• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

canım ya mize kart aldık ama ne kazıklar yiyerek aldık bunuda anlatıp işe gidiorum:)))

biz şimdi tatile başladık mize kart yok tabi fethiye kuş adası falan tarihi yerler en son izmire geldik tabi bu arada bayaaaaaa bayaaaaa para bayıldık bide girişler öle pahalıki en en en ucuzu 15 lira kişi başı :))) mize kartda tek kişi 30 lira yani 60 lira vaercez kurtulcaz....:))) ama eşim almamakta ısrar edio neyse bizim verdiğimiz para 100 !'ü geçti

en son efese geldik içeri giriş kişi başı 25 tl müze karta bedava:))) eşime dedimki: bak gezcek çok yer var gel müze kart alalım arada 5 lira oynuyo inat etme
yok almıycam bidaha nerde kullancaz soyguncu bunlar vermem o parayı iyi dedim ben kendime alıorum o zman balayındayız bide kasada kavga edioz alırsın alamazsın alırsın alamazsın neyse ben sinirlendim ver dedim ulan ver para almıorum mize kart :))) neyse 50 tl verdik girdik içeri uzatmadım kavgayı :))

ordan çıktık izmirde gezilcek yer bitermi o müze senin bu mize benim en son geze geze bergamaya geldik ordada müze kart her yer bedava ama yoksaaaaa yok eskiden kalma deliler hastanesi yok teleferikle çıkma üzreti derken ordada kişi başı 40 lira harcadık daha gezcemiz yerler bitmediii

çanakkale var behramkale var varda var bizimki baktı olmıcak hadi dedi müze kart alalım :))) biz nerdeyse 250-300 tl verdik ama müze girişlerine ben dedim almıorum gitti kendine aldı
biz gezioruz o bedava girio bana ücret verio zorunada gitmeye başladı:)))

en son çanakkale müzesine girip bitircez son durak orası ben gittik çanakkale müzesinden müze kartımı aldım:))) sanada ders olsun bida sözümü dinle deidm:)))
ondan beri iddalaşmaz benimle:))) para konusunda ben bişe diyince zorlamaz kabul eder hemen...

böylece müze kartımız olmuş oldu toplamda verdiğimiz para 320 tl iki müze kart 60 tl:)) zararı siz düşünün artık

:60::60::60::60::60: çok güldüm selin ya:)) biz de pamukkalede almıştık geçen sene:31: hala burdaki müzelere gidemedim ama maalesef:50:

biz tatil bakmaya başladığımızda yurt içi tatiller daha pahalı geliyor madem öyle biz bu paranın üstüne az daha katar yurt dışı yaparız diyoruz gitmeden önce nerede kalacaz nereleri gezecez tek tek araştırıp öyle ayarlamak hoşumuza gidiyor ilerde çocuğumuz olduğunda daha oturaklı tatil yaparız diyip her şey dahil tatil konseptini erteliyoruz. bir de yeşil pasaportumuz çıksa ben ufak 3-4 günlük tatillerde bile durmam kaçarım :52:

hiç acımadım valla iyi olmuş
ders almıştır
babam ne zaman annemi dinlemese zarar eder maddi işlerde

bende hiç acımadım adama iylik edip zorla kavgayı uzatıp aldırsaydım izmirde anlamıcaktı iylikten verdirdim parayı verdirdim parayı verdikçe içi gitti ama anladı:))))

bende bilerek en son gittiğimiz yerden müze kart aldım iyce içine oturdu hatta bi ara truvaya gittik bende kart yok onda var beni kaçak geçirmeye çalışıo gel işte al benim kartı okut diye güvelikçi vardı az ilerde bağırdıım''memur bey bakarmısınız diye''adam geldi
dedimki''beni zorla kendi kartıyla geçirmeye çalışıo kaçak olarak ben para vermek istiorum ''dedim:)))))

eşim kıppkırmızı oldu sinirlendi köpürdü ben verdim paramı bide bozuk yoktu yanımda eşimden aldım parayı
çıkışcak kızcak bana kızamıo suçunu bilio dedimki bu efeste beni gişede rezil etmenin intikamıydı verdiğin ve vercen onca parada beni dinlememnin cezası:))) elimdede soğuk su vardı al dedim bunu iç:)))))

haa hatırlar hatırlar güleriz:)))

selin iyi etmişin çok güldüm bin nasihattan bir musibet iyi olmuş eşine, bir daha da seninle değil para konusunda adı gibi emin olmadığı sürece hiç bir konuda inatlaşamaz :1:

