Kirli Çıkılar )))

ohh ohhh sohbet iyiden iyiye koyulaşmış. işim var ama yazmadan geçemedim. güzel ülkemin pek çok yerini gezme imkanımız oldu. güneydoğusundan karadenizine kadar. şimdi de yurtdışına gitmek istiyoruz tabi bütçemiz buna elverirse. giden yada gitmeyi düşünen arkadaşlardan tavsiye istiyorum. nasıl gittiniz yada gitmeyi düşünüyorsunuz kaça maloldu paylaşır mısınız kızlar:34:

biz de bu sene ilk defa gitmeyi düşünüyoruz. benim kardeşim ve eşi çok sık gidiyorlar. turlar aracılığıyla gidiyorlar. bize de onlar ayarlayacak. bakalım gidebilirsek. ben az önce de yazdığım gibi her ay döviz alıcam. el harçlığı gibi. tur ücretini de karta taksit falan yaptırırız diye düşünüyorum. ilk olarak ta sanırım viyana, prag, budapeşte tarafını ayarlayacaklar.

iyi akşamlar kızlar cümleten yeni liste düzenlenmiş farması beni eklemeyi unutmuşsn gözünden kaçtı sanırım tekrar yazayım canım bu ay bi çeyrek aldım altın ucmuş yaa :) 130 dolar gizli param var dolar hesabımı kimse bilmiyor onun dışında 120 lira kızımıın bireysel emekliliğine yatırıyorm aylık 200 tl de güne girdim ama bunu bu ayki birikimemi yazarız yoksa öbür ay 1200 gelcek onamı bilemedim allah bereket versin bi de cüzdanımın köşesine 100 tl attım nolur nolmaz bebişmiz var acil durum olursa diye ilk ay için fena değilm sanırım buzluğada 5 kg taze fasulye koydum bu ay ki durum bu :))) allah bereket versin:1:

mesajı özelden göndermediysen burada yazılanlar benden kaçabiliyor bazen
onun için sık sık yazmama rağmen topik bildirim kurallarını 1 . sayfaya yazdım gelen arkadaşlar bilgi edinsinler diye
artık önümüzdeki aya bildirimini alayım canım bereketli olsun:nazar::38:

yeni evlenecek arkadaşlara kolay gelsin ama sakın kaptırmayın incik boncuk dantel konsol gümüşlük tava tencere ıbıdık zıbıdk eşyalara sonra ahhh dersiniz niye aldımfazla ve yedek olan tüm eşyalar resmen bizi kendine hizmetçi yapıyor sil süpür tozunu al taşınırken montele sök taşındıgın eve göre yerleitr yok o dubara olmadı yok oraya sığmadı yak çarptı yok takımı bozuldu offffff birsürü eziyet bana kalsa evime sadece kullanmalık bir yemek takımı alırım, yatak odası yemek masası ve yatak olabilen altı sandık olabilen rahat bir koltuk takımı diyorlar oturma grubumu ne diyorla işte birde ondan bu kadar ne gereği var diğer teffrruata sonradan çoğu insan gözden çıkarıyor birçok eşyayı inan benim evdeki eşyadan 2. ev bile döşenir ne gereği varmış fuzili masraf şık kullanışlı konforlu eşyalar yeter az öz tamam listenizi yapın sonradan çoğunu çıkartığınızda da ev kurabildiğinizi görebileceksiniz sıkılınca yenilenmekte kolay olur

canım ben izmirliyim ceşme kuşadası urla hatta egenin tüm sahilleri gezdim sayılır cidden cok güzel tavsiye ederm antayla alanya falan gittim bende karadenize gitmek istiyorum ve istanbulaa cok merak ediyorum izmirde oldugumuz için şanslıyız günü birlikte olsa koylara kumsallara gidiyoruz köyleri antik kenti falanda süper çok pahalı da değildir izmir ulaşımı falanda kolay tavsiye ederm :))

