• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

herkese merhaba kızlar bol bereketli birikimler.

mutfak paramın şu ana kadar 220 tl si gitti 200 tl si hala elimde bakalım sonuç ne olacak :34::9::9:

[

mutfak paramın şu ana kadar 220 tl si gitti 200 tl si hala elimde bakalım sonuç ne olacak :34::9::9:
[/Q

ben mutfak parası ayırmıyorum bazen eşimde alıyor sonra hesaplar karışıyor :))ama haftalık yada toplu almaya çalışıyorum doğru yapıyorum bilmiyorum :SS

[

[/Q

ben mutfak parası ayırmıyorum bazen eşimde alıyor sonra hesaplar karışıyor :))ama haftalık yada toplu almaya çalışıyorum doğru yapıyorum bilmiyorum :SS

canım ben aldığım maaş ve ekdersten eve hiç harcama yapmıyorum

ben aldığım parayı şöyle değerlendiriyorum devremülk taksidi veriyorum 370 tl

15 günde bir 50 tl günüm var
ayda 1 çeyrek altın günüm var.

arabamın benzin parası motorlu taşıtlar vergisi 6 ayda bir adsl ve ev tel cep telefonum gibi sabit giderlerimi karşıladıktan sonra geri kalanını biriktiriyorum.

eşim bunların dışında sadece mutfak masrafı için bana 420 tl veriyor.( eşim bana artırabildiğin senin olsun dedi , ben de mutfak parasından artırmaya çalışıyorum:9:)

120 tl de evime temizlikçi kadın alıyorum onun için veriyor. ( kadın bir hafta bana bir hafta anneme gidiyor 30 tl ye geliyor oldukça düşük bir fiyat bunun farkındayım ilçede yaşamanın avantajı diyelim. :34:)

merhaba arkadaşlar bu ay 5 gramda kalakaldım mart ayında hedefim 10 gram atmak kenara bir yandanda çeyiz alışverişim hızlanıyor hem birikim hem çeyiz birşeye sıfırdan başlamak zor ama başarcam inşallah çok para atmam lazım kenara

merhaba arkadaşlar bu ay 5 gramda kalakaldım mart ayında hedefim 10 gram atmak kenara bir yandanda çeyiz alışverişim hızlanıyor hem birikim hem çeyiz birşeye sıfırdan başlamak zor ama başarcam inşallah çok para atmam lazım kenara

bereketli olsun canım :nazar::nazar:

hayırlısı olsun hakkında kolay değil ama mevcut şartları zorlamadan da birikim yapılmıyor.:34:

Slmlar,
Bende aranıza katılmak istiyorum..Bazı sistemli birikimler eşimle beraber yapıyoruz.Ama bende böyle ufak tefek biriktirerek bişeyler yapmak istiyorum.Burda paylaşınca sanırım daha verimli daha heyecanlı oluyor..
Nasıl yapıyorsunuz,hergün mü yazıyoruz buraya ,bana biraz yardımcı olurmusunuz.
Teşekkürler

bereketli olsun canım :nazar::nazar:

hayırlısı olsun hakkında kolay değil ama mevcut şartları zorlamadan da birikim yapılmıyor.:34:

teşekkür ederim çeyizimi şu ana kadar indirim kuponlarımla tamamlamaya çalışıyorum hep internetten en ucuz ve kaliteli alışveriş yapıyorum ama bir yandanda para biriktirmeye çalışıyorum inşllah başarılı olurum inşallah

[

canım ben aldığım maaş ve ekdersten eve hiç harcama yapmıyorum

ben aldığım parayı şöyle değerlendiriyorum devremülk taksidi veriyorum 370 tl

15 günde bir 50 tl günüm var
ayda 1 çeyrek altın günüm var.

arabamın benzin parası motorlu taşıtlar vergisi 6 ayda bir adsl ve ev tel cep telefonum gibi sabit giderlerimi karşıladıktan sonra geri kalanını biriktiriyorum.

eşim bunların dışında sadece mutfak masrafı için bana 420 tl veriyor.( eşim bana artırabildiğin senin olsun dedi , ben de mutfak parasından artırmaya çalışıyorum:9:)

120 tl de evime temizlikçi kadın alıyorum onun için veriyor. ( kadın bir hafta bana bir hafta anneme gidiyor 30 tl ye geliyor oldukça düşük bir fiyat bunun farkındayım ilçede yaşamanın avantajı diyelim. :34:)

ayy canım yordum seni uzun uzun yazmışşın :):):) bizim kredimiz var 750,00 ve kirayı eşim veriyor bende bütün faturaları ödüyorum internet üzerinden olunca bana kaldı birde 450,00 kredim var son 2 ay ama:1::1::1:o beni biraz mutlu ediyor diğer masraflarla paramız zor yetiyor ama ben yine küçük de olsa bir şeylar yapmaya çalışıyorum ama birikimde kararlıyım az da olsa damlasa da:50::1::40:

Slmlar,
Bende aranıza katılmak istiyorum..Bazı sistemli birikimler eşimle beraber yapıyoruz.Ama bende böyle ufak tefek biriktirerek bişeyler yapmak istiyorum.Burda paylaşınca sanırım daha verimli daha heyecanlı oluyor..
Nasıl yapıyorsunuz,hergün mü yazıyoruz buraya ,bana biraz yardımcı olurmusunuz.
Teşekkürler

ve aleyküm selam canım hoşgeldin bizler burada bir ay boyunca kendi evimizin bütçesine göre istediğimiz gibi birikim yapıyor ve bunu her ayın en geç 29 unda arkadaşlar bana özelden bildirim yapıyorlar ve ben de aaylık liste hazırlayıp 1 . sayfaya ekliyorum.

günaydın kirli çıkılar cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşallah :16::16:

günaydın kızlar

pazartesi bir miktar elime gelecek hemen altına çevirmeyi planlıyordum bakalım durum ne göstercek

herkese bol birikimler

Günaydın,Hayırlı Cumalar..

Farmasi çok teşekkür ederim.Ben de şubat 29 itibariyle aranıza katılırım o zaman.Gerçi 5 gün var ama,kumbara da ne varsa sayarım:)

merhaba kızlar bende aranıza katılabilir miyim gerçi benim birikimlerim
annemden ve maaşdan oluyo :31::31:
her ay bi kaç altın yapmak istiyorum bende :31:
bol birikimler :16::16::16:

günaydın kirli çıkılar cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşallah :16::16:

teşekkürler canım herkese hayırlı cumalar

bilgisi olanlara bişey danışmak istiyorum gram altın 24 ayar mı oluyor? peki has altın nedir? ya külçe altın denilen şey nedir? bunların ayrımı ne ya kafam karıştı? bi miktar paramız var ve onunla nasıl bi yatırım yapacağımızı bilemedik...

günaydınn arkadaşlar altında bi hareketlilik var kimsenin yorumu yok mu bu konuda:44::44:
canım ben miktar dolara geçtim, hayırlısı bakalım.:34:
günaydın kızlar

pazartesi bir miktar elime gelecek hemen altına çevirmeyi planlıyordum bakalım durum ne göstercek

herkese bol birikimler
inşallah herşey planladığın gibi gerçekleşir canım :38:
Günaydın,Hayırlı Cumalar..

Farmasi çok teşekkür ederim.Ben de şubat 29 itibariyle aranıza katılırım o zaman.Gerçi 5 gün var ama,kumbara da ne varsa sayarım:)
tamam canım :38:
altın 100 olmuş
nihayet canım ya
zararda olanlar biraz kurtulsunlar artık.:34:

merhaba kızlar bende aranıza katılabilir miyim gerçi benim birikimlerim
annemden ve maaşdan oluyo :31::31:
her ay bi kaç altın yapmak istiyorum bende :31:
bol birikimler :16::16::16:
hoşgeldin canım:71: sana da bol bereketli birikimler:38:
teşekkürler canım herkese hayırlı cumalar

bilgisi olanlara bişey danışmak istiyorum gram altın 24 ayar mı oluyor? peki has altın nedir? ya külçe altın denilen şey nedir? bunların ayrımı ne ya kafam karıştı? bi miktar paramız var ve onunla nasıl bi yatırım yapacağımızı bilemedik...

has altın 24 ayardır canım .
bankalarda gram altın olarak aldıklarımız da 24 ayar altın olarak alınıp satılıyor.
külçe altın da 24 ayar.:34:

canım ben miktar dolara geçtim, hayırlısı bakalım.:34:

inşallah herşey planladığın gibi gerçekleşir canım :38:

tamam canım :38:

nihayet canım ya
zararda olanlar biraz kurtulsunlar artık.:34:

hoşgeldin canım:71: sana da bol bereketli birikimler:38:

has altın 24 ayardır canım .
bankalarda gram altın olarak aldıklarımız da 24 ayar altın olarak alınıp satılıyor.
külçe altın da 24 ayar.:34:

bende pazartesi almayı düşünüyorum aldıktan sonra çıksaydı daha iyiydi :)) herkese Allah bol bereket versin

Back
X