biz tatil bakmaya başladığımızda yurt içi tatiller daha pahalı geliyor madem öyle biz bu paranın üstüne az daha katar yurt dışı yaparız diyoruz gitmeden önce nerede kalacaz nereleri gezecez tek tek araştırıp öyle ayarlamak hoşumuza gidiyor ilerde çocuğumuz olduğunda daha oturaklı tatil yaparız diyip her şey dahil tatil konseptini erteliyoruz. bir de yeşil pasaportumuz çıksa ben ufak 3-4 günlük tatillerde bile durmam kaçarım :52:

evet canım o mantık devreye giriyor bi süre sonra. bizim yeşil pasaportumuz var 1 yılı geçti sadece 1 kez kullandık.epey bi süre gidebilecek gibi de değiliz. daha önce gidilenler kar kaldı. yeşil pasaportu beklemeden gidilebilecek yerlere gitmek lazım. bu sefer başka bişey çıkıyor çünkü

ben de bir anımı anlatayım
okulda ev arkadaşımın biri dalamanlı marmarisin en büyük yatı dayısının
diğer de manisalı
dedik bi yaz okul bitmeden beraber tatil yapalım
antalyadan başlıcaz zatne her yerde kalmaya arkadaş var sahilden devam edicez
marmariste tekneyle çıkıcaz falan
ordan yukarı doğru istanbula gelip bitirecez
bütün sene para biriktirdik
ee ben fınfıktan da alıcam ağustosta
eylülde çıkıcaz okul açılana yetişiriz
sonra noldu ya
deprem
ağustosun sonunda deprem oldu gidemedik canımızla uğraşırken:50::50:

evet canım o mantık devreye giriyor bi süre sonra. bizim yeşil pasaportumuz var 1 yılı geçti sadece 1 kez kullandık.epey bi süre gidebilecek gibi de değiliz. daha önce gidilenler kar kaldı. yeşil pasaportu beklemeden gidilebilecek yerlere gitmek lazım. bu sefer başka bişey çıkıyor çünkü
haklısın yeşil pasaportumuz olacağı zaman mutlaka başka şeyler çıkacak belki de şimdiki kadar gezelim görelim demeyeceğiz daha sakin şeyler yapmak isteyeceğiz; ben bu yaz phuket e gitmek istiyorum gitmişken bangkok pattaya yı da görmek istiyorum böyle dediğimde teyzemler bana sen bekar erkek misin de oralara gideceksin yok artık diye dalga geçiyorlar.

ben de bir anımı anlatayım
okulda ev arkadaşımın biri dalamanlı marmarisin en büyük yatı dayısının
diğer de manisalı
dedik bi yaz okul bitmeden beraber tatil yapalım
antalyadan başlıcaz zatne her yerde kalmaya arkadaş var sahilden devam edicez
marmariste tekneyle çıkıcaz falan
ordan yukarı doğru istanbula gelip bitirecez
bütün sene para biriktirdik
ee ben fınfıktan da alıcam ağustosta
eylülde çıkıcaz okul açılana yetişiriz
sonra noldu ya
deprem
ağustosun sonunda deprem oldu gidemedik canımızla uğraşırken:50::50:

allah o günleri bir daha göstermesin inşallah:50::50: eşim der ki: allah plan yapana gülermiş:31:
kısmet işte:31:

haklısın yeşil pasaportumuz olacağı zaman mutlaka başka şeyler çıkacak belki de şimdiki kadar gezelim görelim demeyeceğiz daha sakin şeyler yapmak isteyeceğiz; ben bu yaz phuket e gitmek istiyorum gitmişken bangkok pattaya yı da görmek istiyorum böyle dediğimde teyzemler bana sen bekar erkek misin de oralara gideceksin yok artık diye dalga geçiyorlar.

hahaha önce bi anlayamadım bekar erkek muhabbetini sonra jeton düştü. ee haklılar o tarz bir turizm de var o taraflara doğru

Ne güzel tatillerden bahsetmişsiniz ben hiç tatile gidemedim o yüzden yazamadım sizin yazdıklarınızı okuyorum sadece.:50:
Selincim ne güzel bi derse vermişsin eşine okurken kendimi gülmekten alamadım eşlerimiz bizi dinlemezler şnat ederler iş işten geçtikten sonra bize hak verip keşke hanım sözü dinleseydik derler.
seyyahcım ALLAh o günleri bidaha göstermesin canım bende plan yapmak şstemiyorum ne zaman plan yapsam olmuyo gerçekleştiremiyorum
evacım canım nasıl oldun?
darkseacım bizler iyiyiz sen nasılsın?Deniz nasıl?

