• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

Doğru söylüyorsun. Harcamalarımı kısacağım inşallah.

Ufak da olsa birikim yapmaya çalışıyoruz işte.

inşallah herşey yoluna girer canım borçların biter

birikimin büyüğü küçüğü olmaz bitanem , damlaya damlaya göl, göller deniz, denizlerimiz okyanus olacak inşallah yeterki bizler isteyelim :34:

bizim topikte altın piyasası gibi iniş çıkışlar oldumu topikte hareketlenme oluyor sanki bana mı öyle geliyor yoksa :1:

selam kızlar...
birikimleriniz bereketli olsun inşallah...:34:

bizim topikte altın piyasası gibi iniş çıkışlar oldumu topikte hareketlenme oluyor sanki bana mı öyle geliyor yoksa :1:

mandalinacığım doğru söylüyorsun gerçekten
ama ben bir şekilde topikten uzaklaşmak istemiyorum o nedenle mutlaka hergün bir günaydın deme bahanesiyle bile soluğu burada alıyorum:9::9::9::9:
birikim için motivasyonu canlı tutmak şart:9::9::9:

amin canım inşallah herşey planladığımız gibi olur .

evde küçük bir çocuk yoksa 26 saat ideal aslında. 30 saat gerçekten çok yoruyor insanı sürekli okulda oluyorsun mecburen...

Bu ay 2.000tl attık kenara önümüzdeki ay çıtayı yükseltelim dedik ama eşimin maaşında değişiklik olabilirmiş yani her zaman verilen 170-180tl para artık verilmeyebilirmiş, o yüzden 2.200 değil de 2.000tl koyabiliriz kenara.Kısmetimiz de yokmuş o para demek ki!!! canım biz evi memleketten alırız çünkü şuanda doğu görevindeyiz ve uzatmaları oynuyoruz burada =) 2-3yıl daha kalmayı planlıyoruz hatta. Burası çok küçük bir yer ve böyle bir yerde çalışmak,yaşamak gerçekten çok rahat. Bakıcı bulmak kolay, ev okul arası çok yakın,eşimin işi yakın yerde, otobüse dolmuşa binmeme gerek yok, eve gitmek için bir sürü yol çekmeme gerek yok vs sebeplerle rahatız yani. bebeğimi burada biraz daha büyütüp öyle tayin isteriz memlekete ve ev alırız inşallah.

Sizin durum hala aynı galiba inşallah bir çözüm bulunur. :50:
çok haklısın canım bak biz kışın ayda ortalama 700 tl kira+yakıt+giderler ödüyoruz küçük bi ilçe olsa hayatta bu kadar olmazdı. ben işletmeleri gezerken belediye otobüsü (okul evime yakın) eşim ise işe giderken dolmuş kullanmasına rağmen en aşağı 150 tl yol parası ödüyoruz. eşimin iş yeri öyle uzak ki Allah tan dolmuş durakları bizim evin oraya taşındı ki değilse önceden araba kullanıyorduk ve aylık 250-300 tl benzin masrafımız oluyordu. bence de oturduğunuz yerden ayrılmayın çocuğunuz büyüyene kadar sonra eğitimi için daha güzel yerlere gidersiniz inşallah.
merhabalar
farmasicim birikimlerin bol olsun inşallah kızlar sizinde

arkadaşlar başıyazmalı,ladyfog nerelerde

topiğe uğramaz oldular?

sen de gelmiyorsunnn:20:
farketmedim zannetme:19:

kızlar bugün çok mutluyum inşallah eşimle yapmak istediğim en büyük hayallerimden biri olan umreye gitme işinin ilk adımını bugün yaptım. ön kayıtlarımızı yaptırdık toplam 400 euro ile.
farmasicim ben de bu ay için kabataslak hesabımı yaptım biliyorsun bu ay baya altın bozdurduk ev alıp sattık kooperatife filan girdik baya kafa karışıklığı olmuştu şimdi oturttum hepsini.
10 bin annemlerden aldığımız borç ile kooperatife 65 bin verdik ve hissemizi devraldık çok şükür:nazar: hatta bugün onun da belgesini almaya gittik kayda girmişiz:16:
800 tl bu ayın aidatı
950 umre ön kayıt parası
ve ev alırkenki eklemelerimizle 2250 tl birikim yapmış olmuşuz.:nazar:
şimdi şöyle bir plan yaptım kendime benim fikrim ramazana kadar umre parasını biriktirmekti. ama fikrimi değiştirdim temmuz ayı gelince kredi kartına 10 taksit yaptırcaz inşallah ve ben önce annemlerin borçlarını ödemeye başlıycam. aslında kredi kartına çok sıcak bakan biri değildim ama çok güvendiğim bir tur gideceğimiz tur. zaten sadece 2 bankayla anlaşmaları var ve ben de buna güvenerek kredi kartı alıcam. zaten ersağ ürün satışı da yapıyorum ya arada internetten almak zor oluyordu kredi kartı şart oldu yani. İşte böyle:16:

ama babamların giden araba hala üzüyor beni..
Rabbim bir mucize verse de babamlar paralarını kurtarabilse:31:

ayy bi de söylemeyi unuttum şişmanladığım için bu yıl eski pantolonlarımın hepsini kaldırmak zorunda kaldım. 49,5 kilo oldum:17: bugün bi pantolon bi de çok güzel bi penye aldım :16:
40 tl tuttu. yanımda kala kala 50 tl kaldı ücrete kadar yetircez artıkım..