oraları hep gezdim
hele o bodrumdan içeri doğru ilerlerken allahım dk başı bir antik kent
gezme de yanında yat yani
geçen kış çeşmedeydik 20 gün kaldık
hep tersine işte ben millet yazın gider ben kışın
ama doyamıyorum ki yine gezerim yine gezerim
çok güzeller
ben karadenizliyim aslında çok güzel yerler ama sisinde pusunda boğuluyorum yahu
kafamı kaldırıp gözümü açamıyorum havadan çok etkileniyorum
içim tam bir ege insanı
zaten alıp başımı gidecem bir gün o olacak

vaybe ne hale gelmişim üzüldüm halime borç ödeyeceğim şuydu buydu derken insanlar prag diye bir yere tatile gitme planı yapıyor ben daha prag neresi diye düşünüyorum acıdım halime tatil planı nerde öyleeeee

yeni evlenecek arkadaşlara kolay gelsin ama sakın kaptırmayın incik boncuk dantel konsol gümüşlük tava tencere ıbıdık zıbıdk eşyalara sonra ahhh dersiniz niye aldımfazla ve yedek olan tüm eşyalar resmen bizi kendine hizmetçi yapıyor sil süpür tozunu al taşınırken montele sök taşındıgın eve göre yerleitr yok o dubara olmadı yok oraya sığmadı yak çarptı yok takımı bozuldu offffff birsürü eziyet bana kalsa evime sadece kullanmalık bir yemek takımı alırım, yatak odası yemek masası ve yatak olabilen altı sandık olabilen rahat bir koltuk takımı diyorlar oturma grubumu ne diyorla işte birde ondan bu kadar ne gereği var diğer teffrruata sonradan çoğu insan gözden çıkarıyor birçok eşyayı inan benim evdeki eşyadan 2. ev bile döşenir ne gereği varmış fuzili masraf şık kullanışlı konforlu eşyalar yeter az öz tamam listenizi yapın sonradan çoğunu çıkartığınızda da ev kurabildiğinizi görebileceksiniz sıkılınca yenilenmekte kolay olur

buna kesinlikle katılıyorum
depremde bir arkadaşım balkondan attı tüm büyük eşyalarını =)
ıncık cıncık da dediğin gibi temizlikçilik ama zevkler de farklı işte
hele şu vitrin denen şey nedir neye yarar hiç anlamış değilim
bende düzen takıntısı vardır
her yerde dolap olmalı hiçbir ey ortalıkta olmamalı
başıma ağrılar girer yoksa onları gördükçe

vaybe ne hale gelmişim üzüldüm halime borç ödeyeceğim şuydu buydu derken insanlar prag diye bir yere tatile gitme planı yapıyor ben daha prag neresi diye düşünüyorum acıdım halime tatil planı nerde öyleeeee

ilahi akıllıbıdık gülsem mi ağlasam mı şaşırdım
herkesin şartları farklı
ama sen de gördün kafaya takmak çözüm değil
takmayıp kabullenmeye başladığında hem mutlu oldun hem de çözüm yolları buldun
yine söylüyorum çok daha iyisin ve daha da iyi olacaksın
sen de eşinle çocuğunla tatil planları yapacaksın
onun da zamanı vardır

akıllıbıdık zamanla herşey düzeliyor. kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama ben 12 yıllık evliyim. evliliğimizin ilk 2 yılında bırak tatili burnumuzu dışarı çıkaramıyorduk borçtan. üstelik 2000 yılında eşimin dedei düğünde kullanılmak üzere kayınvalidemlere 4000 lira para vermiş. ne büyük bir para. o paradan biz kuruş görmediğimiz gibi bir sürü de mobilya, halı vs borcu ödedik. gelinliğimi bile takistle aldım düğünden sonra aylarca ödedim. ama şimdi yurtdışına gidebiliriz belki diye plan yapıyoruz. rabbim yardım eder. hiç meraklanma. okumuştum senin yazdıklarını. yeter ki doğru insan olalım, harama el sürmeyelim. herşey düzelir zamanla.

