Kirli Çıkılar )))

neyse kızlar tarif işi tamam bi ara lovelinin krem şantili kurabiyesini de masaüstüme kaydetmişim ikisini bir çıkarttım yazıcıdan yazmayı hiç sevmem de şimdi kesip tarif defterime yapıştırcam

haaa çıktıyı da geçen yılki dönem ödevlerinin boş olan arkalarına çıkarttımm tam kirli çıkıyım dimi

trator amasyanın (selininlerin) yöresel yemeği
bir de portakallı ördek yaparlar
mango papaya avakado en sevdikleri meyveler

ah karanfilceöm ah:))) nasıl bilmezsin taratoru:))) bak senfatcım nasıl güzel açıklamış biz amasyada her hafta av partisi düzenleriz sonra ördek avlayıp şenlik düzenleyip o şenliklerde portakallı ördek yeriz
portakallı ördekde taratorsuz olurmu hiç? cık olmaz
sonra bale festivaleri olur klasik müzük eşiliğinde papaya mangı yeriz
avakodo yuda lir çalan güzel amasyalı kızlara bakarken yeriz:)))

senfat öldürdün beni gece gece ....

karanfilecim: tarator aslında bi sosun adı fakat genel anlamda yogurtla yapılan sotelenmiş şeylerede tarator denir
mesela havuçları rendeleyip az yagda soteleyip içine ceviz katarsın bide mayonez ve yogutla karıştırırsın ya o havuç taratordu mesela
yada kırmızı biber tarator,kabak tarator gibi:)))

30 öğrencinin her ödevini kontrol etmek mümkün değil
çocuklar ben evde okuyup notları sölerim derdim
sona da evde arkalarına matematik çözerdim

dönem ödevi değil ha testler
yanlış anlaşılmasın şimdi =))

Son düzenleme:

iyi yapmışsın kağıt israfını hiç sevmem
ben çöplerimi ayırıyorum daha öncede anlatmıştım
sıkça üstünde durayım belki vesile olurum birileri daha yapar
evsel atıklarım için çöp kutusu var
diğer çöplerimi (gazete, karton, plastik ve cam şişeler vs.) ayırıyorum. bu alışkanlıgımı iş yerinde hemşire arkadasımla devam ettirmiştik. geri dönüşüm kutusu istetmiştik.
buna çok dikkat ettiğimden her evimin tam önünde geri dönüşüm kutusu oluyor. (Allah bana kolaylık sağlıyor) belediye bir firma ile anlaşmış, onlar topluyor.
siz de dikkat ederseniz, çevrenizde böyle bir imkan varsa çöplerinizi ayırın (3- 3,5 yıldır falan ayırıyorum)

ayrıca evde biten pilleri çantama atarım, pil kutuusu gördüğüm yerde içine atarım.

örtmenim ama senfatla eva yüzünden
yoksa ben böyle miydim
sen biliyon beni

dabiiii dabiii dabüüüüüüüüüüüüüüüüü canummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sen hiç böyle değildin yaşarken oldun

eva ile senfata illa gol atacam diye raydan çıktınnnnnnnnn

dabiiii dabiii dabüüüüüüüüüüüüüüüüü canummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sen hiç böyle değildin yaşarken oldun

eva ile senfata illa gol atacam diye raydan çıktınnnnnnnnn

pas vermesin onlar da
pozisyon görünce dayanamıyorum

ben de ben deee
sınıfta kızlara yedikleri çikolatının kabını çöpe attırmam dışardaki gdk ya at derim.
kesin dışarı çıkınca ilk buldukları çöpe atıyolardır
ben de aradım belediyeyi kapıcının değişmesini fırsat bilip ama ya gelen giden yok ya da geldiler bulamadılar bizim kapıcıyı.

selincim çok sağol açıklaman için..
bale festivallerinize kkoptum yanlız..

anladım ki tarator beim zevkime hitap eden şeyler

bu arada bugün akşam yemeği yemedim belli oluyo dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…