Kirli Çıkılar )))

ya var ya allah kabul etsin
içimde büyük bir yara dert
oraya layık olamamaktan korkuyorum
gidip de döndüğümde kıymetini bilememkten
kısmet

aynı aynı
her yer dolap olacak
sen kesin başaksın :3:

yaklaştın ama terazi. cuma günü dogum günüm. 5 ekim. burdan yazıyorum. adresimi de yazacagım
herkesten hediye bekliyorum:52:
seyyahalemi seramik
farmasi yumurta, battaniye, tarhana
karanfilce mekkeden
akıllıbıdık kestane şekeri
kalinkaselin kafana göre takıl
eva maldivler hatırası
sevimsiz 25 tesbih (erzurum dasın )
yusum sen de ayarlla bişey be kuzum
allright sen 1 yıllık diş bakımı, parlatma
bskn çeyizine aldıklarından aynısından bana da 1 tane

allah'ım ne mesutum ne çok hediye aldım bu yıl. unutulmaz oldu

yaklaştın ama terazi. cuma günü dogum günüm. 5 ekim. burdan yazıyorum. adresimi de yazacagım
seyyahalemi seramik
karanfilce mekkeden
eva maldivler hatırası

allah'ım ne mesutum ne çok hediye aldım bu yıl. unutulmaz oldu
zannımca benden hurma istedin :1:

yaklaştın ama terazi. Cuma günü dogum günüm. 5 ekim. Burdan yazıyorum. Adresimi de yazacagım
Seyyahalemi seramik
karanfilce mekkeden
eva maldivler hatırası

allah'ım ne mesutum ne çok hediye aldım bu yıl. Unutulmaz oldu

ne demek hele bi işler çıksın da

o zaman yükselenin başak
banane banane başaksın işte =))

an itibariyle kirli çıkılara gelenler burçları görecek

neyse ben yatayım gece bolca kalkıp görevimi yerine getireceğim. memeyi aç ver, su ver, meme ver

ii geceler

kızlar ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim:9: ama maldivler ve fethiye resmini görünce gittim geldim sanki oralara gece gece iyi geldi:52::52:
yurtdışı olarak bende birçok yeri merak ediyorum inş.ilerde kısmet olur bizde gideriz.
mekke_medine bende gittim bekarken.i
nş.onumuzdeki sene eşimle bebelerle bir umre gerçeştireceğiz rabbim bir keder vermezse..
seneye bende fethiye istiyorum 2 bebeyle nasıl gideceksem deli cesareti işte:9:
birikim olayına gelince bir ajanda açtım sırf merakımdan herşeyi yazmaya başladım 3 gundur ay sonu nasıl bir tablo çıkacak merak ediyorum:1::1: bu ayki 180 liram tl olarak duruyor.altının düşmesini bekliyorum..
ekim ay'ı biraz masraflı olacak sanırım bizim için kurban kesilecek inş.bebeğin akikası kesilecek.kuzenımın dügünü var.bir kuzenim dogum yaptı altın takısı var:ssz::ssz:..doğum günümde var tabi bakalım eşim ne alacak:9::9:..
ayy ne çok yazdım hep mobil giriyordum pc.ye geçince içimi döktüm,hemde bebegi emzirme işi var beklerken yazayım dedim...herkese iyi geceler..bereketli hayırlı kazançlar...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
çok şükür canım çok şükür maldivler ne ki bu keyfin yanında hatta geçen gün eşim aynı liseli aşıklar gibi olduk aynı bahçenin içindeyiz diye gülüyor çıkışta bekliyor
bazen evde başka işlerle meşgulsek mesaj atıyor buluşamım mı diye buluşma yerimizde evimizin balkonu birer fincan kahve yapıp çıkıyoruz balkona aşkkk güzel şey doğrusu

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

maşallah maşalllah ne güzel bişi inşallah benim içinde ilerisi böyle olur :nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar bende size bir yer tavsiye edeyim ailemle geçen hafta kuşadası güzelçamlıya tatile gittik ama bakir biryer keşfedilmemiş tamamen turistler var halkı çok iyi ve bir milli parkı var aynı maldiv gibi denizi suyu tertemiz ben balıkalrla yüzdüm karşısı yunan adaları uçsuz bucaksız sahil salımızda solumuzda insan yok o kadar rahattık ki anne ve babamla süper dinlence oldu

tavsiye ederim sesiz sedasız bir yer arıyorsanız eğer

tatili kışın almak çok ucuza geliyor arkadaşlarım balaylarını hep öyle aldılar

maşallah maşalllah ne güzel bişi inşallah benim içinde ilerisi böyle olur :nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar bende size bir yer tavsiye edeyim ailemle geçen hafta kuşadası güzelçamlıya tatile gittik ama bakir biryer keşfedilmemiş tamamen turistler var halkı çok iyi ve bir milli parkı var aynı maldiv gibi denizi suyu tertemiz ben balıkalrla yüzdüm karşısı yunan adaları uçsuz bucaksız sahil salımızda solumuzda insan yok o kadar rahattık ki anne ve babamla süper dinlence oldu

