Kirli Çıkılar )))

geçen gün sanırım arada kaynadı tekrar sorabilir miyim :3:

canım benim bankasyada katılım hesabı, dolar hesabı, altın hesabı, cari hesabım var

maaşımı halkbanktan alıyorum

işbankta ayrıca altın hesabım var

acemiperi ve meyraa benim katılım hesabında 60 tl kadar bir para kalmış
ben onu nasıl cari hesaba aktarıp da alım satımlarda kullanabilirim?

ayrıca diyelim ki tl var ve ben al-satla uğraşmak istemiyorum bir müddet katılım hesabına kendim pc başında aktarma işlemi yapabiliyor muyum ?

canım benim bankasyada katılım hesabı, dolar hesabı, altın hesabı, cari hesabım var

maaşımı halkbanktan alıyorum

işbankta ayrıca altın hesabım var

ooo ben de soruyorum ki çok hesap açmakta sıkıntı olur mu diye:)
aslında bir kere annemden hesabı kapatmak için para istemişlerdi, dosya işlem parası mı ne öyle birşey o yüzden soruyorum.sıkıntı olur mu yarın öbür gün:)

ooo ben de soruyorum ki çok hesap açmakta sıkıntı olur mu diye:)
aslında bir kere annemden hesabı kapatmak için para istemişlerdi, dosya işlem parası mı ne öyle birşey o yüzden soruyorum.sıkıntı olur mu yarın öbür gün:)

annem bankasyadaki hesabını gitti kuruşuna kadar kapattı
hiç sorunsuz :34:

joeyfun ve bskn teşekkür ederim fikirleriniz için. biz ev telefonunu kestirmeyi düşünüyoruz zaten, alırken de içe ve dışa kapattırmıştık, sırf internet için almıştık yani. ben öyle bi internet istiyorum ki hem sınırsız olsun hem ucuz olsun :1: öyle bir tarife de yok zaten araştırdığım kadarıyla. sizlerin dediği tarife turkcelin galiba, ona da baktım da onun da sınırsızı 60 tl civarı. vınn tarzı bir şeyi de ben istemiyorum açıkcası, hızı çok yavaşmış diyorlar, bir de sınırlı olunca istediğim gibi video falan izleyemiyorum.

ben aveanın fenercellini kullanıyorum çekim yönünden sıkıntım yok hatta fenerin gollerine göre megabayt kazanıyorum buda artı bir rahatlık

ayrıca diyelim ki tl var ve ben al-satla uğraşmak istemiyorum bir müddet katılım hesabına kendim pc başında aktarma işlemi yapabiliyor muyum ?

katılım hesabından cari hesabına havale ederek canım.... çünkü 50 tl. nin altında katılım hesabı olmadığı için para havale ederken uyarır...ama hepsini havale edersen hesabı kapatmış olursun,hiçbirşey yapamaz... :)
gayet tabi...tl ile katılım hesabı açarsın...tek sorun şu olur...
mesela bugün vadeli bir hesap açtın,üç gün sonra tekrar paran oldu....açmış olduğun hesaba yatırırsan vaden bozulur,o nedenle yeni bir vadeli hesap açarsın..
her türlü işlem mümkün yani,yeter ki işlem yapacak paran olsun... :))))

Canım katıllım hesabında minumum 50 tl olmak zorunda. Yani o 60 tl nin 50 sini kullanabilirsin. Altın alacağın zaman bu hesabı seçip işlem yapıyorsun.Ben bu şekilde kullanıyorum. Mesela hepsiyle işlem yapmadığımda kalan para çok az da olsa kar payı getiriyor.

İnternet şubesinden katılım hesabı açabiliyorsun anında. Mesela katılım hesabın var. Eline para geçti, kullanmayacaksın. Sanal bankacılıktan talimat veriyorsun pc başında, günü geldiğinde hesabındaki parayı katılım hesabına katarıyor otomatik olarak.

teşekkür ederim.
katılım hesabı nasıl oluyor?
Faiz yerine kar-zarar payı olarak çalışıyor. Senin paranı çeşitli şekillerde (ticaret yaparak) kullanıyor ve sana cüzi bir miktar veriyor. 1000 Tl genelde 1 ayda 6 tl getiriyor mesela. BAnkaların web sayfalarında bu oranlar var. Oradan bakabilirsin

katılım hesabından cari hesabına havale ederek canım.... çünkü 50 tl. nin altında katılım hesabı olmadığı için para havale ederken uyarır...ama hepsini havale edersen hesabı kapatmış olursun,hiçbirşey yapamaz... :)
mesela bugün vadeli bir hesap açtın,üç gün sonra tekrar paran oldu....açmış olduğun hesaba yatırırsan vaden bozulur,o nedenle yeni bir vadeli hesap açarsın..

