• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

bugün ayın 28'i bende bildirim yapayım
kumbaradan 60 lira çıktı.
bu ay günüm vardı 800 lira geldi. ben de kendi hakkım olan 200 lirayı koydum. 1000 liralı vadeli hesaba yatırdım
bir proje danışmanlığından 1200 geldi. vadeli hesaba ilave ettim.
2 gram altın aldım. toplamda 4 gram oldu.
herkese bereketli birikimler.

merhaba şimdi birikim listesine 4 gr ve 2200 tl şeklinde mi yazayım canım ?

Tabi daha önümüzde 2 gün var ama ben de hesabımı yaptım. bu ay tam 1553,5 tl harcamışız. bunun 374,5 tl si gıda.bu ay yakıtımız çok düştü diğer aylara göre ücretim de 1000 tl idi ama masraf yine aynı oldu. bunda bu ay kıyafet alımındaki artış, 110 tl masraflı bi ilaç kullanmaya başlamamız ve birey sayısının artışı da etki etti sanırım. kenara attığım ise 2260 tl gibi görünüyor. tabi bu rakam birikimim ama bununla ev taksidi ve yine ev borcunu ödeyeceğim. bu ay da kazasız belasız bitti çok şükür. Allah hepimize sağlık sıhhat versin kazançlarımızı ağız tadıyla yemeyi nasip etsin.:16:

Tabi daha önümüzde 2 gün var ama ben de hesabımı yaptım. bu ay tam 1553,5 tl harcamışız. bunun 374,5 tl si gıda.bu ay yakıtımız çok düştü diğer aylara göre ücretim de 1000 tl idi ama masraf yine aynı oldu. bunda bu ay kıyafet alımındaki artış, 110 tl masraflı bi ilaç kullanmaya başlamamız ve birey sayısının artışı da etki etti sanırım. kenara attığım ise 2260 tl gibi görünüyor. tabi bu rakam birikimim ama bununla ev taksidi ve yine ev borcunu ödeyeceğim. bu ay da kazasız belasız bitti çok şükür. Allah hepimize sağlık sıhhat versin kazançlarımızı ağız tadıyla yemeyi nasip etsin.:16:

amin canım amin bereketli birikimlerrrrrrrrrrrrr:nazar::38:

kızlar bugün öğleden sonra eşim telefon etti haydi gelin alışveriş filan yapın diye baştan gerek yok dediysem de çocuklar duyunca tutturdular gidelim de gidelim diye ben tamam dedim.
gittik adamcağızı 300 tl den fazla masrafa soktuk :9::9::9:
bunun içinde olanlar;

çocuklara ayakkabı
çocuklara takım forması
büyük oğlana mevsimlik ince mont
eşime bir gömlek ve bir tişört
bana 1 gömlek 2 tişört
bir de akşam yemeği

kızlar bugün öğleden sonra eşim telefon etti haydi gelin alışveriş filan yapın diye baştan gerek yok dediysem de çocuklar duyunca tutturdular gidelim de gidelim diye ben tamam dedim.
gittik adamcağızı 300 tl den fazla masrafa soktuk :9::9::9:
bunun içinde olanlar;

çocuklara ayakkabı
çocuklara takım forması
büyük oğlana mevsimlik ince mont
eşime bir gömlek ve bir tişört
bana 1 gömlek 2 tişört
bir de akşam yemeği

olsun canım çoook iyi olmuş.. onlar da lazım.. güle güle giyinn:34:
biz de 20 mayısa hesapta olmayan bi masraf çıkarttık galiba:24:
ama kocacığımla birlikte güzel bi gün geçirmiş olcazz:16:

Biz bugün evi yeniledik neredeyse :)

3 adet halı
1 adet masa
4 adet sandalye
2 adet perde
1 adet güneşlik
1 adet tek kişilik yatak takımı
1 adet baharat takımı
2 adet süs tabağı
1 adet şekerlik
1 adet ayna.
Bir de gündelikçiye 50 tl :21::21::21:

Annemin parası ne de olsa ama kredi kartı yine kitlendi, halbuki bana bu ay piyano alacaktı söz vermişti :14::14::14: çok içimde kaldı o gereksiz yatak takımını görünce hele tam boğazım yandı böyle o kadar üzüldüm o kadar üzüldüm ki anlatamam :14::14:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kirli çıkılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16:

olsun canım çoook iyi olmuş.. onlar da lazım.. güle güle giyinn:34:
biz de 20 mayısa hesapta olmayan bi masraf çıkarttık galiba:24:
ama kocacığımla birlikte güzel bi gün geçirmiş olcazz:16:
çok teşekkürler bitanem
eşinle umarım çok eğlenirsiniz:38:

2 haziranda Sezen Aksu konserine gideceğizz:)))
Kocacığımı çoookkkkk seviyorum....
çok eğlenin sezenin şarkılarıyla çokkkkkkkkkkkkkk:38:
Biz bugün evi yeniledik neredeyse :)

3 adet halı
1 adet masa
4 adet sandalye
2 adet perde
1 adet güneşlik
1 adet tek kişilik yatak takımı
1 adet baharat takımı
2 adet süs tabağı
1 adet şekerlik
1 adet ayna.
Bir de gündelikçiye 50 tl :21::21::21:

