• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

benim arkadaşlar arasında kod adımdır kirli çıkı :1::1::1:
mutlaka kenarda 3 5 bişeylerim olur allaha şükür paramın tamamını hiç harcamamışımdır
15 gün önce sigarayı bıraktım ve sigaraya verdiğim paralarımı bugün harcadım kendime hediyeler aldım
artık birikim zamanı deyip aranıza geldim :ssz::ssz::ssz:[/QU
süpersin canım bende bırakmak istiyorum ya haftada 1 paket falan içiyorum ama ona verdiğim paraya bile acıyorum

ben günde bir paket içerdim bazende kendimi çok sıkar yarım paket içerdim hergün sigara alırdım mutlaka
o zamanlar verdiğim paraya acımıyordum ama şimdi biriktirdikçe anladımki bi servet yatırmışım sigaraya
sen benden daha kolay bırakırsın canım haftada bir paket hiçç bişi değil

mutlaka kenarda 3 5 bişeylerim olur allaha şükür paramın tamamını hiç harcamamışımdır
15 gün önce sigarayı bıraktım ve sigaraya verdiğim paralarımı bugün harcadım kendime hediyeler aldım
artık birikim zamanı deyip aranıza geldim :ssz::ssz::ssz:

erce merhaba
burada da karşılaştık. ne güzel değil mi sigara içmemek ve cüzdanındaki o pis akrepten kurtulmak...

ben de bugün bir kot ve bir gömlek aldım. ikisi 85 lira tuttu. tanıdığım bir butik. kart kesilince vericem. kumbaramı saydım bugün 60 lira çıktı. onu ayırdım. buda benim bildirimim olsun. bu ay ders ücretinden pek ayıramamıştım. bu ay ücretim 800 lira falan eksikti.

Güle güle giyin..
ben baya ucuza mal etmişim:1:

artık birikim zamanı deyip aranıza geldim :ssz::ssz::ssz:
ay şekerim bende bırakmayı düşünüyom gerçekten çok para veriyorum sigaraya başarmana sevindim gerçekten

ancak gelebildim topiğe...yaramaz kızımı yıkıyordum da...günaydı diyim ben de gec oldu ama:52:

Merhaba arkadaşlar daha önce bende birikim topiğindeydim ama doğum izni falan derken internetten koptum beni tekrar aranıza alırmısınız? Artık çalışmıyorum işten çıkarıldım; ama ben yine de bir şekilde birikim yapacağım.İşsizlik maaşı falan alacağım o yüzden birikim muhakkak yaparım.Farmasiciğim yarın biraz birikim yapacağım kısmetse sana bildireyimmi özelden alıyormusunuz beni aranıza?

Merhaba arkadaşlar daha önce bende birikim topiğindeydim ama doğum izni falan derken internetten koptum beni tekrar aranıza alırmısınız? Artık çalışmıyorum işten çıkarıldım; ama ben yine de bir şekilde birikim yapacağım.İşsizlik maaşı falan alacağım o yüzden birikim muhakkak yaparım.Farmasiciğim yarın biraz birikim yapacağım kısmetse sana bildireyimmi özelden alıyormusunuz beni aranıza?

aramıza tekrardan hosgeldin cnm,inşAllah en kısa zamanda iyi bir iş bulabilirsin kendine...şimdi bosver bunlrı cocuğunu büyütmenin tadını çıkar...

aramıza tekrardan hosgeldin cnm,inşAllah en kısa zamanda iyi bir iş bulabilirsin kendine...şimdi bosver bunlrı cocuğunu büyütmenin tadını çıkar...

hoşbuldum canım inşallah tatlım daha iyi bir iş bulurum ileride.Şimdi minik kızımı büyütme zamanı.ALLAH herşeyin hayırlısını versin.Ay ben bu topiği çok özlemişim para biriktirmeyeli çok zaman oldu.

merhaba canım hoşgeldin .
bebeğini hayırlısıyla büyütmek nasip olsun inşallah:nazar::nazar::nazar:
seni listeye ekliyorum , bereketli birikimler dileğiyle ....:38:

kızlar ya bugun 32 tl harcadım hobi mağazasına uğradım ahşap boyalar fln aldım üff nolcak benim hal,m yaa
ayrıca 4 tl daha attım kumbaraya

Back
X