• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

Allah'ın izniyle su KPSS yi bir kazanayım ozaman ne birikimler yapicam para biriktirmeyi çok seviyorum karar verdim artık market pazar harcamalarından kalanında biriktiricem benide aranıza alırmisiniz hanimlar

Allah'ın izniyle su KPSS yi bir kazanayım ozaman ne birikimler yapicam para biriktirmeyi çok seviyorum karar verdim artık market pazar harcamalarından kalanında biriktiricem benide aranıza alırmisiniz hanimlar

gel bacım gel hoşgeldin sefalar getirdin

Allah yardımcın olsun inşallah :38:

kariyer de yapsak...çalışsak da....
çocuklar bizde,eşler bizde, içişleri bakanlığı,dışişleri bakanlığı bizde....velhasıl kelam,bayan olmak zor zanaat.... :)
pazar ola arkadaşım.... :))

Sorma arkadaşım.
Üniversite bitir, üstüne master yap, kpss kazan öğretmen ol sonra da kucağında çocuk pazarcıya" kıvırcığı 50 kuruş yaparsan iki tane alırım" derken öğrencine yakalan.:))

Bu arada market 45 pazar 25 toplamda 70 tl ile haftayı kapattım. 30 lira kumbaraya.:))

Son düzenleme:
Sorma arkadaşım.
Üniversite bitir, üstüne master yap, kpss kazan öğretmen ol sonra da kucağında çocuk pazarcıya" kıvırcığı 50 kuruş yaparsan iki tane alırım" derken öğrencine yakalan.:))

Bu arada market 45 pazar 25 toplamda 70 tl ile haftayı kapattım. 30 lira kumbaraya.:))

ladyfog fıkra gibisin vallahi :60::60::60::60::60::60:

gülmekten şiştimmmmmmmmmmmm:9::9::9:

iyiki geçen hafta temizlikçi kadın gelmemiş de 30 tl yi mutfağa aktarmışım

şimdiden 450 tl nin 285 tl si gitti .:9:

genellikle şok markete girdiğimden herhalde şoka girecem yaaaaaaaaaa:52::52::52:

ladyfog fıkra gibisin vallahi :60::60::60::60::60::60:

gülmekten şiştimmmmmmmmmmmm:9::9::9:

Bugün fıkra gibi geçti ben de gerisini saldım be bacım.
Sabah müdür gelmiş diyor ki "Hocam komite 23 nisan programı hazırlamamış. Sorumluluk sizde. Size güveniyorum."
Dedim ben komitede değilim. Yazı çıkartayım istersen dedi.
Hocam bugün ayın 20si farkındasınız değil mi dedim.Yaparsın sen deyip sırtımı pışpışladı.
Sihirli değneğimi evde unutmuşum alayım da geleyim, dedim. Hay sen çok yaşa deyip güldü.Bir telaş program hazırladım. Prova bile yok düşün. Allah ne verdiyse artık.
Bir de son anda müjde verdi ki evlere şenlik: Program okulda değil, sahildeki amfi tiyatroda olacakmış. S.çtın, sıvama bari dedim. (Tabi ki içimden.)
Kafamda huniyle dolaşsam yeri var yani.:)

Sabah müdür gelmiş diyor ki "Hocam komite 23 nisan programı hazırlamamış. Sorumluluk sizde. Size güveniyorum."
Hocam bugün ayın 20si farkındasınız değil mi dedim.Yaparsın sen deyip sırtımı pışpışladı.
Sihirli değneğimi evde unutmuşum alayım da geleyim, dedim. Hay sen çok yaşa deyip güldü.Bir telaş program hazırladım. Prova bile yok düşün. Allah ne verdiyse artık.
Bir de son anda müjde verdi ki evlere şenlik: Program okulda değil, sahildeki amfi tiyatroda olacakmış. S.çtın, sıvama bari dedim. (Tabi ki içimden.)

ay sen çok yaşa emiiiiiiiiiiiiiiii:52::52::52::52::52::52::52::52:

demek mıçtın sıvamaaaaaaaaaa:52::52::52::52::52:

keşke yazı çıkartsaydı, en azından yazının tarihi belli olurdu. sonra programı beğenmeyen şube müdürleri, okul müdürünüze gerekli yazıları verirdi. :47: hiç sevmem emrivakileri.

keşke yazı çıkartsaydı, en azından yazının tarihi belli olurdu. sonra programı beğenmeyen şube müdürleri, okul müdürünüze gerekli yazıları verirdi. :47: hiç sevmem emrivakileri.

Bunu hiç düşünememiştim.
Zaten büyük şehirdeyiz. Gelmezler onlar programa. Veliler olacak sadece. Ben de ona güveniyorum.
Ama ben alırım bunun intikamını, altta kalmam.
Bu arada ben de nefret ederim ama müdürüm şimdiye kadar ki her istediğimi şeyi yaptı.
Hayırı demedi bana hiç. Belki de bundan cesaret aldı.
Yine de okkalı kazık attı o ayrı.:)

belki aradaki samimiyete ya da güvene binaen olmuş olabilir iş kötülüğe bindi mi o da geçen hafta tarihli bir yazı çıkarır kimse birşey yapamaz :34:
diretirsen de bu kez iş karşılıklı cebelleşmeye gider arkası yarın kuşağına döner rövanşlarla :34:

belki aradaki samimiyete ya da güvene binaen olmuş olabilir iş kötülüğe bindi mi o da geçen hafta tarihli bir yazı çıkarır kimse birşey yapamaz :34:
diretirsen de bu kez iş karşılıklı cebelleşmeye gider arkası yarın kuşağına döner rövanşlarla :34:

Geçmiş tarihli yazıya imza atacak göz var mı bende? Doğru iş inatlaşmaya bindiği zaman cehenneme döner okul. Onun için de tabi. Ben kaşırım onu tatlı tatlı elbet...:)
:ssz::51:

Geçmiş tarihli yazıya imza atacak göz var mı bende? Doğru iş inatlaşmaya bindiği zaman cehenneme döner okul. Onun için de tabi. Ben kaşırım onu tatlı tatlı elbet...:)
:ssz::51:

kaşıma konusunda 2 senedir kaşıyorum benim basiretsiz , pislik müdürü

okulu ona ceheneme çeviriyorum
benim umrumda değil
keçinin sevmediği ot oluyorum onun için:52::52::52::52::52::52:

kaşıma konusunda 2 senedir kaşıyorum benim basiretsiz , pislik müdürü

okulu ona ceheneme çeviriyorum
benim umrumda değil
keçinin sevmediği ot oluyorum onun için:52::52::52::52::52::52:

Benim geçen yılki müdürüm öyleydi.
O beni şikayet ediyordu, ben onu.
Müfettişler bir ona bir bana geliyordu.
Ne oldu? Hırsından delirdi. kadın.:) Çok da tın. Peh...
Müdür olmak kolay. İdareci olmak zor. Önce insan olacaksın o ayrı.:)

Benim geçen yılki müdürüm öyleydi.
O beni şikayet ediyordu, ben onu.
Müfettişler bir ona bir bana geliyordu.
Ne oldu? Hırsından delirdi. kadın.:) Çok da tın. Peh...
Müdür olmak kolay. İdareci olmak zor. Önce insan olacaksın o ayrı.:)

aynen katılıyorum ladycannnnnnnnnnnnnnnn iki soru ezberleyip sınav kazanmakla maalesef idareci olunmuyor )))))

Back
X