ne hoş! Yaptıklarını nereye veriyorsun, kim pazarlıyor, ne gibi şeyler yapıyorsun, nerede oturuyorsun, eğitimi aldın mı, görerek mi öğrendin? Biraz bahsetsene. Bir de fotograf yüklesene canım çalışmalarından. Bi de sanaTakayım.
Aranızda en şanssız olanınız benşm galiba
NE kendi ailemden ne de eşimin ailesinden birşey gördüm.
Ama ben şuanda halimden memnunum.
biz ailelerimize hadi size şu kadar para verelim desek eminim kabul ederler. Birara kayınvalidem evi yeniletelim dedi. Gerçekten de yenilenmeye ihtiyacı var evin. BU yüzden ben büyük bir hevesle tamam dedim. Ama bir baktım ki bu yenileme işini maddi anlamda bir tek biz yapacağız diğerleri 3-5 kuruş verecek o yüzden olmaz dedim. Sonra da konusu açılmadı. Baktık ki bu iş böyle olmayacak her iki taraf da para bekliyor, açık açık önce evimizi almalıyız dedik ondan sonra elimizden geldiğince destek oluruz. Şimdilik hiç ses yok.Ama içime de batmıyor değil hani. Az kaaldı inşallah hepsine güzel şeyler yapacağız...
Bir de karanfilceye katılıyorum. Aileler maddi anlamda sıkıntı çekmiyorsa ve evlatları da akılsızca para harcaması yapmıyorsa kesinlikle destek olmalı ihtiyaç anında. Misal ben evimi oğlum için istiyorum. Bize birşey olursa açıkta kalmasın diye, yoksa kirada da gayet güzel yaşarım. Ya da ev aldıktan sonra da birikim yapacağım kim için elbette oğlum için, zor günler için. Ve benim oğlum bir gün bana gelip de anne benim şunu almak için biraz paraya ihtiyacım var derse ve elimde de para varsa kesinlikle veririm. İnsan evladına kıyabilir mi hiç? Neden elimde para varken onun sıkıntı çekmesini izleyeyim. Ben 30 yaşındayım ve bu zamana kadar hep kendi ayaklarımın üzerinde durmaya çalıştım. Ve inanın bu o kadar da kolay birşey değil. Arkamda bana her anlamda destek olan bir ailem olsaydı bu kadar yorulmazdım. Bu yüzden de oğlumun yorulmasını istemiyorum. Evet o da kendi parasını kazanmak için çalışacak, zorluklarla karşılaştığında elbette çözüm yollarını arayacak ama "her zaman benim arkamda ailem var" da diyecek.
Yazılanları okyunca pek bir efkarlandım
Kilo, boy, ayakkabı numarası yazılmış bir de, eksik kalmayayımBoy:1.58 (evet kısayım) Kilo:53 Ayakkabı numarası:36 Ben de birçok minyon gibi iri yarı olmayı isterdim
çok hoş gerçekten
çok seviyorum
mesleğimden ayıramıyorum
mesleğimde eğlenceli benim de yapamıyorum heyhat
keşke ikisini birden yapabilsem
bir gün olur inşallah
herşeyi yapıyorum kırmızı beyaz çamurdan
henüz pazarlayamıyorum tabi malzeme aşamasındayım
makinalar çok pahalı geçenki 7000 küsür euroydu
şuanda basit boyama işler yapıyorum
henüz satmadım elimde eskiden kalanlar vardı onlardan sattım burdaki bir ,hatta tek antikacıya
istediği parçalar da oldu
ama yavaş yavaş işte
okulda gördük de
asıl kapadokyada çok şey öğrendim
orda çöp yapsak satılıyordu
ama şu anda pazar işi yapmam lazım
seramik çok geniş bir alan
mesela burda profilimde var bikaç resim
benim değil ama yapmak istediklerimden örnekler
yaptıkça paylaşıcam fotoğrafları
mesleğin seramikçilik mi,
pazar imkanı bulamazsan malzemeler, makineler elinde patlar mı? yoksa elden çıkarabilir misin, boş yere gitmez inşaallah birikimin
yaparsan satılıyor bunu anladım
elimde kalmaz
ama kısa vadede de çıkarmaz tabi masrafı
olsun benim hayalim atansam da seramiği yapıcam bi köşemde
aslında sergi açmak llazım
o zaman tek sergide çıkarırsın masrafı
kısmet diyelim zaman gösterecek
arkeoloğum ben bu arada işsizinden
fotolara fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar
fotoları inceledim. kapı numaralarını bodrum ve çeşmede çok güzel pazarlayabilirsin. daha küçüklerini yapıp butik otellerin oda numarası olarak yapabilirsin.
minyatür bahçeleri beğendin mi
onlardan da yapıyorum
onların neysen yapıldıgını anlayamadım. seramik değil galiba.
karadenizde falan da yöresel minyatür bahçe yapıyorlar ama ahşap oluyor.