kızllaaar hoşçakalın :3::3: eşim geldi çıkıyorum ben, eşimin akrabalarına davetliyiz:31:
sanırım yarın da gelemem:31: şimdilik hoşçakalın:3: hepinize iyi seneleeeeer:16::16:
allah ne dileğiniz varsa gerçekleştirsin inşallah:16::16: kendimi tutamadım o iğrenç kelimeyi
söyliyim bari:52::52: seneye görüşürüzzz:52::52:

Son düzenleme:
kızllaaar hoşçakalın :3::3: eşim geldi çıkıyorum ben, eşimin akrabalarına davetliyiz:31:
sanırım yarın da gelemem:31: şimdilik hoşçakalın:3: hepinize iyi seneleeeeer:16::16:
allah ne dileğiniz varsa gerçekleştirsin inşallah:16::16: kendimi tutamadım o iğrenç kelimeyi

Hoşçakal ablacım iyi eğlenceler.Amin ablacım.

güle güle abla iyi seneler mutlu yıllar seneye görüşürüz :52:

selin çok güldüm müze kart olayına
inan senin yazdıklarını okumak ayrı bri heyecan veriyor
az sonra az sonra diye mereklendıran programlar gibisin heran herşeye dair fikirler çıkabiliyor

canlar ben çorba isimleri tarileri arıyorum
daha doğrusu benim eşim çorba olmasın ama ziyafet sofrası olsun doymaz aç hisseder
ne yapayım diye sorsam pratik son anda olabilecek diye hep belirgin birkaç çorba ismi söyler
bende düşündüm pratik olabilir zahmetli olablir farklı farklı çorbalar olabilir uzun bir çorba listesi hazırlayım buzdolabının üzerine yapıştırayım
en azından oradan bakıp söylesin çeşit olarak şunu istiyorum diye yada ben şunlardan hangisi istersin diye

eminikim bu konuda bilmediğiniz çorba yoktur

selin çok güldüm müze kart olayına
inan senin yazdıklarını okumak ayrı bri heyecan veriyor
az sonra az sonra diye mereklendıran programlar gibisin heran herşeye dair fikirler çıkabiliyor

canlar ben çorba isimleri tarileri arıyorum
daha doğrusu benim eşim çorba olmasın ama ziyafet sofrası olsun doymaz aç hisseder
ne yapayım diye sorsam pratik son anda olabilecek diye hep belirgin birkaç çorba ismi söyler
bende düşündüm pratik olabilir zahmetli olablir farklı farklı çorbalar olabilir uzun bir çorba listesi hazırlayım buzdolabının üzerine yapıştırayım
en azından oradan bakıp söylesin çeşit olarak şunu istiyorum diye yada ben şunlardan hangisi istersin diye

eminikim bu konuda bilmediğiniz çorba yoktur

:50::50::50::50:
klasik anam babam çorbaları işte
en sevdiğimiz şu minik köftelerle yapılan
bi de ben paça çorbasını tavuk etiyle yapıyorum
etçi giller olarak bunlara bayılıyoruz
sen topla tarifleri çorbacı alınca bana da verirsin:9:

iyi eğelenceler ablacım.
sana da iyi seneler.
ama bu espriyi birinin yapması gerekiyordu zaten sen ilk yapan oldun sadece :52:

Ne güzel tatillerden bahsetmişsiniz ben hiç tatile gidemedim o yüzden yazamadım sizin yazdıklarınızı okuyorum sadece.:50:
Selincim ne güzel bi derse vermişsin eşine okurken kendimi gülmekten alamadım eşlerimiz bizi dinlemezler şnat ederler iş işten geçtikten sonra bize hak verip keşke hanım sözü dinleseydik derler.
seyyahcım ALLAh o günleri bidaha göstermesin canım bende plan yapmak şstemiyorum ne zaman plan yapsam olmuyo gerçekleştiremiyorum
evacım canım nasıl oldun?
darkseacım bizler iyiyiz sen nasılsın?Deniz nasıl?

canım daha iyiyim çok şükür ama hiçbişey yemek gelmiyor içimden. o gün yediklerim film şeridi gibi geçiyor gözümün önünden :52:

Back
X