Kirli Çıkılar )))

gunaydın

burayı ne kadar önemsediysem rüyamda 2 arkadasımız kavga ediyordu (isim vermeyim)

neyse bu mübarek günde sıkıntıda oldugunu düşündüğüm bir genç için (maddi sıkıntı değil manevi bir boşluktan kaynaklanıyor) dua etmenizi istiyorum. bir ara durumunu yazacagım, içler acısı. Allah'ım kendisine bir çıkış yolu gösterir inşaallah

:)))))))
oldu olacak, benim için onsun bir 10 dolar daha düşmesini dilesen ya,canım arkadaşım... :)

dilemem mi inşaallah ons senin için 1620- 1600 aralığına otursun emiiiiiiiiiii :)))))))))))))

ben 94.93 tl den ve de 53.10 52.96 dolardan altın alımı yaptım : )
Allah bereket versin :16:

gunaydın

burayı ne kadar önemsediysem rüyamda 2 arkadasımız kavga ediyordu (isim vermeyim)

neyse bu mübarek günde sıkıntıda oldugunu düşündüğüm bir genç için (maddi sıkıntı değil manevi bir boşluktan kaynaklanıyor) dua etmenizi istiyorum. bir ara durumunu yazacagım, içler acısı. Allah'ım kendisine bir çıkış yolu gösterir inşaallah

Allah hayırlara çıkarsın rüyanı söyle söyle isim ver
o iki arkadaşın arasındaki muhabbeti işaret ediyordur o :34:

Allah hayırlara çıkarsın rüyanı söyle söyle isim ver
o iki arkadaşın arasındaki muhabbeti işaret ediyordur o :34:

ben de tam onu diyordum farmasi...
kavga ettiklerini gördüğüne göre bu iki arkadaşın arasındaki muhabbet iyi olacak bugün... :)
senle ben olmayalım? :))))))
aralarında muhabbet görseydi benle .......... olurdu...... :))))))))
ayağın takılıp düştüğünde,dön kalbine bak,ortada olumsuz bir durum varsa, kendinden bil,düsturunca... :)))

ben de tam onu diyordum farmasi...
kavga ettiklerini gördüğüne göre bu iki arkadaşın arasındaki muhabbet iyi olacak bugün... :)
senle ben olmayalım? :))))))
aralarında muhabbet görseydi benle .......... olurdu...... :))))))))
ayağın takılıp düştüğünde,dön kalbine bak,ortada olumsuz bir durum varsa, kendinden bil,düsturunca... :)))

meyraacım kesin senle ben :9::9::9::9::9:

dur bi nanaktan şöyle bir öpeyimmmmmm :48::48::48::48::48::48::48: ohhh missssssssssssss yarasın bana :)))))))))))

1630 a dayandı :53::53:akşama kadar çok şenlik var

garantide altın 96,3 tl, dolar ise 1.788 tl olarak gösteriyor
şimdi neyse alım fırsatı var ki
gecenlerde daha düşüktü almayı kaçırdım
ben de alacagım
almayı kaçırınca meyra bunda bir hayır vardır dedi, ben de o hayrı bekliyorum
geldi mi o hayır zamanı?
dolar mı alınacak oldu, altın mı
ne yapayım ki?

garantide altın 96,3 tl, dolar ise 1.788 tl olarak gösteriyor
şimdi neyse alım fırsatı var ki
gecenlerde daha düşüktü almayı kaçırdım
ben de alacagım
almayı kaçırınca meyra bunda bir hayır vardır dedi, ben de o hayrı bekliyorum
geldi mi o hayır zamanı?
dolar mı alınacak oldu, altın mı
ne yapayım ki?

paran var derdin var :1:
benim pazartesiye kadar nakitim olmadığı için bir şey yapamıyorum sadece kuzu kuzu izliyorum olanları ama olsaydı kademeli olarak biraz alım yapardım sanırım. USD için okuduğum yazılarda artacağı söyleniyor; sanki daha stabil gibi ama bu benim düşüncem. Altın için 1620 ye direnç diyorlar eğer kırılırsa daha da düşebilirmiş; uzun vadede düşünürsen sıkıntı olmaz. Ama al sat yapacağım diyorsan hiç bir fikrim yok.

bebeğe bebiş denilmesi bana gayet şirin geliyor ama senfat dediğin gibi eşe kociş göbeğine de göbiş denilmesi biraz garip (itici anlamında) geliyor bana da.

:52::52::52: niyeki gayet şeker kelimeler:33:

ben bir yazıda alıntı yapmıştım. yazıda koçiş falan yazıyordu. o anda eşim geldi ve ekrana baktı. koçiş ne o ben miyim, benim için mi yazdın öyle dedi :34:
(daha önce ne yazıyorsun diye sordugunda seni çekiştiriyorum, senden dert yanıyorum diyordum)
koçiş koskoca adamı biraz bebiş gibi küçültmüş gibi geliyor :33:
koskoca derken eşim zayıftır falan yaş olarak koskoca (32):37:

meyra, farmasi, karanfilce;

ne diyorsunuz, fikriniz ne yönde, merak ediyorum. daha düşer mi?

bu hafta başında 6,11 gram altını 590 a aldım. şimdi 570 diyor (buraya kafayı duvara vuran tickerı olacak)

biraz daha alım yapıciğim fakat daha düşermi ki acep?

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah Allah gene düştü
durduk yere zarar mı ettim şimdi
(kafayı duvara az değdireceğim tam vurmayacam ben de ,elif cino)

Allah'ım inşaallah utandırmaz
eşimin kazandıgını neye yatırsam zarar ettirdim
bu sefer yüzüm yok
parasını kendime havale yaptım aldım, inşallah karlı, bereketli olur

Back
X