çok üzüldüm bu yazdığına ya
deme düşünme böyle şeyler
sen bunları kendi hatan olmadan yaşıyorsun
sanıyor musun ki mükafatını görmeyeceksin
sen pragdan daha güzel bir yere gideceksin inşallah

ben öle yerler gezdim öle paralar kazandım ki kaz kafalılığımdan bak bugün burnumu çıkaramıyorum
öle olması daha mı iyi
sen şimdi sıkıntı çekiyor ama kıymetini biliyorsun
ben 35 yaşında aklımı başıma almaya başladım
bu daha kötü
daha gençsin herşey düzelecek

oraları hep gezdim
hele o bodrumdan içeri doğru ilerlerken allahım dk başı bir antik kent
gezme de yanında yat yani
geçen kış çeşmedeydik 20 gün kaldık
hep tersine işte ben millet yazın gider ben kışın
ama doyamıyorum ki yine gezerim yine gezerim
çok güzeller
ben karadenizliyim aslında çok güzel yerler ama sisinde pusunda boğuluyorum yahu
kafamı kaldırıp gözümü açamıyorum havadan çok etkileniyorum
içim tam bir ege insanı
zaten alıp başımı gidecem bir gün o olacak
bencede gel emekli olunca yerleş biz merkezdeyiz ama emekli olunca küçük bi denizkenarı kasabasına yerleşcez inşallah :))) ege cokgüzel havası suyu insanı bayılırsın

ben aynen öyle yaptım bi yatak odası iki tane 3 lü olan iki tekli koltk ona maksi diyolar maksi takım aldım en saglamından istikbalden almıştık bi masa 6 sandalye o kadar ohh gerci şimdi kızın odası da var ama rahatımm kalabalığım yok zaten 3 yılda 3 kez tasındım yatak odası takımım maholdu iyiki vitrin falan almamışım oldum olası gıcık olurum spor rahat bi evim var gereksiz bişey yok :) tavsiye ederm çalışan insansanız ve tayin durumunuz varsa almayın şimdi ev aldık biz cocukta büyüsün yenicem evi4. yıla girdik 3-5 sene daha sabredeym büyük bir eve gecince sıfırdan düzcem cocukta büyür o zamana diyorum :)) hayırlısı bakalım cok eşya yükk cidden ben bu evi bile zor temizliyorum iş ev cocuk zor yanii :)

mesajı özelden göndermediysen burada yazılanlar benden kaçabiliyor bazen
onun için sık sık yazmama rağmen topik bildirim kurallarını 1 . sayfaya yazdım gelen arkadaşlar bilgi edinsinler diye
artık önümüzdeki aya bildirimini alayım canım bereketli olsun:nazar::38:

evet sanırım mesaj atmayı unuttum canım ben bu ay da üstüne ekler sana bildiririm ekim sonu

kızlar bende kilomu boyumu yazayım minnak bişeym ben ya 47 kiloyum boyum 157 bide yeni doğurdum 8 aylık bir bebeğim var hamileyken 16 kilo almıştım uçtuuuu gitti eski kilomdayım napsam alamıyorum azcık almak istiyorum kocişmin göbüşü var sanki ben doğurdum diyo ben hala 34 bedenim hi hihi :9::9:

kızlar yok yok yok o kadar da vahim değil halim ama üzülmedim desem de yalan olur ama güldürek yazdım yinede

selin bak canım biri ölüdeniz biri maldivler farkı gerçekten de reklamdaki gibi fiyatında =))

Eki Görüntüle 522623 Eki Görüntüle 522624

şaka bir yana yok olacak bir yeri görmeye tabi ki değer

seyyah alemi fotoyu görünce bile ayyyyy ne güzeldi diye içim titredi. aa ben burdaydım işte diye heyecanlandım.gitti paralar ama senfat'ın da dediği gibi ömür boyu unutulmaz bir tatil oldu.bir de hayatta bir kere gidilir heralde maldivlere 2 kez giden duymadım hiç.bende bedava olmadıkça gdemem bir daha :)

kızlar yok yok yok o kadar da vahim değil halim ama üzülmedim desem de yalan olur ama güldürek yazdım yinede

