@ yenidendoğdum
canım ben almanyadan türkiyeye plansız bir şekilde geldim sağlık sorunlrı vs vs.
kıyafetlerimin hemen hepsi orada kaldı

inan sadece mevsimlik giyilecek bir iki şey getirdim ne yazlık tişörtlerim ne kışlık kaban mont hiç birşeyim yoktu.
üstelik ilk gelişimde bi kaç ay hemen iş de bulamadım dediğim gibi sağlık sorunlarıyla uğraştım artı özel sorunlarla.
ki orada para da biriktirmiştim -yani istesem moralim bozuk diye çarşıya çıkıp üst baş alabilirdim kredi kartıyla-
ama bunu yapmadım ne olacağı belli değil parama dokunmayım dedim o para yok gibi düşündüm (zaten abartı deği 3bin euro filandı ama harcansa o da kalmazdı)
inan 3 çeşit kıyafeti çevirip çevirip giydim aynı kotu yazın tişörtle giydim baharda üstüne bluz kışın üstüne bi hırkayla hala daha fazla bişey almamaya çalışıyorum. sadece ayakkabı aldım yazlık kışlık olarak.
almayınca alınmıyor kıyafet inan çok elzem birşey değil. ki ben de 28 yaşında bekar bi kadınım gezip tozmak süslenmek benim de canım istiyor ama para biriktirmezsem ilerde bu günleri boşa geçirdiğime üzülmek istemiyorum tutuyorum kendimi ve inan böylece burada mayıstan beri yaptığım birikimi orada 1.5 yılda ancak yapmıştım.