• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

ladycan okuduğun yorumlardan beklentilerin neler :)
ons daha düşer mi acaba buradan zıplamaya mı niyetleniyor güç kazanıp da ne diyorsun ?

günaydın kızlar altın düşmüşken almak istiyorum uzun vade için zarar etmem değil mi ? beni de listeye ekleyin lütfen :52:

ladycan okuduğun yorumlardan beklentilerin neler :)
ons daha düşer mi acaba buradan zıplamaya mı niyetleniyor güç kazanıp da ne diyorsun ?

Geç oldu kusura bakma.
Ben halen düşüş bekliyorum.
Ons olarak 1630-1670 arası gidip gelecek gibi.
Hep diyoruz ya çıkması için önce düşmesi lazım diye.
İşte bence o düşüş henüz yaşanmadı.
Belirttiğim seviyelerde gider gelirse al sat fırsatı sunacaktır.
Ama ben izleyeceğim.

merhaba kızlar

ons 1667 iken sattığım altını bugün geri aldım.1634 ve 1635 onstan kar 23 dolar :)) Allah bereket versin:16:

günaydın kirli çıkılar cumamız mübarek ve de bizlere sağlık , mutluluk , huzur ve bol berektli kazançlara vesile olsun inşallah:16:

Günaydın hanımlar

Altın gramı 90 tlyi bulacak galiba. Ben çok fena zarardayım. 95 ten almıştım. Altın bu sene yüzümüzü güldürmeyecek galiba.

Ben tl ile almıştım altını. Ama dolar karşılığı daha değişken ve kar daha fazla oluyor. Elimdeki altını dolara çevirsem ve bundan sonra onsun dolar karşılığından işlem yapsam çift makas mı yemiş olurum zararım artar mı acaba?

hayırlı cumalar kirli cıkılar..ya ben bu ay bildirim yapmayı unttum yaaa:17::17:eşimin yanındayken günleri bile unutmusum yaaa:1::1:şimdi söylesem bir faydası olur mu acep?:26:

Back
X