- 6 Ağustos 2010
- 42.128
- 77.520
- 1.123
Günaydın kızlar, bereketli ve hayırlı bir gün olur hepiniz için.
Benim için hiç iyi başlamayan bi gün…
moralim çok bozuk.
Resmen bahtsız bedevinin akrabası olduğumu düşünüyorum artık.
ne zaman bir bankamatik sırasına girsem, ya atm nin parası biter ya işlem yapmaz, ya yandaki atm daha hızlı ilerler vs vs…
tercihlerim konusunda hep yanılırım bu gibi olaylar yüzünden kararsız bir insan olup çıktım
neyse bugün bankada işlerim var deyip birkaç saatlik izin almıştım.
çalıştığım ilçede,gebzede(tam olarak yol iz bilmiyorum) ziraat bankası arıyorum. İki şubesi varmış. Biri yukarı caddede, diğeri ise aşağı caddedeymiş. Neyse bir esnafa sordum tarif ettiği yere gittim, taşınmış
Diğerine gittim.henüz açık değildi, kapıda 15 kişi falan vardı. Sevindim işimi halledicem diye.
Kapı açıldı güvenlik demez mi ki, elektrik yok jeneratör yok. Elektrik ne zaman gelir belli değil. Şimdi bile gelse yarım saate anca sistem gelir, diğer şubeye gidin dediler.Şok oldum.
Neyse diğer taşınmış olan şubeye epey bi yürüdüm. Sıramı bekledim.
Bu kez de sistem yok dediler
buarada 20 gün raporluydum onun parasını almaya çalışıyorum. Haziran ayı param.
bir numara daha aldım, bekleyeyim belki sistem gelir diye.
sıram geldi, tekrar sordum sistem geldi mi diye, adam ekrana bile bakmadan sistem yok dedi. On dakika daha bekledim tekrar sordum.
adam bana kızdı. Yok kızım yokkkk niye anlamıyorsun sistem yok dedi. Ama ekrana bakmıyor bile![]()
nerden bilebilirim ben sistem ne zaman gelir ne zaman gelmez. Soruyorum işte. Ona göre bekliyecem sonuçta.. sanki gişe memurlarını sinir etmek için mi soruyorum.
işleri arasında da sormuyorum, işlem bitiyor, başka biri gelene kadar hemen soruyorum.
sonuç paramı alamadım, elektrik yok jeneratör yok, sistem yok, ve benim elimde para yok![]()
geçtiğimiz ayda maaşımızın da sadece yarısını ödediler =(
ne talimatla ne havele ettirerek ne de başka bir şekilde parayı alamıyormuşum.
kusura bakmayın çok uzun yazmışım :18:
Allah Allah canım ya senin adına gerçekten üzüldüm bu ramazan gününde ve sıcakta o kadar koşuştur bir de işlerini halledeme gerçekten çok üzücü ,can sıkıcı bir durum.
ama sabır dile canım Allah daha beter durumlardan esirgesin
Son düzenleme: