Kirli Çıkılar )))

herkese selam :16:
Ne kadar çok şey yazmışsınız ara ara okudum ama yorgunluktan hiçbirşey yazamadım.
Karanfilce haklısın evdeki mutluluk yeter ama ailelerden şöyle ev için bir destek görsek süpeeer olurdu =)) Bir de beni merak ediyormuşun. İstersen 1 foto eklerim profilime =)
Mona sen de bizim gibisin demek =) Neyse biz de eşlerimizle elele verip birşeyler yapmaya çalışırız gücümüz yettiğince.

Seyyah merak ettim fotoları ama hiç bakamadım, şimdi senin senin seramiklere bakacağım :10:

Buarada araba bulamıyoruz birtürlü. Aranızda otomatik vites araba satan var mı :9: 30bin tl'ye kadar civic,focus ya da corolla sol, kazasız bir araba arıyoruz ama yok yok. Bir ay daha bakarız herhalde bulamazsak da kısmet değilmiş diyeceğiz =))

biz 12 senelik arabamızı tepe tepe kullanıyoruz,
küçük bir polo 5 kapı, 5 kişi bebek arabaları vs. sihir yöntemiyle içine sığışıyoruz:9:
bir 5 sene daha kullanırız heralde:52::52:

Son düzenleme:
burayı okuduğumdan beri hayatım da midem de mali dengelerim de düzene girdi:)
artık ucundan azıcık alıcam diye ekmeği alıp diğer kısmının çöpe gitmesine razı olamıyorum ekmeği kestim, kahvaltıyı geç yapmışsam öğlen yemeğine ihtiyaç duymuyorum bunları yaparak hiç yoktan kilo da verdim ideal kiloma ulaştım, dairede arkadaşlar bir şeyler ikram ederse toksam almıyorum bir şeker bile olsa:) onda bile ihtiyaçtan fazlasına gerek yok mantığıyla yaşamaya başladım, kumbaram gün geçtikçe ağırlaşıyor eve gereksiz şeyleri tıkıştırarak market poşetleriyle dönmeyi bıraktım içimden bile gelmiyor ne hikmetse:) muazzam bir otokontrolüm var birkaç haftadır, hepinize teşekkür ediyorum:)

burayı okuduğumdan beri hayatım da midem de mali dengelerim de düzene girdi:)
artık ucundan azıcık alıcam diye ekmeği alıp diğer kısmının çöpe gitmesine razı olamıyorum ekmeği kestim, kahvaltıyı geç yapmışsam öğlen yemeğine ihtiyaç duymuyorum bunları yaparak hiç yoktan kilo da verdim ideal kiloma ulaştım, dairede arkadaşlar bir şeyler ikram ederse toksam almıyorum bir şeker bile olsa:) onda bile ihtiyaçtan fazlasına gerek yok mantığıyla yaşamaya başladım, kumbaram gün geçtikçe ağırlaşıyor eve gereksiz şeyleri tıkıştırarak market poşetleriyle dönmeyi bıraktım içimden bile gelmiyor ne hikmetse:) muazzam bir otokontrolüm var birkaç haftadır, hepinize teşekkür ediyorum:)

kayınpederım borc ıstedıgı ıcın 9 ceyrek altın bozmus esım 8 eskı tarıhlı 163 1 yenı tarıh 165 cok dusukten almıslar gıbıme geld benım
kenarda 22 altınımız kaldı :ssz:

Çok farketmiyor boşver üzüldüğüne dğmez. Benim kuyumcu tanıdık, daha önce de çok alışverişim oldu. Çeyrekte 50 kuruş fazlaya bozuyor belki ondandır.

8 lıra kayıp gıbı gozukuyor canım benım
kumbarama atardım ama olsun ne yapalım

usd işsizlik verisi beklenenden çok iyi geldi...
normal şartlarda ons un en az 30-40 dolar düşmesi gerekirdi ama düşmedi....
görüldüğü üzre ons veri meri dinlemiyor,abd istediği gibi düşürüp çıkarıyor onsu...
bakalım 16:30 da abd açılınca ne olacak,bence çok birşey olmayacak ama... ytd.... :)
biraz düşse de altına girsek,kendimi bi tuhaf hissediyorum,hiç altınım yok...
bütün para tl. ve dolarda.... :)

