• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

irras geçmiş olsun, hamilelik zamanlarımdan dolayı bilirim mide bulantısının ne iğrenç birşey olduğunu .

elifcino Ne zor birşeydir eşin para konusunda tutumsuz olması. Benim babam da böyle, çok zor zamanlar yaşadı annem bu sorun yüzünden. Ben böyleyim demesine izin verme sakın, yoksa gerçekten hep böyle gider.Gerçi sen ona ii bir ders vermişsin, canını da hiç sıkma geç kalmış değilsin bence. Hızlıca borçları ödersen gerisi gelir zaten. İnşallah burada güzel birikmler yaparız hep beraber.

farmasi yine faydalı bilgiler paylaşmışsın. eline sağlık arkadaşım. sana özelden yazacam bir türlü kısmet olmadı ya bağlantı koptu ya bebek uyandı öyle kaldı =)) Ben 21 saat derse giriyorum canım. Aldığım ekders de bakıcıya gidiyor zaten. Ama senin yerinde olsam kesin fazla dersleri alırdım yani, sonuçta çocuklar da okula gidecek. Bak ben sana bir de birşey önereceğim çocukların için. sizin bulunduğunuz şehirde var mı bilmem ama "aloha mental aritmetik kursu" bunu bir araştır. Harika bir kurs. ciddi anlamda çocukların matematik zekasını geliştiriyorlar. 4-5 yaşındaki bir çocuk bu kurs sayesinde zihninden matematik işlemleri yapabiliyor. Bebeğim büyüsün allah izin verirse böyle kurslara göndereceğim onu =)) B

Biz eşimle bu aralar ev arayışına girdik ama zihinsel olarak yani =)) 2013 Temmuz ayına kadar 2.200tl kenara para koyarsak müthiş olur diye düşündük ve nisan ayından itibaren sabit borcumuz varmış gibi bu parayı kenara koyacağız Allah izin verirse. Bu sayede yaklaşık 35.000tl biriktirmiş olacağız. Valla çok heyecanlanıyorum. İnşallah temmuz 2013te ilk sayfadaki tabloda bu rakamı görürüz =)

bence girme imkanın varsa en fazla derse girilmeli. nasılsa genciz çok şükür. ben 22 saat derse giriyorum ama 16 saat işletmeleri geziyorum 1 buçuk gün. 6 saat de atölye şefliğim var. şimdilik girebileceğim maksimum miktar. evet yoruluyorum ama şimdi genciz dimi, çocuk da yok sonra ben de azaltırım belki. ama bizde zaten maaş karşılığı 20 saat..
dediğin rakamı duyunca ben de heycanlandım canım..2200 çok güzel:nazar: İnşallah gönlüne göre çok güzel bir ev alırsınız ve sizin için mutluluklara vesile olur. bak ben evin mutluluğunu hiç yaşayamadım babamın olay patlak verdi. eşinin işi dolayısıyla çok gezceksiniz peki ev almayı nerden düşünüyorsunuz canım memleketinizden mi?

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16:

sen de halletmişsin ne güzel. bir musibet bin nasihatten iyidir diye boşuna denmemiş. senin eşin birikim yapmayı gerekli görmüyor ama en azından gelirinden daha çok gideri yoktur, aylık harcamaları ödeyebileceği seviyededir sanırım. benimki öyle değildi. aşırı savurgan, para hesabı hiç yapmaz, para konusunda çok hayalci ve mantıksızdı. eşim diğer konularda böyle değildi ama maddi konularda çocuk gibi gerçekten.

benim ki çok abartmıyor sadece maaş kartını eksiden harcamaya başlıyor hemen alıyorum elinden kartı :1: sorun çözülüyor

görünen o canım
dün akşam üzeriden beri öyle seyrediyor hayırlısı bakalım.:38:

görünen o canım
dün akşam üzeriden beri öyle seyrediyor hayırlısı bakalım.:38:

ben yarın altın alacaktım o yüzden yükselişe geçti dikkat ediyorum altınalacam şu gün dediğimde yükselmeye başlıyor :1::1::1:
hayırlısı canım

bir arkadaşımın annesine miras geldi bir miktar para onunla seneye hacca gitmeyi düşündüler seneye kadar para kalmasın altın yapalım dediler ve 105 deyken altın aldılar hemen bozdurmayacaz nasılsa diye ardından altının durumu malum kadıncağız hergün kuyumcuya altının kurunu sorup duruyor o güne kadar hac param bitecek diyor onun halini düşününce benim alacağım bir kaç gram altın ta bu çıkış önemli değil

onsa göre altın alış satışı yapan arkadaşlar için henüz 1690 seviyelerinin satış için uygun olmadığı hatırlatılıyor.