Allah razı olsun bitanem işlem tamamdır

katılma hesabında 60 civarı cari hesapta da 39 tl civarı para vardı
şimdi 1 gram daha altın alabilirim :34:

acemipericim Allah razı olsun canım ne güzel açıklamışsın

peki diyelim parayı 5-10 gün kullanmayacağım o kadar kısa süreye de yatırabiliyor muyum ?

Bana uyarı veriyor ve işlem yapmıyor yani kapatamıyorum hesabı. Nasıl yaptığını anlatır mısın Meyra?

acemipericim Allah razı olsun canım ne güzel açıklamışsın

peki diyelim parayı 5-10 gün kullanmayacağım o kadar kısa süreye de yatırabiliyor muyum ?

Yok canım. 1 aylık, 3 aylık ve özgür hesap var. Özgür hesap da minumum 35 günlüğüne açılıyor. Aslında bu biraz sıkıntılı. Bankaların yeni hamlesi var biliyorsun vade bozmadan faiz veriyorlar. 10 gün mü hesapta kaldı 10 günlük faizi veriyorlar. Ama Bankasya sanırım ticarete vadeye göre yatırım yaptığı için bu sistem yok. 1 aylık hesabı 29. gün bile kapatsan vaden bozuluyor ve kar payı alamıyorsun.

Bana uyarı veriyor ve işlem yapmıyor yani kapatamıyorum hesabı. Nasıl yaptığını anlatır mısın Meyra?

havale işlemlerinden kuruşuna kadar hepsini aktardım :))) hesap kapandı istediğim zaman açarım lazım olunca :34:

60 tl. lik vadeli hesaptan 5o tl. çekmeye kalkarsan tabiki uyarır....."vadeli hesapta 50 tl. den az olamaz" diye...
ama sen 60 tl. lik vadeli hesabından cari hesabına 60 tl. havale yaparsan,hiçbirşey yapamaz... :)
hesabın da "0" bakiyeli olduğundan otomatikman hesap kapanmış olur zaten...
umarım anlatabilmişimdir canım... :)

Yok canım. 1 aylık, 3 aylık ve özgür hesap var. Özgür hesap da minumum 35 günlüğüne açılıyor. Aslında bu biraz sıkıntılı. Bankaların yeni hamlesi var biliyorsun vade bozmadan faiz veriyorlar. 10 gün mü hesapta kaldı 10 günlük faizi veriyorlar. Ama Bankasya sanırım ticarete vadeye göre yatırım yaptığı için bu sistem yok. 1 aylık hesabı 29. gün bile kapatsan vaden bozuluyor ve kar payı alamıyorsun.

ben biraz önce hesabı kapatırken uyarı geldi şu tarihteki kar payı üzerinden hesaplama yapılır dedi dikkat etmedim kaçtı kaç oldu neyse

Canım katıllım hesabında minumum 50 tl olmak zorunda. Yani o 60 tl nin 50 sini kullanabilirsin. Altın alacağın zaman bu hesabı seçip işlem yapıyorsun.Ben bu şekilde kullanıyorum. Mesela hepsiyle işlem yapmadığımda kalan para çok az da olsa kar payı getiriyor.

İnternet şubesinden katılım hesabı açabiliyorsun anında. Mesela katılım hesabın var. Eline para geçti, kullanmayacaksın. Sanal bankacılıktan talimat veriyorsun pc başında, günü geldiğinde hesabındaki parayı katılım hesabına katarıyor otomatik olarak.

Faiz yerine kar-zarar payı olarak çalışıyor. Senin paranı çeşitli şekillerde (ticaret yaparak) kullanıyor ve sana cüzi bir miktar veriyor. 1000 Tl genelde 1 ayda 6 tl getiriyor mesela. BAnkaların web sayfalarında bu oranlar var. Oradan bakabilirsin

anladım.
altın hesabı açarken önce katılım hesabını sordu, baktım 1 aylık 3 aylık yazıyor.
bana uymaz bu dedim cari açtım.
şimdi tl hesabı açarken katılım hesabı açmak (29. günde bozulma durumu olsa bile) daha avantajlı. çnkü bozulmama durumu da olabilir.

ama bu faiz olmuyor mu? :26:
acaba gerçekten ticarette mi kullanıyorlar ki?
helal görünüp harama kaymayalım sonra :26:
geçen m. karataşın yorumunu yazmıştınız okudum ama gene de şüphelendim, niye bize boşuna para versinler ki :53:

Back
X