selamlar herkese bol bereketli geçsin mayıs ayımız inşalllah
bu ay ki birikimim kişisel ihtiyaçlar yaklaşan düğünler sayesinde çok çok azaldı, bide sevgilimin doğum günü mayısta anneler günüde ayrıca o yüzden mayıs ayıda kötü geçicek
çeyiz alışverişine ara vermem ve kartları ayda 400 tl ödeyerek 3 ayda kapayabilceğim düşüncesindeyim ara ara ufaktan çeyiz alcam ev yapmak hiç kolay değilmiş arkadaşlar başlı başına stres ufak şeyler çok para ediyor, heee bide yaza söz gibi olayımız var haziranda sevgilim mezun olcak mağazalarda 3000 den beğendiğimiz 2 alyans kapalıçarşıda 1000 tl idi şu sıra bunların araştırmasını yapıyorum
anneciğim sağolsun çeyizim için ayrı bir para biriktirmeye karar verip babama verdiği maaş kartını aldı babam annemn maaşıyla ev kredisini ödüyordu annemn kartına ihtiyaç kalmadı siyasi hayatında babam yükseldi ve iyi para kazanıyor hem yüksek memur emekli maaşı hemde annemin emekli maaşı ev kiraları belleri bükülmezz inşallah ben ev alırken banada yardım ederler çünkü onların evinde oturmak hiç istemiyorum evlenene kadar 30000 milyarım olsa onlar 30000 verse karşı taraf 30000 verse düğünde takılanlarıda katsam küçükyalı altıntepede istediğim tarzda 120 metrekare ev bulurum herhalde
benim para birkitirmemde erkek arkadşaımn öğrenci hali ile desteğinin hakkını yiyemem istanbula geldi 1 hafta boyunc o yaptı etti bana sadece sen biriktir çalıştığımda ben sana yetişcem sen benle harcamadklarını koy bankaya çok lazım olcak dedi kıyamıyorum babası ablası hakkıyla çalışıyolar benle gezmelere gidiyor harcıyor benimki elimi cebine attırmıyor 5 senedir o ne harcıyorsa 2 katı ihtiyacı olan tişört ayakkbı mont alıyorum bende gözüne batmıyor

bazen geleceğe yatırım yapmanın iyi bişi olup olmadığını düşünüyorum ama olsun bende şimdilik böyle
annem çeyiz için bir hesap açtı ve 10 gram koydu bu ay kenara benim hesabımdan ayrı anneminkiyle ilerde peşin alcaz herşeyimizi, ben ise maaşımdan sadece 4 gram koydum
farmasicim annemin aldığı 10 gramı tl olarak takip edebilirmiyim şu anda 940 civarlarında ediyor
4 gram ve 940 tl şeklinde tabloya eklenmesini rica ediyorum