- 6 Ağustos 2010
- 40.327
- 72.136
- 1.123
geçen gün sanırım arada kaynadı tekrar sorabilir miyim![]()
canım benim bankasyada katılım hesabı, dolar hesabı, altın hesabı, cari hesabım var
maaşımı halkbanktan alıyorum
işbankta ayrıca altın hesabım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen gün sanırım arada kaynadı tekrar sorabilir miyim![]()
Yeni bir hesap aç, hatta katılım hesabı açabilirsin. Maaşın normal hesaba yatar. Altın paraların da yeni açacağın hesapta durur
canım benim bankasyada katılım hesabı, dolar hesabı, altın hesabı, cari hesabım var
maaşımı halkbanktan alıyorum
işbankta ayrıca altın hesabım var
ooo ben de soruyorum ki çok hesap açmakta sıkıntı olur mu diye:)
aslında bir kere annemden hesabı kapatmak için para istemişlerdi, dosya işlem parası mı ne öyle birşey o yüzden soruyorum.sıkıntı olur mu yarın öbür gün:)
joeyfun ve bskn teşekkür ederim fikirleriniz için. biz ev telefonunu kestirmeyi düşünüyoruz zaten, alırken de içe ve dışa kapattırmıştık, sırf internet için almıştık yani. ben öyle bi internet istiyorum ki hem sınırsız olsun hem ucuz olsunöyle bir tarife de yok zaten araştırdığım kadarıyla. sizlerin dediği tarife turkcelin galiba, ona da baktım da onun da sınırsızı 60 tl civarı. vınn tarzı bir şeyi de ben istemiyorum açıkcası, hızı çok yavaşmış diyorlar, bir de sınırlı olunca istediğim gibi video falan izleyemiyorum.
acemiperi ve meyraa benim katılım hesabında 60 tl kadar bir para kalmış
ben onu nasıl cari hesaba aktarıp da alım satımlarda kullanabilirim?
ayrıca diyelim ki tl var ve ben al-satla uğraşmak istemiyorum bir müddet katılım hesabına kendim pc başında aktarma işlemi yapabiliyor muyum ?
Canım katıllım hesabında minumum 50 tl olmak zorunda. Yani o 60 tl nin 50 sini kullanabilirsin. Altın alacağın zaman bu hesabı seçip işlem yapıyorsun.Ben bu şekilde kullanıyorum. Mesela hepsiyle işlem yapmadığımda kalan para çok az da olsa kar payı getiriyor.acemiperi ve meyraa benim katılım hesabında 60 tl kadar bir para kalmış
ben onu nasıl cari hesaba aktarıp da alım satımlarda kullanabilirim?
ayrıca diyelim ki tl var ve ben al-satla uğraşmak istemiyorum bir müddet katılım hesabına kendim pc başında aktarma işlemi yapabiliyor muyum ?
Faiz yerine kar-zarar payı olarak çalışıyor. Senin paranı çeşitli şekillerde (ticaret yaparak) kullanıyor ve sana cüzi bir miktar veriyor. 1000 Tl genelde 1 ayda 6 tl getiriyor mesela. BAnkaların web sayfalarında bu oranlar var. Oradan bakabilirsinteşekkür ederim.
katılım hesabı nasıl oluyor?
katılım hesabından cari hesabına havale ederek canım.... çünkü 50 tl. nin altında katılım hesabı olmadığı için para havale ederken uyarır...ama hepsini havale edersen hesabı kapatmış olursun,hiçbirşey yapamaz... :)
gayet tabi...tl ile katılım hesabı açarsın...tek sorun şu olur...
mesela bugün vadeli bir hesap açtın,üç gün sonra tekrar paran oldu....açmış olduğun hesaba yatırırsan vaden bozulur,o nedenle yeni bir vadeli hesap açarsın..
her türlü işlem mümkün yani,yeter ki işlem yapacak paran olsun... :))))
katılım hesabından cari hesabına havale ederek canım.... çünkü 50 tl. nin altında katılım hesabı olmadığı için para havale ederken uyarır...ama hepsini havale edersen hesabı kapatmış olursun,hiçbirşey yapamaz... :)
gayet tabi...tl ile katılım hesabı açarsın...tek sorun şu olur...
mesela bugün vadeli bir hesap açtın,üç gün sonra tekrar paran oldu....açmış olduğun hesaba yatırırsan vaden bozulur,o nedenle yeni bir vadeli hesap açarsın..
her türlü işlem mümkün yani,yeter ki işlem yapacak paran olsun... :))))
acemipericim Allah razı olsun canım ne güzel açıklamışsın
peki diyelim parayı 5-10 gün kullanmayacağım o kadar kısa süreye de yatırabiliyor muyum ?
acemipericim Allah razı olsun canım ne güzel açıklamışsın
peki diyelim parayı 5-10 gün kullanmayacağım o kadar kısa süreye de yatırabiliyor muyum ?
Bana uyarı veriyor ve işlem yapmıyor yani kapatamıyorum hesabı. Nasıl yaptığını anlatır mısın Meyra?
havale işlemlerinden kuruşuna kadar hepsini aktardım :))) hesap kapandı istediğim zaman açarım lazım olunca![]()
Bana uyarı veriyor ve işlem yapmıyor yani kapatamıyorum hesabı. Nasıl yaptığını anlatır mısın Meyra?
Yok canım. 1 aylık, 3 aylık ve özgür hesap var. Özgür hesap da minumum 35 günlüğüne açılıyor. Aslında bu biraz sıkıntılı. Bankaların yeni hamlesi var biliyorsun vade bozmadan faiz veriyorlar. 10 gün mü hesapta kaldı 10 günlük faizi veriyorlar. Ama Bankasya sanırım ticarete vadeye göre yatırım yaptığı için bu sistem yok. 1 aylık hesabı 29. gün bile kapatsan vaden bozuluyor ve kar payı alamıyorsun.
havale işlemlerinden kuruşuna kadar hepsini aktardım :))) hesap kapandı istediğim zaman açarım lazım olunca![]()
Canım katıllım hesabında minumum 50 tl olmak zorunda. Yani o 60 tl nin 50 sini kullanabilirsin. Altın alacağın zaman bu hesabı seçip işlem yapıyorsun.Ben bu şekilde kullanıyorum. Mesela hepsiyle işlem yapmadığımda kalan para çok az da olsa kar payı getiriyor.
İnternet şubesinden katılım hesabı açabiliyorsun anında. Mesela katılım hesabın var. Eline para geçti, kullanmayacaksın. Sanal bankacılıktan talimat veriyorsun pc başında, günü geldiğinde hesabındaki parayı katılım hesabına katarıyor otomatik olarak.
Faiz yerine kar-zarar payı olarak çalışıyor. Senin paranı çeşitli şekillerde (ticaret yaparak) kullanıyor ve sana cüzi bir miktar veriyor. 1000 Tl genelde 1 ayda 6 tl getiriyor mesela. BAnkaların web sayfalarında bu oranlar var. Oradan bakabilirsin