kızlar bugün çok mutluyum inşallah eşimle yapmak istediğim en büyük hayallerimden biri olan umreye gitme işinin ilk adımını bugün yaptım. ön kayıtlarımızı yaptırdık toplam 400 euro ile.
farmasicim ben de bu ay için kabataslak hesabımı yaptım biliyorsun bu ay baya altın bozdurduk ev alıp sattık kooperatife filan girdik baya kafa karışıklığı olmuştu şimdi oturttum hepsini.
10 bin annemlerden aldığımız borç ile kooperatife 65 bin verdik ve hissemizi devraldık çok şükür:nazar: hatta bugün onun da belgesini almaya gittik kayda girmişiz:16:
800 tl bu ayın aidatı
950 umre ön kayıt parası
ve ev alırkenki eklemelerimizle 2250 tl birikim yapmış olmuşuz.:nazar:
şimdi şöyle bir plan yaptım kendime benim fikrim ramazana kadar umre parasını biriktirmekti. ama fikrimi değiştirdim temmuz ayı gelince kredi kartına 10 taksit yaptırcaz inşallah ve ben önce annemlerin borçlarını ödemeye başlıycam. aslında kredi kartına çok sıcak bakan biri değildim ama çok güvendiğim bir tur gideceğimiz tur. zaten sadece 2 bankayla anlaşmaları var ve ben de buna güvenerek kredi kartı alıcam. zaten ersağ ürün satışı da yapıyorum ya arada internetten almak zor oluyordu kredi kartı şart oldu yani. İşte böyle:16:

ama babamların giden araba hala üzüyor beni..
Rabbim bir mucize verse de babamlar paralarını kurtarabilse:31:
Canım umre niyetinizi Allah kabul etsin
kooperatif hissenizde hayırlı uğurlu olsun.:nazar::nazar:
inşallah amcam hayırlısıyla bu zor durumdan bir an önce hayırlısıyla kurtulur:38:

ayy bi de söylemeyi unuttum şişmanladığım için bu yıl eski pantolonlarımın hepsini kaldırmak zorunda kaldım. 49,5 kilo oldum:17: bugün bi pantolon bi de çok güzel bi penye aldım :16:
40 tl tuttu. yanımda kala kala 50 tl kaldı ücrete kadar yetircez artıkım..

güle güle hayırlı günlerde kullan bitanem:38:

Canım umre niyetinizi Allah kabul etsin
kooperatif hissenizde hayırlı uğurlu olsun.:nazar::nazar:
inşallah amcam hayırlısıyla bu zor durumdan bir an önce hayırlısıyla kurtulur:38:

güle güle hayırlı günlerde kullan bitanem:38:

Aminn inşallah tüm dileklerine amin:16:

kızlar bugun ben 1 çeyrek aldım 162 tl den altın fiyatlarını soranlara duyrulur...

ben de bugün bir kot ve bir gömlek aldım. ikisi 85 lira tuttu. tanıdığım bir butik. kart kesilince vericem. kumbaramı saydım bugün 60 lira çıktı. onu ayırdım. buda benim bildirimim olsun. bu ay ders ücretinden pek ayıramamıştım. bu ay ücretim 800 lira falan eksikti.

ben de bugün bir kot ve bir gömlek aldım. ikisi 85 lira tuttu. tanıdığım bir butik. kart kesilince vericem. kumbaramı saydım bugün 60 lira çıktı. onu ayırdım. buda benim bildirimim olsun. bu ay ders ücretinden pek ayıramamıştım. bu ay ücretim 800 lira falan eksikti.

sen de güle güle güzel günlerde kullan yeni cicilerini canımmmmmmmmmmm:38:

hoşbuldum
topik olarak kurallarınız var mı
yani hergün mesaj yazmak yada haftada şu kadar birikim yapmak falan gibi

canım sadece herkes gerçeklerine göre yaptığımı birikimi her ayın sonunda örneğin bu ayın en geç 30- 31 inde bana özelden mesajla bildiriyorlar ben de 1. sayfadaki listeyi her ay güncelliyorum canım o kadar.:34:

canım sadece herkes gerçeklerine göre yaptığımı birikimi her ayın sonunda örneğin bu ayın en geç 30- 31 inde bana özelden mesajla bildiriyorlar ben de 1. sayfadaki listeyi her ay güncelliyorum canım o kadar.:34:

benim arkadaşlar arasında kod adımdır kirli çıkı :1::1::1:
mutlaka kenarda 3 5 bişeylerim olur allaha şükür paramın tamamını hiç harcamamışımdır
15 gün önce sigarayı bıraktım ve sigaraya verdiğim paralarımı bugün harcadım kendime hediyeler aldım
artık birikim zamanı deyip aranıza geldim :ssz::ssz::ssz:

benim arkadaşlar arasında kod adımdır kirli çıkı :1::1::1:
mutlaka kenarda 3 5 bişeylerim olur allaha şükür paramın tamamını hiç harcamamışımdır
15 gün önce sigarayı bıraktım ve sigaraya verdiğim paralarımı bugün harcadım kendime hediyeler aldım
artık birikim zamanı deyip aranıza geldim :ssz::ssz::ssz:[/QU
süpersin canım bende bırakmak istiyorum ya haftada 1 paket falan içiyorum ama ona verdiğim paraya bile acıyorum

Back
X