senin fotodaki hangi malzemeden
hangi ün. bitirdin sen
selçuk
sen de mi arkeologsun yoksa
saksı bambu ya da seramik f,otodaki bambu olabilir
bahçelerde canlı herşey
çimi biçiyosun ağacı buduyosun maket şeklinde değil hiçbir şey
aslında bu bonsai süsleme sanatı
ama ben normal çiçekle yapıyorum bonzai ileri aşamada
uzun sürüyor çünkü yetiştirmesi
ilginç o halde bu bahçeler
bak bunu da şöyle pazarlayabilirsin:
çocuklarınıza sorumluluk duygusunun aşılanmasını ve bir canlıya emek vermeyi öğretmek istiyorsanız bu bahçeler canlı gibi bir reklam ile apartman çocuklarına pazarlanabilir.
ben ege psikoloji mezunuyum. acaba bizim ün. mi diye sormuştum
Bugün gelmiş bana 20 günlük 13 lira kışa hayırlısı bakalım
bi de güneş patlaması üstüne de aşırı soğuk olursa allah kerim
benimde 12 günlük 4 tl geldi sadece banyoda kullandık ocakta kullanmaya başlamadık henüz öncden tüpümüz vardı onun bitmesini bekliyorum hesabıma göre aylık 10tl banyo için doğalgaz gelecek buna daha ocakla evin ısınması eklenince kim bilir kaç olur faturalar eletriğe de zam geldi onlara zam geldikçe bizim tasarruf paralarına olan oluyor
evet ya bu zamları napcaz bilmiyorum.elektrik ve doğalgaza zam gelmiş.
Allaha şükür ödeme sıkıntısı çekmiyoruz biz ama bizim gibi olmayan çok çok büyük bir çoğunluk var.
İki güne bir şehit haberleri, ayda bir-iki zam haberleriÇok kötü çook...
ne şanssızı tatlım sen çok şanslısın senin ve eşinin çok güzel mesleği var.Aranızda en şanssız olanınız benşm galiba
NE kendi ailemden ne de eşimin ailesinden birşey gördüm.
Ama ben şuanda halimden memnunum.
biz ailelerimize hadi size şu kadar para verelim desek eminim kabul ederler. Birara kayınvalidem evi yeniletelim dedi. Gerçekten de yenilenmeye ihtiyacı var evin. BU yüzden ben büyük bir hevesle tamam dedim. Ama bir baktım ki bu yenileme işini maddi anlamda bir tek biz yapacağız diğerleri 3-5 kuruş verecek o yüzden olmaz dedim. Sonra da konusu açılmadı. Baktık ki bu iş böyle olmayacak her iki taraf da para bekliyor, açık açık önce evimizi almalıyız dedik ondan sonra elimizden geldiğince destek oluruz. Şimdilik hiç ses yok.Ama içime de batmıyor değil hani. Az kaaldı inşallah hepsine güzel şeyler yapacağız...
Bir de karanfilceye katılıyorum. Aileler maddi anlamda sıkıntı çekmiyorsa ve evlatları da akılsızca para harcaması yapmıyorsa kesinlikle destek olmalı ihtiyaç anında. Misal ben evimi oğlum için istiyorum. Bize birşey olursa açıkta kalmasın diye, yoksa kirada da gayet güzel yaşarım. Ya da ev aldıktan sonra da birikim yapacağım kim için elbette oğlum için, zor günler için. Ve benim oğlum bir gün bana gelip de anne benim şunu almak için biraz paraya ihtiyacım var derse ve elimde de para varsa kesinlikle veririm. İnsan evladına kıyabilir mi hiç? Neden elimde para varken onun sıkıntı çekmesini izleyeyim. Ben 30 yaşındayım ve bu zamana kadar hep kendi ayaklarımın üzerinde durmaya çalıştım. Ve inanın bu o kadar da kolay birşey değil. Arkamda bana her anlamda destek olan bir ailem olsaydı bu kadar yorulmazdım. Bu yüzden de oğlumun yorulmasını istemiyorum. Evet o da kendi parasını kazanmak için çalışacak, zorluklarla karşılaştığında elbette çözüm yollarını arayacak ama "her zaman benim arkamda ailem var" da diyecek.
Yazılanları okyunca pek bir efkarlandım
Kilo, boy, ayakkabı numarası yazılmış bir de, eksik kalmayayımBoy:1.58 (evet kısayım) Kilo:53 Ayakkabı numarası:36 Ben de birçok minyon gibi iri yarı olmayı isterdim
fiziğin çok güzeldir senin..
ben dev gibi değilim ama hatrım sayılır:)
1.68 boyum var 70 kg
40 numara da ayağım var
sekreterime de doktor terliği aldırdım 35 numara ay pek şirin..çıtı pıtı hoşuma gidiyor. küçük ayakkabıları hep sevmişimdr:)
evet haberlerı ızlerken kotu oldum bende sureklı bır zam bır zamelektrik ve doğalgaza zam gelmiş.
Allaha şükür ödeme sıkıntısı çekmiyoruz biz ama bizim gibi olmayan çok çok büyük bir çoğunluk var.
İki güne bir şehit haberleri, ayda bir-iki zam haberleriÇok kötü çook...
ne guzel ıstedıgın bır meslegı yapıyorsunyaparsan satılıyor bunu anladım
elimde kalmaz
ama kısa vadede de çıkarmaz tabi masrafı
olsun benim hayalim atansam da seramiği yapıcam bi köşemde
aslında sergi açmak llazım
o zaman tek sergide çıkarırsın masrafı
kısmet diyelim zaman gösterecek
arkeoloğum ben bu arada işsizinden
fotolara fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kirli çıkılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?