ahhh oğlumu bakıcıya bırakmıştım geçen sene nasıl ağladıııı ben de ağladım rapor aldım evde kaldım odadan çıkınca başlıyordu ağlamaya ama ne ağlama başka odada oturuyordum aama susmuyordu bakıcı da bir türlü susturamadı 10 gün sürdü alışamadı kadına işine son verdik
sonraki bakıcımız da da ağladı 1 hafta ama kadın oyalamak için çok çaba sarfetti ve başardı sonra çok sevdiler ağlamadı kuzum git okula anne diyordu. içim rahat gittim çok mutlu oldu oğlum orda şimdi taşındık kayınvalidem bakıyor arada ağlıyor oyalıyor böyle seneye 3 yaşında olur kreşe gider yarım gün eğlenir yaşıtlarıyla
kaç yaşında şimdi?
benimki maşallah hiç ağlamadı 2 yaşında başladık bakıcıya. şimdi 27 aylık. 2,5 yaşında diyorum soranlara. kız çocuğu ama 3-4 gibi gösteriyor doğuştan gürbüz:)) yarım gün eğlensin yaşıtlarıyla oynasın diye kreş araştırdık. en son görüştüğümüz kreşin sahibi psikologtu. epey sohbet etti bizimle. kız çocukları çok daha çabuk adaptasyon sağlıyormuş. biz doğuştan çok dayanıklıyız dedi hatta:)) erkek çocuklarında anneden kopma, ayrılık çok daha zor oluyormuş. yaşı küçük olduğundan yarım gün bile getirmeyin bence dedi..evet kreş sosyallik açısından iyidir ama hastalık felan kapacaktır daha erken dedi. ben de 1 sene erteledim kreş işini[/QUOTE]
Benim oğlum da 18 aylık ve tam anlamıyla konuşmuyor. anne, baba,dede, aş (aşağı demek istiyor), buu (su), mama falan diyor. Birlikte zaman geçirdiği hiç arkadaşı da olmayınca kreşe göndermeye niyetliydim(konuşması da açılır diye) ama siz böyle yazınca acaba hata mı ederim diye düşündüm.
Evde birkaç odanın halıfleksini yenilettik nihayet. Çok güzel oldu, 500tl tuttu. Şuanda kabataslak bir hesaplama yaptım şayet 600tl ile geçinebilirsek 2.000tl ekleyebiliriz birikime. Aslında 700tl eğitim öğretime hazırlık parası yatacak ama ben onunla kurbanlığı almayı düşündüğümden hiç birikime dahil etmeyeceğim.
yenidendoğdum başka bir topikte senin gelinlikli fotoğrafını görmüştüm, maşallah çok yakışmıştı. İnşallah yuvanda mutlu olursun evladınla, eşinle birlikte. Bilezikleri takmam diyorsan hiç uğraşma kalın bilezik yaptırmakla. Sonuçta bu işten kuyumcu karlı çıkar. Ama takarım diyorsan da işçiliğin en az olduğu bileziklere yönel ki fazla işçilik parası ödemeyesin.
Son düzenleme: