• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

ladyfog 1700 ü göstemeden satış getirirler diyor içimdeki ses sen ne dersin ?

o nedenle 1660 üzerini gördüğüm de kademeli dolara geçip 1620-30 gibi seviyelerde de alıma başlayayım bari diyorum , daha doğrusu plan yapmaya çalışıyorum.
fikirlerini paylaşır mısın canım ?

meyraa saat 10 u geçti
bankasya'da dolar/ gr fiyatı 52.49 $

şöyle ons 1680 olsa yahuuuuuuuuuuuu:34: gene mi çok istiyorum :34:

bugün yukarı doğru artış olur biraz ons adına :)
takip edip iyi bir seviyeden (1660 olur 1670 olur ,1680 olsun :)) ) dolara geçicem ben de bir miktar... :)
102.5 tl. den aldığım altınları 100 ü görünce bile inat ettim bozmadım....arbitraj yapıyorum sürekli...al-sat, al-sat zarar böyle kurtulacak gibi.... :)
sonra da ( aylar sonra belki ama, ihtiyacım yok o paraya,olmaz da inşallah :) ) 102,5 i geçince tl. ye çeviricem... :))

ladyfog 1700 ü göstemeden satış getirirler diyor içimdeki ses sen ne dersin ?

o nedenle 1660 üzerini gördüğüm de kademeli dolara geçip 1620-30 gibi seviyelerde de alıma başlayayım bari diyorum , daha doğrusu plan yapmaya çalışıyorum.
fikirlerini paylaşır mısın canım ?

1680 de biraz olabilir ama çabuk toparlanacaktır.
Alım için de güzel rakam çünkü.
Asıl satış 1710- 1740 arası gelir diye düşünüyorum.
Yine de dirençlere bakıp öyle konuşmak lazım.

1680 de biraz olabilir ama çabuk toparlanacaktır.
Alım için de güzel rakam çünkü.
Asıl satış 1710- 1740 arası gelir diye düşünüyorum.
Yine de dirençlere bakıp öyle konuşmak lazım.

ben en iyisi azıcık daha sabredeyim ))

kızlar kendinize çok iyi bakın şimdi derse gideyim.
bugün 1 saat dersim var )

bu arada bugün kumbişimde 70 tl kaldı :34:

kızlar günaydınn:16:
ben altın konusunda bilgiliyim sanıyordum da, burdaki bayanlara şapka çıkartıyorum:52::46:
şimdi altını görünce şok oldum. 108lerden 93e inanılmaz düşüş :(
bi küçük alayım mı?

evet ya insan şaşırmadan edemiyor.
baya bir dipte şu an.
yine o güzel günler gelir mi bilinmez ama ben 100 lü rakamları özledm vallahi.

Günaydın hanımlar
Ons bir miktar yükselmiş. 1670-80 aralığında dolara geçip arbitraj yapsak karlı olur muyuz acaba? Yoksa bu yükseliş devam edecek mi:37:

N'oldu kızlar?
Bernanke kurmaylarını toplayınca mı uğruyorsunuz buralara?:ssz:

günaydın kirli çıkılar cumamız mübarek olsun :16:

günaydın canım bu ay berbat durumdayım hiç birikim yapamadığım gibi elimizde hiç paramızda yook eşimin ek dersine kadar idare ediyoruz allah yardımcımız oldu :DD

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

Bu ay sıkı para politikası uygulayarak kredi kartı borcumu azaltıyorum. Mayıs maaşıyla bir miktar tasarruf yapabilirim böylece :52:

Ons birazcık yükselmiş gibi. Piyasalar çok uzun zamandır durgun. Neyin habercisi bu bilinmez.

Herkese hayırlı cumalar

günaydın arkadaşlar....hayırlı Cumalar.....

bugün için, onsu hem düşürecek, hem de yükseltecek gelen haberler var....
bakalım ons efendi hangi yolu seçecek.... :))
ee başına buyruk hareket eden veriler hakkında tahmin yürütmek,yazı tura atmaya benziyor biraz,da... :)

günaydın kızlarr. bugün mutluyum dün 94tl den 2,5 gram altın aldık. farmasi canım ilk sayfaya eklersin artık beni. böylece birinci sayfadaki ezik halim bir nebze azalmış olur :60:

maaselef önümüzdeki ay birikim oluşturamayacağım oldukça yüklü bir çeyiz alışverişi yaptım.

ama o da yatırım sayılır değil mi:1::1:

yaa kumbaram o kadar boşaldıki... alışmışım ağır haline 1 tl bile yok içinde :30: benim hemen çalışmalara başlamam lazım... ama yarın geziye gidicez çok engelleyecek bu durum beni yaa :24: bir süre para biriktirmek hayal olacak..

Back
X