Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
toplam 18 kullanıcı okuyor diyor waooooooooooowwww okuyan herkese hitaben hepinizi seviyooooooooooruuuuuuuuuuuuuuuummmm
![]()
![]()
![]()
![]()
çok şükür canım çok şükür maldivler ne ki bu keyfin yanında hatta geçen gün eşim aynı liseli aşıklar gibi olduk aynı bahçenin içindeyiz diye gülüyor çıkışta bekliyor
bazen evde başka işlerle meşgulsek mesaj atıyor buluşamım mı diye buluşma yerimizde evimizin balkonu birer fincan kahve yapıp çıkıyoruz balkona aşkkk güzel şey doğrusu
![]()
![]()
kurban bayramı geliyor kızlar kurbanlık için ortalama ne kadar bir pay ayırmak lazım geçen sene büyük baş kurbanlık için 1100e anlaşmışlar 4 kişi biraz fazla geldi bana ama koyun keçi almakta sıkıntı oluyor
yatayım diyorum diyorum ama ayrılamıyorum buradan...bu arada bugün 181 lira para yatmış hesabıma. ders ücreti değil ama ne olduğunu çözemedim. sanırım iyileştirme parası falan.
yatayım diyorum diyorum ama ayrılamıyorum buradan...bu arada bugün 181 lira para yatmış hesabıma. ders ücreti değil ama ne olduğunu çözemedim. sanırım iyileştirme parası falan.
2000 yılında bana 40 milyar yatırdı işbankası
delirdim babam heralde fındığı bu sene bana verdi diye
meğer yanlışlık olmuş gün bitmeden parayı aldılar
beni şubeden çıkarmamak için yemekler çaylar nasıl oyalayacaklarını şaşırdılar
almayalar iyiydi
benimkini de geri alırlar mı acaba. ama işyerindeki herkese yatmış bu para.
iyileştirme parası mı o da ne ayyyy bu gece çalışmadığım yerlerden çıkıyor sorular
bizede yatsa ister iyileştirme ister hasta etme parası fark etmez off kaçgündür çok yoruluyorum okulda güya sabah grubu öğretmeniyim ama okulda öğretmen eksiği var meb de göndermediği yeni öğretmen onların yerinede biz giriyoruz derse okul başlayalı beri tam 5kez tüm gün derse girdim ve bunların 19 tanesi 3,5-4 yaş zırıl zırıl ağlıyorlar anne baba diye resmen çogunun ağzından emziği almışlarda okula göndermişler gibi minicik kuzucuklar kıyamıyor insan
kızlarrr ben de gezmeye bayılırım
hem gezerim hem de en uyguna getirmeye çalışırım.
kalinkaselin tatili aralıktan ayarlamakla çokk süper bi iş yapıyorsunuz
ammavelakin:97:
bu yıl bir yere gittim ki kendine aşık etti..
bilmiyorum başka yerler paklar mı..
tatil için 3 kuruş biriktirsem aklıma ilk orası geliyor
zannımca tatil için filan eşimle biz atık başka yere gidemeyiz![]()
eee neresi olduğunu yazmamışsın
buna kesinlikle katılıyorum
depremde bir arkadaşım balkondan attı tüm büyük eşyalarını =)
ıncık cıncık da dediğin gibi temizlikçilik ama zevkler de farklı işte
hele şu vitrin denen şey nedir neye yarar hiç anlamış değilim
bende düzen takıntısı vardır
her yerde dolap olmalı hiçbir ey ortalıkta olmamalı
başıma ağrılar girer yoksa onları gördükçe
valla biz Mekke de 5 gün kaldık oraya da doyamadık
İnşallah allah bize de nasip eder oraları görmeyi. havası bambaşkaymış oraların. .çok şanslısın bence...
ya var ya allah kabul etsinkızlarrr ben de gezmeye bayılırım
Hem gezerim hem de en uyguna getirmeye çalışırım.
Kalinkaselin tatili aralıktan ayarlamakla çokk süper bi iş yapıyorsunuz
Ammavelakin:97:
Bu yıl bir yere gittim ki kendine aşık etti..
Bilmiyorum başka yerler paklar mı..
Tatil için 3 kuruş biriktirsem aklıma ilk orası geliyor
zannımca tatil için filan eşimle biz atık başka yere gidemeyiz![]()
aynı aynıaynı ben ya. Mutfak tezgahında bişey olmayacak. Kendi evim olsa her yere dolap yaptırıp ıvır zıvırları saklardım
ya var ya allah kabul etsin
içimde büyük bir yara dert
oraya layık olamamaktan korkuyorum
gidip de döndüğümde kıymetini bilememkten
kısmet
aynı aynı
her yer dolap olacak
sen kesin başaksın![]()