım promosyonu babama vermiştim harcasın diye :26::26:

meyraa acemiperi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

TL 91,30428 92,14043
USD 50,45370 51,12474
bankasya

Farmasi bir an satışı 91,30 gördüm yüreğime iniyordu nasıl kaçırdım ben bunu diye :53::53: PC başından ayrıldım hemen düşmüş mü diyecektim. Şu an satış 92,26. Daha da düşsün bakalım

ayyy bu çok güzel bi haber...
üstelik hamilesin de ..
Allah hep işlerini rast getirsin canım..
bu arada tüm tayin sonuçları açıklandı mı ki??
akıllıbıdığa neresi çıktı benim arkadaşım var ona nere çıktı acaba:52:

bu arada kızlar altın hesabı konusunda bir ek de ben yapayım.
Selçuk ünv. ilahiyat prof Orhan Çeker(ki çok güvendiğim düzgün net cevaplar veren bi hoca) in dinlediğim fetvasına göre bankanın aynı zamanda sen para değil de altın istediğinde altın da verebilmesi gerekiyormuş.
sanırım tüm bankalar zaten altın hesaplarındaki kadar hesaplarında altın rezervi de tutuyorlarmış.
ben Garantiye sorduğumda altınınızı altın olarak çekebilmeniz için 1 kg altınınız olmalı ve ancak İstanbuldan çekebilirsiniz demişti.
beni tüm olumlu yöneleriyle kuveyt çekmişti.
ancak haram ve helale çok dikkat ettiğini bildiğim çoğu grup belediye ya da şirketi daha çok türkiye finans ve bank asya ile anlaşmalı görüyorum o da dikkatimden kaçmıyor:44:

teşekkür edeerim iyi dileklerin için. benimki il içi tayindi, sanırım akıllıbıdık il dışı tayin istiyecekti, onlar henüz belli değil, hatta yeni yeni tercih yapıyorlar galiba.

onu da sormuşlar

Soru: Kredi kartlarının kullanımından kazanılan bankalarca verilen ve para yerine de geçebilen hediye puanları/para puanları kullanmak caiz midir?
Cevap:
Bunlar kredi kartını veren kuruluşun hediyesidir; ondan yararlanabilirsiniz

ama promosyon da hediye değil mi:44:
teşekkür edeerim iyi dileklerin için. benimki il içi tayindi, sanırım akıllıbıdık il dışı tayin istiyecekti, onlar henüz belli değil, hatta yeni yeni tercih yapıyorlar galiba.

kaç yıllık öğretmensin canım..
benim de 4 yıl oldu ama hiiiçç bakmadım il içine filan.. bulunduğum ilde daha iyi bi ilçeye tayin istesem mi diyorum bazen sonra da hiiiçç yerimden kıpırdayasım gelmiyor..
zaten burası ilk atamam ve ilk tercihimdi.

ama promosyon da hediye değil mi:44:

kaç yıllık öğretmensin canım..
benim de 4 yıl oldu ama hiiiçç bakmadım il içine filan.. bulunduğum ilde daha iyi bi ilçeye tayin istesem mi diyorum bazen sonra da hiiiçç yerimden kıpırdayasım gelmiyor..
zaten burası ilk atamam ve ilk tercihimdi.

3.yılım bitti, 4e girdim toplamda. ama ilk görev yerim başka bir yerdi, orda norm fazlası oldum, o ilçede ihtiyaç olmadığından il milli eğitime havale ettier, il milli eğitim de başka bi ilçeye görevlendirdi, yani şu ana kadar çalıştığım yer, aileme yakın bi ilçe. normalde 3 yılı doldurmak şartı vardı en son gittiğim yerde, ama ben geçen yıl devletin sözleşmeden kadroya geçirdiği öğretmenlerdenim, bizlere öyle bi hak tanındı bu yıl, tayin isteyebildik, puanım 62, normalde hiç ihtimal vermiyorduk çıkacağına, hatta idarecilerim bile sana çıkmaz, puanın az dediler, ama ben de madem böyle bi hak verildi, şansımı deniyecem dedim, iyi ki tercih yapmışım. benim arkadaşlarımın çoğuna çıktı. aslında oturduğum semtteki okullara öğretmenler yerleşmiş durumda, ben yıllar geçse bile buraya zor gelirdim, hepsi yaşlı yaşlı hocalar, emekliliklerini bekliyorlar. ben de ilköğretimi bu semtte okudum, benim hocalarımın çoğu halen aynı okuldalar, kımıldamıyorlar. şu ilkokul, ortaokul falan diye ayrıldı ya, o yüzden herkes tayin istedi de, yerler boşalmış oldu böylelikle. yoksaaa zordu benim buraya gelebilmem.

3.yılım bitti, 4e girdim toplamda. ama ilk görev yerim başka bir yerdi, orda norm fazlası oldum, o ilçede ihtiyaç olmadığından il milli eğitime havale ettier, il milli eğitim de başka bi ilçeye görevlendirdi, yani şu ana kadar çalıştığım yer, aileme yakın bi ilçe. normalde 3 yılı doldurmak şartı vardı en son gittiğim yerde, ama ben geçen yıl devletin sözleşmeden kadroya geçirdiği öğretmenlerdenim, bizlere öyle bi hak tanındı bu yıl, tayin isteyebildik, puanım 62, normalde hiç ihtimal vermiyorduk çıkacağına, hatta idarecilerim bile sana çıkmaz, puanın az dediler, ama ben de madem böyle bi hak verildi, şansımı deniyecem dedim, iyi ki tercih yapmışım. benim arkadaşlarımın çoğuna çıktı. aslında oturduğum semtteki okullara öğretmenler yerleşmiş durumda, ben yıllar geçse bile buraya zor gelirdim, hepsi yaşlı yaşlı hocalar, emekliliklerini bekliyorlar. ben de ilköğretimi bu semtte okudum, benim hocalarımın çoğu halen aynı okuldalar, kımıldamıyorlar. şu ilkokul, ortaokul falan diye ayrıldı ya, o yüzden herkes tayin istedi de, yerler boşalmış oldu böylelikle. yoksaaa zordu benim buraya gelebilmem.

o zaman ben şöyle diyim 4 yılım bitti 5 e girdim. ve topu topu 40 puanım var.
büyükşehir merkez ilçede meslek lisesinde meslek öğretmeniyim bilgisayarcı olarak. ama ilköğretime de geçebilirim. orda teknik öğretmen olamıyorum ama yazılı derdi filan da olmayacak. arada düşünüyorum ama ilköğretimde çalışanlar ilköğretimde yazılı bile olmasa daha yorucu olduğunu söylüyorlar.
aynen bizim okulda da çok eski öğretmenler var annem yaşındalar çoğu ama kankiyiz:1:
senin adına da çok sevindim canım canım benim okulum da evime yakın eşime ne kadar uzak olsa da 15 dk yürüme mesafeli ama ücretsiz belediyenin servisi var 5 dk da ordayım bayan için okulun yakın olması çok önemli.

il emri kaldırıldıgı için hayat git gide zorlaşıyor bize istişare istişare yap olmuyor doluyo koysam almıyor boşa koysam almıyor eşim sınıfçı80 puanı var nasıl yetecek batıda bir okula aynı şehire gelmemiz zor gibi görürnürken van da kalmayı kabullenmek daha da zor görünüyor karmakarışık bir durum

il emri kaldırıldıgı için hayat git gide zorlaşıyor bize istişare istişare yap olmuyor doluyo koysam almıyor boşa koysam almıyor eşim sınıfçı80 puanı var nasıl yetecek batıda bir okula aynı şehire gelmemiz zor gibi görürnürken van da kalmayı kabullenmek daha da zor görünüyor karmakarışık bir durum

canım benim arkadaşım da orda. van merkez.
çok zor günler yaşadı ama ne yapsın yine de her hale şükür onun da eşi polis.

lütfen sabırlı ol hayat bazen çok çok kötü olmamasına rağmen bizim bakış açımıza göre daha da içinden çıkılmaz bi hal alıyor..

hayırlı sabahlar canlar

hepimizin cuması mübarek ve de hayırlara vesile olsun

Rabbim gönüllerimizden geçen hayırlı düşüncelerimizi hakkımızda gerçek kılsın
dertliler derman, hastalar acil şifa ,borçlular da ödeme kolaylığı bulsunlar hayırlısıyla inşaallah AMİN…:16:

hayırlı sabahlar canlar

hepimizin cuması mübarek ve de hayırlara vesile olsun

Rabbim gönüllerimizden geçen hayırlı düşüncelerimizi hakkımızda gerçek kılsın
dertliler derman, hastalar acil şifa ,borçlular da ödeme kolaylığı bulsunlar hayırlısıyla inşaallah AMİN…:16:

bir cuma gününe açtık gözlerimizi.hayırlı olur inşallah,
günaydınnnnn :16:

asya bankta ALTIN 91.03385 91.80892 miiiii ben mi yanlış görüyorum :37:

Back
X