• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

hem doğudayım hemde en gelişmemiş illerinden birindee :43: üstelik burda hayatta pahalı. bir pazara gidiyoruz 3 senedir burdayım ama hala alışamadım şokk şokk olarak dönüyoruz. herşey o kadar pahalı, kıymetliki anlatamam, mahrumiyet bölgesi yaa resmen. kıyafet desen aynı.. mümkün oldukça almıyorum memlekete gidince alıyorum :41: yani hem küçük şehir sıkıntısı çekiyoruz hemde. yeme içme, giyme, yol paralarını büyükşehirlerden bile çok veriyoruz.. düşünün :47:

hem doğudayım hemde en gelişmemiş illerinden birindee :43: üstelik burda hayatta pahalı. bir pazara gidiyoruz 3 senedir burdayım ama hala alışamadım şokk şokk olarak dönüyoruz. herşey o kadar pahalı, kıymetliki anlatamam, mahrumiyet bölgesi yaa resmen. kıyafet desen aynı.. mümkün oldukça almıyorum memlekete gidince alıyorum :41: yani hem küçük şehir sıkıntısı çekiyoruz hemde. yeme içme, giyme, yol paralarını büyükşehirlerden bile çok veriyoruz.. düşünün :47:

şırnak'ta çalıştığım aylar aklıma geldi :34:

Yok artık ya.. 4 aydır zam beklıyoruz , bide %3 mü teklıf edıceklermış şaka gibiiiiii :(

Hakkımızı alamıycaz hiç bi zaman inancım kalmadı..

pes doğrusu yazık ki ne yazık kediinin fareyle oynadığı gibi pesssssssssssssss

gene dağ fare doğurur.:37::37::37:

Çok doğru canım özellikle memurlar için küçük şehir çok güzel. kpssde şöyle iyi bir puan alamadık ki)))))))))))

ben 91 aldım da nolduuu :52: yine seçe seçe Türkiyenin en büyük illerinden birini seçtim.

Ama olsun ben Konyamı seviyorum :16:

büyükşehir demişken ben 2 ayda bir elkartımı dolduruyordum. 60 tl ye.. bizim belediye yeni sisteme geçmiş. her çekişte artık elkarttan kaç lira çekildiği de yazıyor. baktım ki benimki 85 kuruş.. ben indirimlinin o kadar düşük olduğunu bilmiyordum. sivil 120 kuruş ben ona yakın zannediyordum çok sevindirik oldum :52:

bugün kumbişime 2 tl attım Allah bereket versin :16:

kızlar bir fikir ne olur :44: :44:
birisi altın satacakmış ama bir kısmı çeyrek altın bir kısmı da burma imiş.
eşim de kuyumcu ne kadardan alırsa gidip soralım, sen bana sat demiş.
Eşim o altınları gidip biz kuyumcudan alsak daha pahalıya satar bize, böylelikle kar ederiz dedi.
sizce mantıklı mı bu iş????

kızlar memura % 3 zam teklif edilecekmiş :37::37::37::37::9::9::9:
yüzde 3 ile açtılar en fazla yüzde 4 verip gönderirler sendikaları. 4'ü beğenmezseniz 3'e ineriz haaa deyip bir de üstüne tehdit ederler.... :41:
Öğretmenlere de ek ödeme falan da çıkmaz, sendikalar pek ümitli olsalar da!!!

kızlar bir fikir ne olur :44: :44:
birisi altın satacakmış ama bir kısmı çeyrek altın bir kısmı da burma imiş.
eşim de kuyumcu ne kadardan alırsa gidip soralım, sen bana sat demiş.
Eşim o altınları gidip biz kuyumcudan alsak daha pahalıya satar bize, böylelikle kar ederiz dedi.
sizce mantıklı mı bu iş????

evet mantıklı ama güvendiğiniz bi kuyumcuda altınları kontrol ettirin ve tarttırın

canım alttaki kiracımız haftada 20 saat dersi olan çoğunlukla boş günü olan bir öğretmen sadece okula gittiğinde bakıcısı geliyor 300 tl veriyor.

ben niye ilçede oturuyorum büyük şehirde herşey para adım attığın yer para kira ulaşım giderleri bakıcı ücretleri vs vs hep bizim buralarla kıyaslanamayacak kadar pahalı o nedenle ilçemi seviyorum.

aile büyükleri yanındayım
ulaşım parası yok her yer çok yakın yürüme mesafesinde
ve kira derdim yok
kiralar da öyle çok pahalı değil en lüks kaloriferli 3+1 ler 300 tl dir ortalaması 250 tl :34:
pazarımız genellikle köylülerin de yer tuttuğu ucuz bir pazar.

ablamın kayınvalidesi bizim ilçe için şöyle derdi evsiz olan '' ev ''lenir, çulsuz olan ''çul''lanır .

yani birikim yapabilmek için küçük yerler çok avantajlı çokkkkkkkkkkkk:34:

bu yer neresi acaba çok merak ediyorum eşimin seneye tayini çıkıo burayı seçmek istyiyorum oldukça cazipmiş

kartıma 50 tl bonus yatmış
yarısıyla market alışverişi yaptım diğer yarısı ile pantalon aldım çok zevkliymiş bedavadan birşeyler almak:))))

bugün kumbarama 8,5 lira attım. bu ay geçen aya göre daha fazla birikecek gibi geliyor bana.

dün ablama 152 liradan altın almıştım bugün kendime 154ten aldım :( ceyrekleri yarım yapmak için ek ücret almıyorlarmış iki kuyumcuya sordum cüzdanımın gizli yerlerine 3 tane 20şer lira sıkıştırdım bakalım ay sonuna kalıcak mı bankadanda paramın hepsini çekmedim inşallah ay sonu çeyreği yarım yapabilirim hayırlı birikimler

kızlar bugün sabah sabah kumbişime 0.50 kuruş attım eşimin verdiği ( çocuklara verirken sana da simit parası diye verdi :9::9::9::9:) Allah bereket versin.:16:

günaydın hanımlar bereketli birikimler
akşam kumbaramı açtık 170 tl birikmiş avuçlar dolusu bozuk para döküldü önümüze :))

yaa kızlar ben kumbara kavramını geliştiremedim gitti..
ben genelde bozuklukları harcıyorum çünkü.. bütünler bankada kalıyor :52:

merhaba arkadaşlar...
arada uğrayıp yazılanlara bakıyorum ama gelen-giden den, işten,çocuklardan pek vakit ayıramıyorum buraya... ama normale dönmem yakındır...:10:
mart ayı boyunca full para harcadıktan sonra nisan ayı itibariyle birikime son hız devam inşaAllah... :)
altında da hareketlenme başlamış hafiften :)
görüşmek üzere.....

merhaba arkadaşlar...
arada uğrayıp yazılanlara bakıyorum ama gelen-giden den, işten,çocuklardan pek vakit ayıramıyorum buraya... ama normale dönmem yakındır...:10:
mart ayı boyunca full para harcadıktan sonra nisan ayı itibariyle birikime son hız devam inşaAllah... :)
altında da hareketlenme başlamış hafiften :)
görüşmek üzere.....

merhaba bitanemmmmmmmmmmmmmmm bizleri sensiz bırakma :38::38::38::38:

Back
X