• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

bugün düşeceği kadar düşse de , yarın buradan güzel bir atak yapsa da karları ceplere koysak:34:

Yakalayamadım :43: Ben açana kadar çıktı :43:

canım ben de almadım , bekliyorum .bankasyada son bir parça var 90 lara gelir mi gelmez mi beklemedeyim.

dünkü alımlarımı işbanktan yaptım .
canını sıkma sakın fırsatlar gelir :38:

91.77den 10 gr aldım ..anca bu kadar düştü..öğlen sonu düşmeye devam ederse bi parça daha alırım...

öğleden sonra buralarda olamayacağım şimdi ise gördüğüm düşük fiyattan alıyorum
91.23 tl den 1 gr daha aldım Allah bereket versin :16:

öğleden sonra buralarda olamayacağım şimdi ise gördüğüm düşük fiyattan alıyorum
91.23 tl den 1 gr daha aldım Allah bereket versin :16:

Allah bereket versin. Bir inip bir çıkıyor. Ben de 15.30'u beklemeye karar verdim. 17.00'a kadar kademeli olarak alırım

merhaba kirli çıkılarr:3::3:
uzun süredir takip edemedim zaten birikimlerede ara vermek zorunda kaldık, tatil derken bir de bebek müjdesi gelince bir süre kenara köşeye para atamadım.
ama artık kendime geldim:9:
bu arada yaptığınız birikiler bereketli olsun:nazar:

merhaba kirli çıkılarr:3::3:
uzun süredir takip edemedim zaten birikimlerede ara vermek zorunda kaldık, tatil derken bir de bebek müjdesi gelince bir süre kenara köşeye para atamadım.
ama artık kendime geldim:9:
bu arada yaptığınız birikiler bereketli olsun:nazar:

merhaba hoşgeldin canım
ve de bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kavuşman dileğiyle :nazar::nazar::nazar::nazar::38:

Farmasi surekli takip ediyorum yazamasamda benide eklersen listeye sevinirim birseyler biriktirmeye ugrasiyorum.bu ay icin 1 ceyrek 1 gr altin parasi ayirdim koseye bekledigim para gelirse 1 gr daha alabilirim:)

hayırlı sabahlar kirli çıkılar

cumamız müberek ve de hayırlara vesile olsun inşallah , bol bereketli birikimler:16:

Farmasi surekli takip ediyorum yazamasamda benide eklersen listeye sevinirim birseyler biriktirmeye ugrasiyorum.bu ay icin 1 ceyrek 1 gr altin parasi ayirdim koseye bekledigim para gelirse 1 gr daha alabilirim:)

hoşgeldin canım seni listeye ekliyorum yazdıklarını da bildirim olarak kabul ediyorum azalma eksilme olursa özelden yazarsın tekrar :34:
bereketli olsun:nazar::nazar:

ben de bugün 91.25 ten 3 gramcık almış bulunuyorum

canımcım bereketli olsun :nazar::nazar::nazar::38:

Günaydın hayırlı cumalar

Dün alım yaparak ortalamamı düşürdüm ama en dip yaptığı yerde param bitti :43:

Herkese bol kazançlar

Back
X