- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
95,5 dan 1,09 gr altın aldım 18,91 yuvarlak hesap olsun diye 1000 tl de öğrenciliğimden kalma bir kartıma yatırdım 200 de gün paramı verdim annemin benim eşimin cep telefonlarını ve wınnnn parasını yatırdım 200 de kendime harçlık ayırdım benim maaş hesabım şuan oldu 000000000000000000000
bundan sonra hep böyle altının gidişatına göre bu ayırdıgım bin lirayı da parça parça gram altın alacağım.....
dün kaynımla görüştüm neden daha ödemiyorsun borcunu diye açıklaması şöyle sevgidiği bir kız var asgari ücretle çalışıyor onunla nikah yapacakmış onun parasıyla istanbulda kirada geçinecekler kendi maaşıylada borçları ödeyeceklermiş elbet öderken bizede sıra gelirmiş ooooo nikah düğün ev kurma dünya masraf nasıl ödenecekse kendisi bile başkalarının yanında geçici kalıyor....
dedim bizim huzurumuzu kaçırıyoersun 2 yıl oldu artık yeter dedim dediği şu sen eşini hiç sevmiyormusun ufacık bir borç (2800lük bir borç) için bırakacakken huzurunu kaçırırken,,, benim okadar borcum varken hala benimle evlenmek isteyen bir kız var demekki hala sevgi varmış dedi.... koskoca iki devlet memurusunuz geçinemiyormusunuz dedi........ bu ne ukalaalıkkkkkkkk
gerçekten de haddini fazlasıyla aşmış biri
çok kızdım gerçekten ama sakin ol canım bundan sonra yapacaklarına bakacaksın artık. eşine kesin çizgini koyacaksın. bana bunları söyledi mi söylemedi mi.. borcu olan bi insansın utan birazz... o sevgi laflarını da yutar bi gün görürsün boynu bükülür..
boşver canım gün olur kervan döner..
bizim evliliğimizin ilk yıllarında kaynım da bize aldığınız parayı nasıl yetiremiyorsunuz diye hadsiz bi laf etmişti. karısı çeyiziyle hava attı kendi de bu lafı söyledi. oysa ben herşeyimi kendim almıştım tüm çeyizimi. ve doğal olarak ilk aylar zorlanmıştık.saf eltim benim şuyum var buyum var diye hava atmış tadımı kaçırmıştı. şimdi 600 tl maaş alıyor uzun bi süre de işsiz kaldı. biz o lafların üzerine borçların bitmesi şöyle dursun tatillere gittik evimizi aldık onlar hep boynu bükük sustular. sevinmedim kesinlikle hatta çok üzüldüğüm zamanlar oldu ikizleri var ve mamalarını dahi kayınpederim alıyor. oysa bunlara maruz kalacak kişi miydi kaynım. oooo o havalar hep bitti gitti.. ama insan böyle sevgi ölmemiş bilmem ne iddialı laflar etmeyecek. çünkü gün gelir o laflarını boğazına tıkana tıkana yutmak zorunda kalırsın.