benim kuzu müsade etse sürekli buralarda olurum ama ne gündüz uykusu var ne de geceufff şuraya birileri gelsin artık sıkıldım hep boş sayfayı görmekten
lady, farmasi, başıyazmalı, karalahana, yusum, twent ve diğerleri
yeter artık![]()
sen neler yapıyorsun canım? Bu ay verebilecek misiniz 2000tl yi yoksa 2 aya bölmeyi mi planlıyorsun? Bir de evini gördün mü merak ettim =)
sen de bizdensin o zaman canım. biz de karanfilce ile sürekli ev hayali kuruyoruz hele ben iyice uçtum rüyamda ev geziyorum beğenemiyorum bir türlü falangeçmis olsun hayırdır farmasicim noldu
bende birikimlerime devam ediyorum canım bugunde 15i malum 25 gr daha alcam insallh 105 gr olacak insallh ben ev için biriktiriyorum ya ondan düsme falan beklemiyorum beklersem ucndan tırtıklanıyor![]()
ben bu ay altın almayalım diyordum ama bir yandan söylediğin de doğru para olarak kalsa en ufak bir ihtiyaçta kullanabiliriz parayı...
bileziği bozdurup gram altın alacaksan bence hiç yapma böyle birşey. çok yükseldiği zamanlar olacaktır elbette, o zamanlarda yaparsın.ya lütfenn bana bi akıl verinn bir şeyler söyleyinn :44::44::44: düğünden kalma bileziklerim var ihtiyacımız oldukça kullandık filan neyse eşim altın yüksek olduğu zamanlarada hep bozduralım dedi ben engel olmştum şimdi düşüşşeri görünce suçlu ben oldum ne yapayım bekletmye devam edeyim mi bir de birikim için gram almaya başlamıştımm alım için uygun muu daha da düşer mi sonra artış olurmuu yaa :S:S:S:S:S:S:S:S:S:![]()