Kirli Çıkılar )))

whuuuuu:23:
hamile kalmak isteyenlerin sayısı gün geçrikçe artıyor..
biz bu hızla farmasiyi bile razı ederiz:51:

:52::52::52::52::52::52:
eşime de 2 gündür diyorum uzun bir süreç gerekmese şöyle pazardan alınıp da gelinecek birşey olsa eve şenlik olur
alıp da gelelim diyeceğim ama işte ne yazıkki öyle değil deyip duruyordum :34::34::34::34::34:

galiba sana malum oldu tatlım :1::1::1:

hayırlısıyla seninle bıdıkçığıma Rabbim şöyle hayırlı sağlıklı evlat versin ben onu diliyorum:48::48::48:

oku oku geçmişi yetişemiyorum yine coşmuşsunuz
isimsiz kahramnlar olarak yazsam olurmu rumuzlarınız yazarken karışıklık olmasın
çocugu ve eşi hasta olanlara Allah ta acil şifa diliyorum
yeni iş kuranlara yeni mekan alanlara hayırlısı olmasını bir çırpıda rahatlıkla ödeme kolaylıgını vermesi diliyorum Allah tan
yeni katılanlara hoşgeldiniz
sıkıntılar içinde olanlarımıza Rabbim gönül ferahlığı verir inşallah bir daha yaşatmaz
yeni planlarlar hedefler koyanlar keyifle gerçekleştirmeyi nasip eder inşallah
mutfakla arası iyi olanları canı gönülden tebrik ediyorum
daha vardı yazacakalrım ama okuyayım kalanları
ayyyy aynı mukabele sonra yapılan hatim dualarındaki gibi olmuş yazdıklarım

oku oku geçmişi yetişemiyorum yine coşmuşsunuz
isimsiz kahramnlar olarak yazsam olurmu rumuzlarınız yazarken karışıklık olmasın
çocugu ve eşi hasta olanlara Allah ta acil şifa diliyorum
yeni iş kuranlara yeni mekan alanlara hayırlısı olmasını bir çırpıda rahatlıkla ödeme kolaylıgını vermesi diliyorum Allah tan
yeni katılanlara hoşgeldiniz
sıkıntılar içinde olanlarımıza Rabbim gönül ferahlığı verir inşallah bir daha yaşatmaz
yeni planlarlar hedefler koyanlar keyifle gerçekleştirmeyi nasip eder inşallah
mutfakla arası iyi olanları canı gönülden tebrik ediyorum
daha vardı yazacakalrım ama okuyayım kalanları
ayyyy aynı mukabele sonra yapılan hatim dualarındaki gibi olmuş yazdıklarım

akıllıbıdık yöntemine bayıldım:52: toptan halletmişsin valla:52: ben geçmişi okuyup geldiğimde
kafam allak bullak oluyor kim ne demişti ben ne diyecektim unutuyorum:9: senin yöntem müthiş canım:9:
dualarına da canı yürekten amiinn diyorum:31:

bütün kızlar toplandık toplandık toplandık.......
ne yapıyosunuz ya burda eşiniz çocuğunuz yok mu sizin.
dağılın hadiii :27::27::27:

bugün yeni aldığımız arabanın tamponunu kaldırıma sürttüm.
bida verir mi eşim kıymetli arabasını bilmem :44:

hayır kaldırmadım albümler bölümüne fazlası bölümüne tıklayınca görebilirsin
ablacım bu arada eşine geçmiş olsun umarım ilaç ve diyetle üstesinden gelebilirsiniz
kardeşimi aldık birazdan sinemaya gideceğiz cemyılmaz ın gösterisine gidememiştik pahalı geldiği için bari gidelim sinemada izleyelim dedik :52:hep olumlu yorumlar okudum umarım nerden gittik demeyiz
iyi eğlenceler iyi seyirler canım :34:
bütün kızlar toplandık toplandık toplandık.......
ne yapıyosunuz ya burda eşiniz çocuğunuz yok mu sizin.
dağılın hadiii :27::27::27:

:52::52::52::52:
eşim çocuklarım yanımdalar onlar tv izliyor ben pc başında hem de arada muhabbet ediyoruz :55::55::55:

senfat listende bende yer almak istiyooooorum
benim başım da kel değil ben de isterim
geçmiş olsun nazar boncuğu olmuştur Allah daha büyük kazalar hasarlar vermesin

vermeyip de ne yapacak tek başına almadı ya o arabayı :19:sen de eve geçime katkıda bulunuyorsun

geçmiş olsun canım

olur mu öyle şey ..... Allah beterinden korusun deyip direksiyonu ilerletmene yardımcı olmalı :34:

farmasiiiiiiii

hiç yorulmuyormuşsun gibi geliyor, (buraya nazar boncuğu tickerı olcak) nası beceriyon, sırrını de bana. kaçda yatarsın, kaçta kalkarsın? şimdi sabah uyandın, gerisini de bana, ilk nerden ne başlıyon, ayy darlandım. motivasyona, enerjiye, pratikliğe ihtiyacım var. bütün bunları depresyona girmeden becerebilmek istiyorum artık :26:

geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın:31:

teşekkürler canım

benim başım da kel değil ben de isterim

geçmiş olsun nazar boncuğu olmuştur Allah daha büyük kazalar hasarlar vermesin

vermeyip de ne yapacak tek başına almadı ya o arabayı :19:sen de eve geçime katkıda bulunuyorsun

yok tabi verirde. zaten otomatik arabayı bende süreyim diye aldık. hiç bişey demedi zaten ama içi de bi cızzzz etti hani.

farmasiiiiiiii

hiç yorulmuyormuşsun gibi geliyor, (buraya nazar boncuğu tickerı olcak) nası beceriyon, sırrını de bana. kaçda yatarsın, kaçta kalkarsın? şimdi sabah uyandın, gerisini de bana, ilk nerden ne başlıyon, ayy darlandım. motivasyona, enerjiye, pratikliğe ihtiyacım var. bütün bunları depresyona girmeden becerebilmek istiyorum artık :26:

temizlik için motivasyonsa bu bende isterim valla....

Back
X