gitmeden görmeden herşey havada asılı konumda benim için şu an..
inşallah Rabbim unutturmazsa dua edeceğim hepimiz için.
reglim orda denk geliyor ve ilaç kullanıcam ilacın işe yarayıp yaramayacağı endişesi de söz konusu..
ve ben yine mübarek bi yer ziyareti için 3 gidişimin 3 ünde de hasta olduğumdan korkularım yine had safada.. ayın 3 de biri hasta olduğum için.
siz de dua edin bi aksilik çıkmasın.
ben seni mühendis gibi tahmin ediyordum![]()
inşallah bir aksilik çıkmadan gidip dönersiniz canım....
ilaç genelde işe yarıyor,tecrübeyle sabit... :)tabi kullandığın ilaç önemli,ve düzenli kullanman...ben umrede değil ama hac da kullanmıştım..günde üç tane alıyordum ve 33 günde sorunsuz döndüm... :)
ali şeriati nin "hacc" isimli kitabını, gitmeden okumanı tavsiye ederim...
haccı mali ve bedeni yönünden çok, manevi yönüyle ele alıyor....
o manevi havayı yakalayamazsa,taş toprak ve dağdan başka birşey göremeden döner insan...Allah muhafaza....
hiraya çıkabilirsen, mutlaka çık...
bol bol zemzem iç,özellikle mekke de,medine de o tadı yakalaman biraz daha zor.... :)
özellikle medine de bol bol taze ve yaş hurma ye...çoğu kimse yemeden dönüyor...bildiğimiz hurmadan çok farklı tadları... :)
demekki oradan mühendis gibi görünüyorum... :)düşünmedim değil, bana çok uzak bir meslek değil...özellikle elektronik,bilgisayar ve inşaat mühendisliğini düşünmüştüm....
şimdi dönüp baktığımda iyiki mali müşavir olmuşum diyorum,aynı zamanda eş ve anne olduğum gerçeğiyle her yüzleştiğimde... :)))