canım ya mize kart aldık ama ne kazıklar yiyerek aldık bunuda anlatıp işe gidiorum:)))
biz şimdi tatile başladık mize kart yok tabi fethiye kuş adası falan tarihi yerler en son izmire geldik tabi bu arada bayaaaaaa bayaaaaa para bayıldık bide girişler öle pahalıki en en en ucuzu 15 lira kişi başı :))) mize kartda tek kişi 30 lira yani 60 lira vaercez kurtulcaz....:))) ama eşim almamakta ısrar edio neyse bizim verdiğimiz para 100 !'ü geçti
en son efese geldik içeri giriş kişi başı 25 tl müze karta bedava:))) eşime dedimki: bak gezcek çok yer var gel müze kart alalım arada 5 lira oynuyo inat etme
yok almıycam bidaha nerde kullancaz soyguncu bunlar vermem o parayı iyi dedim ben kendime alıorum o zman balayındayız bide kasada kavga edioz alırsın alamazsın alırsın alamazsın neyse ben sinirlendim ver dedim ulan ver para almıorum mize kart :))) neyse 50 tl verdik girdik içeri uzatmadım kavgayı :))
ordan çıktık izmirde gezilcek yer bitermi o müze senin bu mize benim en son geze geze bergamaya geldik ordada müze kart her yer bedava ama yoksaaaaa yok eskiden kalma deliler hastanesi yok teleferikle çıkma üzreti derken ordada kişi başı 40 lira harcadık daha gezcemiz yerler bitmediii
çanakkale var behramkale var varda var bizimki baktı olmıcak hadi dedi müze kart alalım :))) biz nerdeyse 250-300 tl verdik ama müze girişlerine ben dedim almıorum gitti kendine aldı
biz gezioruz o bedava girio bana ücret verio zorunada gitmeye başladı:)))
en son çanakkale müzesine girip bitircez son durak orası ben gittik çanakkale müzesinden müze kartımı aldım:))) sanada ders olsun bida sözümü dinle deidm:)))
ondan beri iddalaşmaz benimle:))) para konusunda ben bişe diyince zorlamaz kabul eder hemen...
böylece müze kartımız olmuş oldu toplamda verdiğimiz para 320 tl iki müze kart 60 tl:)) zararı siz düşünün artık