Annemin parası ne de olsa ama kredi kartı yine kitlendi, halbuki bana bu ay piyano alacaktı söz vermişti :14::14::14: çok içimde kaldı o gereksiz yatak takımını görünce hele tam boğazım yandı böyle o kadar üzüldüm o kadar üzüldüm ki anlatamam :14::14:

güle güle güzel günlerde kullanın canım , piyano da gelir hayırlısıyla sıkma canını :38:

Herkese selam :3:
altın alanlar, birikimini bildirenler hayırlı olsun. Çok şükür bu ay bitmek üzere :nazar: Biz bu ay çook sıkıştık =( Bunda adağımız vardı, o etkili oldu ama sağlık olsun diyoruz. Dün eşim birikim çıkınımızı açmış içindeki paraları görünce "varlık içinde yokluk çekiyoruz " diyor :1: :1: Ama 2013 yılı temmuz ayına kadar 80 bine yakın paramız olmalı, ev için. Onun için de birikime dokunmamamız lazım ne yapayım =(
13 mayıs anneler gününde de pek birşey yapamayacağız galiba, çünkü paramız yok :50:

Son düzenleme:
Yusum, sağlık olsun canım.. bu arada nacizane tavsiyem mümkün olduğunca yanınızda para tutmayın canım çok tehlikeli. bankaya yatırın.

Yusum, sağlık olsun canım.. bu arada nacizane tavsiyem mümkün olduğunca yanınızda para tutmayın canım çok tehlikeli. bankaya yatırın.
sana birşey söyleyeyim mi biz dışarı çıkarken kapımızı bile kilitlemeyiz =))) Altın ve paralar da öyle kolay bulunabilecek bir yerdedir. :53:
lojmanda oturduğumuz için böyle güvenli diye düşünüyoruz ama haklısın. geçen eşime ben de söyledim banka işini. En yakın tatil zamanında hesap açtıracak oraya yatıracağız inşallah =)

sana birşey söyleyeyim mi biz dışarı çıkarken kapımızı bile kilitlemeyiz =))) Altın ve paralar da öyle kolay bulunabilecek bir yerdedir. :53:
lojmanda oturduğumuz için böyle güvenli diye düşünüyoruz ama haklısın. geçen eşime ben de söyledim banka işini. En yakın tatil zamanında hesap açtıracak oraya yatıracağız inşallah =)

benim söyleyeceğimi sen söyledin canım.. foton enerjisine çabuk mu girdik ne:23:

polisin evine bile girdiklerini duymuştum ben siz işinizi garantiye alın.

selamlar herkese bol bereketli geçsin mayıs ayımız inşalllah

bu ay ki birikimim kişisel ihtiyaçlar yaklaşan düğünler sayesinde çok çok azaldı, bide sevgilimin doğum günü mayısta anneler günüde ayrıca o yüzden mayıs ayıda kötü geçicek

çeyiz alışverişine ara vermem ve kartları ayda 400 tl ödeyerek 3 ayda kapayabilceğim düşüncesindeyim ara ara ufaktan çeyiz alcam ev yapmak hiç kolay değilmiş arkadaşlar başlı başına stres ufak şeyler çok para ediyor, heee bide yaza söz gibi olayımız var haziranda sevgilim mezun olcak mağazalarda 3000 den beğendiğimiz 2 alyans kapalıçarşıda 1000 tl idi şu sıra bunların araştırmasını yapıyorum

anneciğim sağolsun çeyizim için ayrı bir para biriktirmeye karar verip babama verdiği maaş kartını aldı babam annemn maaşıyla ev kredisini ödüyordu annemn kartına ihtiyaç kalmadı siyasi hayatında babam yükseldi ve iyi para kazanıyor hem yüksek memur emekli maaşı hemde annemin emekli maaşı ev kiraları belleri bükülmezz inşallah ben ev alırken banada yardım ederler çünkü onların evinde oturmak hiç istemiyorum evlenene kadar 30000 milyarım olsa onlar 30000 verse karşı taraf 30000 verse düğünde takılanlarıda katsam küçükyalı altıntepede istediğim tarzda 120 metrekare ev bulurum herhalde

benim para birkitirmemde erkek arkadşaımn öğrenci hali ile desteğinin hakkını yiyemem istanbula geldi 1 hafta boyunc o yaptı etti bana sadece sen biriktir çalıştığımda ben sana yetişcem sen benle harcamadklarını koy bankaya çok lazım olcak dedi kıyamıyorum babası ablası hakkıyla çalışıyolar benle gezmelere gidiyor harcıyor benimki elimi cebine attırmıyor 5 senedir o ne harcıyorsa 2 katı ihtiyacı olan tişört ayakkbı mont alıyorum bende gözüne batmıyor :1::1::1::1::1::1:bazen geleceğe yatırım yapmanın iyi bişi olup olmadığını düşünüyorum ama olsun bende şimdilik böyle

annem çeyiz için bir hesap açtı ve 10 gram koydu bu ay kenara benim hesabımdan ayrı anneminkiyle ilerde peşin alcaz herşeyimizi, ben ise maaşımdan sadece 4 gram koydum

farmasicim annemin aldığı 10 gramı tl olarak takip edebilirmiyim şu anda 940 civarlarında ediyor

4 gram ve 940 tl şeklinde tabloya eklenmesini rica ediyorum

canım sizinki iyi cesaretmiş doğrusu :34: :53::53:

Back
X