Son düzenleyen: Moderatör:
görüldüğü üzre ons veri meri dinlemiyor,abd istediği gibi düşürüp çıkarıyor onsu...
bakalım 16:30 da abd açılınca ne olacak,bence çok birşey olmayacak ama... ytd.... :)

ben de tl ve dolarda beklemedeyim :)))

Aynen bende de az dolar var gerisi tl. Altını sabah alayım mı diyordum düşeceğini hissettim almadım. Onun yerine gittim çeyrek bozdurdum. ALlah bereket versin yine kardayım :52:

herkese selam :16:
Ne kadar çok şey yazmışsınız ara ara okudum ama yorgunluktan hiçbirşey yazamadım.
Karanfilce haklısın evdeki mutluluk yeter ama ailelerden şöyle ev için bir destek görsek süpeeer olurdu =)) Bir de beni merak ediyormuşun. İstersen 1 foto eklerim profilime =)
Mona sen de bizim gibisin demek =) Neyse biz de eşlerimizle elele verip birşeyler yapmaya çalışırız gücümüz yettiğince.

Seyyah merak ettim fotoları ama hiç bakamadım, şimdi senin senin seramiklere bakacağım :10:

Buarada araba bulamıyoruz birtürlü. Aranızda otomatik vites araba satan var mı :9: 30bin tl'ye kadar civic,focus ya da corolla sol, kazasız bir araba arıyoruz ama yok yok. Bir ay daha bakarız herhalde bulamazsak da kısmet değilmiş diyeceğiz =))

beğendin mi peki
:27::46:

kızlar kocam bana hediye almış :16:
bi arkadaşa hediye almıştık çok beğenmiştim.
bu hafta o da bana onu hediye almış evlilik yıldönümü münasebetiyle sanırım:17:
pahalı bişey diil ama olsun benim çok hoşuma gitmişti :16:
madalion.com | Sultan Çay Seti 12'Li

evlilik yıldönümü diye almamış çok hoşuma gittiği için almış :)))
daha 6 gün var :27::27:

beğendin mi peki
:27::46:
seyyah bayıldım ben hepsine. Özellikle tepsi çok çok güzelmiş.
Bir de o ağaçtan olan şey :1: işte o da harika. Ondan yaparsan özel anaokulları ya da kreşler kesin alır.

Güle güle kullan çok beğendim.

kızlar bu ay nazar değdi bana para mutfak masrafı ve harçlık olarak 600 tl tolam para oluyodu aylık elimde sadece 20 tl kaldı:)
fakaaaat içinden 160 tl gün parasına ayırmıştım....
ama ayın daha beşi ve bende 20 tl kaldı durum çok vahim anlıcanız sağlık olsun karım 160 tl oldu bu ay yane:)

ayy ne güzel yahu
ayrıca hediye de güzel
evlilik yıldönümü diye almamış çok hoşuma gittiği için almış :)))
daha 6 gün var :27::27:
geliyo bi tane daha
seyyah bayıldım ben hepsine. Özellikle tepsi çok çok güzelmiş.
Bir de o ağaçtan olan şey :1: işte o da harika. Ondan yaparsan özel anaokulları ya da kreşler kesin alır.

Güle güle kullan çok beğendim.
hayırlısı bakalım hergün bi eksik çıkıyor
ne zaman kendimi sadece işe verebilecem çok merak ediyorum
kızlar bu ay nazar değdi bana para mutfak masrafı ve harçlık olarak 600 tl tolam para oluyodu aylık elimde sadece 20 tl kaldı:)
fakaaaat içinden 160 tl gün parasına ayırmıştım....
ama ayın daha beşi ve bende 20 tl kaldı durum çok vahim anlıcanız sağlık olsun karım 160 tl oldu bu ay yane:)

ya ben bugün naptım
45 küsür doğalgazı yatırdım
çıktım 20 adım attım atmadım makbuzu çantama koyarken bi baktım para yok
bozukluk ve 50 vermesi gerekiyordu
yok yok yok
üstünü almamışım ve de son param çantada başka para yoh
hemen döndüm neyse adam da hatırladı da verdi geri
bırakıp gitsem hayatta sonra ispatlayamam
durduk yerde 50liradan da oluyorduk
acaba ben daha önce kaç liralar bıraktım biyerlerde merak ediyorum :26:

Son düzenleme:
Back