boşa üzdün yani bizi saol ya
ben de iyi reklam oldum ama sayende
beş kuruş tutamayan kaz kafa seyyah :27:

boşa üzdün yani bizi saol ya
ben de iyi reklam oldum ama sayende
beş kuruş tutamayan kaz kafa seyyah :27:

yok yok canım siz üzülmeyin diye yeniden yazdım ama önce prag ne filan dedim her halde harf hatası olmuş yazarken diye düşündüm amaaa ooooo prag diye bir yer varmış
neyseeeeee
orda bir köy var uzakta o köy bizim köyümüzdür gitmesekte gelmesekte o köy bizim köyümüzdür

yok yok canım siz üzülmeyin diye yeniden yazdım ama önce prag ne filan dedim her halde harf hatası olmuş yazarken diye düşündüm amaaa ooooo prag diye bir yer varmış
neyseeeeee
orda bir köy var uzakta o köy bizim köyümüzdür gitmesekte gelmesekte o köy bizim köyümüzdür

akıllıbıdık hi. merak etme çok doğru bir yoldasın her işinde yoluna girmeyi başladı maşallah.burda paylaştıklarını takip ediyorum.şimdilik eşinle aynı bahçede okullarda çalışmanızı okula 5dk mesafede oturmanızın tadını çıkar nice tatile bedel.
vandan sonra bursa da maldivler tatili kadar oldu bence :)

Son düzenleme:
seyyah alemi fotoyu görünce bile ayyyyy ne güzeldi diye içim titredi. aa ben burdaydım işte diye heyecanlandım.gitti paralar ama senfat'ın da dediği gibi ömür boyu unutulmaz bir tatil oldu.bir de hayatta bir kere gidilir heralde maldivlere 2 kez giden duymadım hiç.bende bedava olmadıkça gdemem bir daha :)
ben de gitmek istiyorum batmadan
çok güzel yerler gerçekten
kızım büyüsün biraz
neyseeeeee

o köy pragda da olsa
bu arada danimarkada mı şimdi tam hatırlamıyorum
yol olmayan bi köy var kanallarda kayıkla ulaşım sağlanıyor
harika bir yer oraya da gitmek lazım
dünyada farklı ne varsa görmek lazım ama işte
mümkün değil

işte cennet ülkemin hiç bir eksiği yok fazlası var
ama çocuktan önce evet prag mantıklı

selincim arkadaşlara katılıyorum hem çocuk olmadan yurtdışı güzel olur hemde prag çok güzel.

viyanada erasmusa gitmişti çok yakın bir arkadaşım onun yanına gezmeye gitmiştim öğrenciyken viyanadan budapeşteye ordan otobüsle praga gitmiştik

bu 3 şehirden en güzeli prag'dı bence. evlenince eşimle gelmek istediğim bir yer dediğimi hatırlıyorum. değişik romantik bir havası var. bence mutlaka gidin. hemde ucuz bir şehir.

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
çok şükür canım çok şükür maldivler ne ki bu keyfin yanında hatta geçen gün eşim aynı liseli aşıklar gibi olduk aynı bahçenin içindeyiz diye gülüyor çıkışta bekliyor
bazen evde başka işlerle meşgulsek mesaj atıyor buluşamım mı diye buluşma yerimizde evimizin balkonu birer fincan kahve yapıp çıkıyoruz balkona aşkkk güzel şey doğrusu

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
çok şükür canım çok şükür maldivler ne ki bu keyfin yanında hatta geçen gün eşim aynı liseli aşıklar gibi olduk aynı bahçenin içindeyiz diye gülüyor çıkışta bekliyor
bazen evde başka işlerle meşgulsek mesaj atıyor buluşamım mı diye buluşma yerimizde evimizin balkonu birer fincan kahve yapıp çıkıyoruz balkona aşkkk güzel şey doğrusu

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

al bak kaç maldive kaç praga bedel
ağliciim şimdi
benim de bu yok mesela
pragdan daha büyük bir eksiklik

Back
X