- 6 Ağustos 2010
- 41.874
- 76.580
- 1.123
hayırlı cumalar olsun,
gulayb brit bulaşık deterjanı aldım demiş A101 8 tl ye ben pek takip edemedim bunları mı 2 ye bölüp kullanıyorsunuz,
canım hangi deterjan olursa olsun yarım tablet kullanıyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı cumalar olsun,
gulayb brit bulaşık deterjanı aldım demiş A101 8 tl ye ben pek takip edemedim bunları mı 2 ye bölüp kullanıyorsunuz,
canım hangi deterjan olursa olsun yarım tablet kullanıyoruz.![]()
ciddimisiniz bir fark olmuyor yani, ee güzelmiş biz senelerdir tek atıyoruzbir ara anwayın detarjını kulnamıştım onu yarım atıyorduk ama üzerinde öyle yazıyordu evde deterjazn Bingo biraz dandik geldi bana bitmesini bekliyorum ondan sonra bende bind i deneyebilirim yada jel almak sityorum evdeki kalıntı bırakıyor bulaşıklarda erimediği bile oluyor
![]()
ciddimisiniz bir fark olmuyor yani, ee güzelmiş biz senelerdir tek atıyoruzbir ara anwayın detarjını kulnamıştım onu yarım atıyorduk ama üzerinde öyle yazıyordu evde deterjazn Bingo biraz dandik geldi bana bitmesini bekliyorum ondan sonra bende bind i deneyebilirim yada jel almak sityorum evdeki kalıntı bırakıyor bulaşıklarda erimediği bile oluyor
![]()
![]()
toplamda 11 gram altın almakla bu ayki birikimimi yapmış oldum.Allah bereket versin
![]()
hayırlı olsun birikimin
biz bu ay eşimin öğrenim kredisini takside bağladık 1800 tl de peşin ödeme yaptık. altınlara dokunmadık tl olarak biriktirdiğimizden yatırmak zorunda kaldık. bakalım bu ay ne kadarını yerine koyabilceğiz...
herkese selam![]()
zamlardan bahsetmiştik geçen gün ümidim iice tükendi. Adamlar bizim alım gücümüzün arttığını listeleyen belgelerle masaya oturacakmışÖğretmenler için ek ödeme konuşuluyor o olsa bari diyorum ama pek beklentiye de girmiyorum açıkçası
![]()
herkese selam![]()
zamlardan bahsetmiştik geçen gün ümidim iice tükendi. Adamlar bizim alım gücümüzün arttığını listeleyen belgelerle masaya oturacakmışÖğretmenler için ek ödeme konuşuluyor o olsa bari diyorum ama pek beklentiye de girmiyorum açıkçası
![]()
93 olmadan almaycem!! Hıh(Benim yaşlılığım hiç çekilmez.:) )
Bu arada selamlar hatunlar.
ben de inatçıyımdır ama aynı zamanda sabırsız.... :) sende sabır ağır basıyor kanımca... :))
amaa günün en inatçısı, ons u ilan ediyorum :)
ons adına ne sıkıcı bir gün...
ne indi, ne çıktı....
nuh dedi, peygamber demedi..... :))
hiç dikkate alırlar mı canımve aleyküm selam canım aynen dediğin gibi aptal saptal bir liste yapılmış
o aptal saptal listeyi acaba kendilerine zam yaparken de dikkate aldılar mı ?:26::26:![]()
ladyfog bazen öyle sinirleniyorum ki, bu millete yapılanlar az bile diyorum! Çoğu kişinin umrunda bile değil bu olanlar çünkü.Aylık 17 binle geçinmeyi kolay mı sanıyorsun Yusum?
Elektrik, su doğal gaz, telefon da devletten. (yani onu da ben ödüyorum vergilerimle.)
Kendilerine yapmasınlar da sana bana mı yapsınlar?
Meclis başkanının 60 tane danışmanı varmış. Tanışma toplantısına bile 23 gelmiş, gerisi kayıp.
E bu adamların da paraya ihtiyacı var şekerim.
hiç dikkate alırlar mı canım
ladyfog bazen öyle sinirleniyorum ki, bu millete yapılanlar az bile diyorum! Çoğu kişinin umrunda bile değil bu olanlar çünkü.
geçen gün zamlardan bahsediyorduk öğretmenin (!) biri yeter ki bu ülke büyüsün, güçlü olsun ben bütün maaşımı devlete vermeye razıyım çünkü ülkemi seviyorum diyor!!!
meyraa ladyfog pc başında gülmekten öldüreyazdınız beni![]()