en azından 1720 seviyelerinin geçilmesinin uygun olacağı öngörülüyor. sonrasında 1678 e kadar mini bir düzeltme ve 1762 ye doğru atak beklentisi içerisinde bazı yorumcular.
1762 kırılırsa yeni hedefler 1950 ve 2040 olarak dikkat çekiyor onsta.

bunlar okuduğum yorumlardan alıntılar. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir en iyi karar kişinin kendisine ait olandır.:34:
bol bereketli kazançlı günler kirli çıkılar.

günaydın kızlaaarrr maaşallahhh birikimlere tam gaz ileri devam ediyorsunuz bana da bu sayfanın çok faydası oldu hergün ne indirime girmiş diye alışveriş sitelerine giriyordum artık hiiiçç girmiyorum bişeye ihtiyacım olduğu zaman en ucuz nasıl alabilirim diye bakacağım bundan sonra bana ii geldiniz kızlar teşekkür edrim size çok bişey biriktiremesem de en azından şimdilik harcamalarımı kontrol altına almaya çalışıyorum eeee biyerden başlamak lazım demi ama:) ALLAH BEREKET VERSİN KIZLAR SİZİN YASTIK ALTLARINA DA:):9::9::9:

Günaydın hanımlar

Altın yükselişe geçti ben de beklemeye geçtim :) Eşimle ufak bir birkimimiz var onu altına çevirmeyi planlıyorum. Malum onsun 2000 doları göreceği söyleniyor. :52:

Sizleri okudukça alışveriş hırsımız firenliyorum. Çanta alacaktım bugün vazgeçtim. Acaba bu da tasarruf sayılır mı :27:

bu hafta 70 tl attım kumbaraya dahada elimdeki harçlıktanda artırmaya bakıyorum oda doğru kumbaraya gidecek ondan sonra gelsin çil çil altınlar :))) fazla gaza geldim :)))ALLAH hepimize bol bereketli birikimler nasip etsin

Günaydın hanımlar

Altın yükselişe geçti ben de beklemeye geçtim :) Eşimle ufak bir birkimimiz var onu altına çevirmeyi planlıyorum. Malum onsun 2000 doları göreceği söyleniyor. :52:

Sizleri okudukça alışveriş hırsımız firenliyorum. Çanta alacaktım bugün vazgeçtim. Acaba bu da tasarruf sayılır mı :27:
bence tasarruf sayılır şekerim önce yatırımını yaparsın ondan sonra istediğini alırsın sadece isteğini biraz ertelemiş olursun bu sana pek bişey kaybettirmez hayatım

Günaydın hanımlar

idare edebileceğin çantan var ve sen buna rağmen çanta almak istiyorsan ama bu istekten de vazgeçebiliyorsan elbette tasarruftur canım :34:

ben de elime fazladan diyebileceğim 20 tl geçti onu kumbişime attım :52::52::52::52:

eşimle dün gece konustuk müdür yetkili olduğu için fazladan 100 lira maası olacakmış ve sanki o yomus gibi davranacak onu da bana verecekmiş birikim için,cok güzel yaaaa:52:

eşimle dün gece konustuk müdür yetkili olduğu için fazladan 100 lira maası olacakmış ve sanki o yomus gibi davranacak onu da bana verecekmiş birikim için,cok güzel yaaaa:52:

harika canım harika böyle fazladan gelen paraları rehavete kapılmadan sanki yokmuş gibi davranmak süper birikim vesilesi oluyor :34::nazar::nazar::nazar:

ya bişey desem güleceksiniz dün gece bu konuyu konustuk cok mutlu olarak uyudum,sabah normalde fazla sütüm olmaz ama tasıyordu maasallah:nazar::nazar::nazar::nazar:mutlu olmak süt yapar derlerdi de inanmazdım:1::1:

nisan ayı için şimdiden kabataslak harcama-birikim planı yaptım bakalım ,hayırlısı olsun :34:

ya bişey desem güleceksiniz dün gece bu konuyu konustuk cok mutlu olarak uyudum,sabah normalde fazla sütüm olmaz ama tasıyordu maasallah:nazar::nazar::nazar::nazar:mutlu olmak süt yapar derlerdi de inanmazdım:1::1:

bak seni mutlu ediyoruz sevgili kirli çıkı anne
para isteriz bak ona göre :9::9::9::9::9::52::52:

Back
X