tavsiye ederim sesiz sedasız bir yer arıyorsanız eğer

tatili kışın almak çok ucuza geliyor arkadaşlarım balaylarını hep öyle aldılar

milli parkta ilk koy çok kalabalık, iğne atsan yere düşmüyor o derece, akşam 5-6 dan sonra domuzlar iniyor, insanların arasında dolaşıyor, fotoğraflarını çekmiştik. insanları hiç yadırgamıyorlar, avlanmak yasak. jandarmalar uyarıyor zaten
diğer koylar daha boş ama taşlık, suyu temiz
milli parka girmeden önce zeus mağrası var. suyu yazları bile 5 derece. mağaranın içindeki suya giriyorlar cesaretliler, karanlık bir mağara. çok güzel. orayı gördün mü

merhaba hayırlı sabahlar kızlar
şu an boş saatim yazdıklarınızı okumaya çalıştım

senfat doğum günün şimdiden kutlu olsun canım :38:

merhaba hayırlı sabahlar kızlar
şu an boş saatim yazdıklarınızı okumaya çalıştım

senfat doğum günün şimdiden kutlu olsun canım :38:

akıllıbıdıkcım sizin de aşkınız hiç bitmesin :34:

alacaklarımı tahsil edip kumbaraya atarak 980 tl biriktirmişim kredi kartımı öderim Allah bereket versin :16:

geçen hafta battaniye satmıştım parasını bugün verecekmiş alan bayan 60 tl de o gelecek :34:

alacaklarımı tahsil edip kumbaraya atarak 980 tl biriktirmişim kredi kartımı öderim allah bereket versin :16:

Geçen hafta battaniye satmıştım parasını bugün verecekmiş alan bayan 60 tl de o gelecek :34:

bu battaniye ne iş ben kaçırmışım orayı
bikaç seferdir lafı geçiyor

milli parkta ilk koy çok kalabalık, iğne atsan yere düşmüyor o derece, akşam 5-6 dan sonra domuzlar iniyor, insanların arasında dolaşıyor, fotoğraflarını çekmiştik. insanları hiç yadırgamıyorlar, avlanmak yasak. jandarmalar uyarıyor zaten
diğer koylar daha boş ama taşlık, suyu temiz
milli parka girmeden önce zeus mağrası var. suyu yazları bile 5 derece. mağaranın içindeki suya giriyorlar cesaretliler, karanlık bir mağara. çok güzel. orayı gördün mü

canım biz aydınlık koyuna gittik senin deidğin içmeler evet çok kalabalıktı aydınlıkta ise kimse yoktu çok iyidi, domuzlardan korktuğum için mızmızlandım kanyona girdik 10 dakka sonra çıktım domuz görmedim görsem korkardım

zeus mağarsına girdim ama yüzmedim o mağarada gençleşiyormuş giren ama yüzümü yıkadım sadece

ama tatillerden bahsedip benim canımı çektirmeyinnnnn :5:

nişanlım sağolsun beni tehdit ediyor. o kadar çok şey istersen tatile götürmem seni diye :5:

buarada asya bank hesaplardan kesinti mi yapıyormuş :53:
öyle okudum yanlış mı okudum acaba :53:

yapmasıınnnn :5:

kızlarrr ben de gezmeye bayılırım:52:
hem gezerim hem de en uyguna getirmeye çalışırım.
kalinkaselin tatili aralıktan ayarlamakla çokk süper bi iş yapıyorsunuz:29:

ammavelakin:97:
bu yıl bir yere gittim ki kendine aşık etti..
bilmiyorum başka yerler paklar mı..
tatil için 3 kuruş biriktirsem aklıma ilk orası geliyor
zannımca tatil için filan eşimle biz atık başka yere gidemeyiz:52:

:) aynen canım.......bulduğum ilk fırsatta..... oradayım...... :)

bu see balayında ordaydım yüzerek karşıdan karşıya geçtik eşimle inanılmaz bi zevkti suyu o kadar berrek ki tıpkı göründüğü gibi.... bide yat turu yaptık akvaryum koyu var orası daha güzel bu neki....

ayy berrak su deyince coştum içim bi tuhaf oldu..ben gitmedim hiç fethiyeye. hep belekçiyiz biz
karar verilmiştir
bu yaz ölüdenize gidiliyor!:)

oğlan uyudu, ben biraz kitap okuyum. ne büyük lüks benim için.

bir ara girerim. siz devam edin.

yazmasam da okumakta zevkli

keşke yakın illerde olsak da kirli çıkılar zirvesi yaparız.

bu arada ben 160 cm, 53 kg ım. yemek yemeye bayılıyorum. hayat felsefem gençlikte istediğin her şeyi ye, yaşlanınca zaten yiyemezsin üzerine kurulu.

hamur işlerine bayılırımmmm

yöresel yemekleri de severim. fransa italya yöreleri :33: dermişim. yaşasın yemek yemek.:56: sadece tatil köylerinde yediğim yemeklerde suçluluk duyarım. onun dışında zevkle yerim.

aaa bu nasıl iştir bu topikteki herkes 48-53 kg aralığında..:52::52::52:
nasıl oluyor bu işşşş
ben en son ilkokul 5.sınıfta 54 kg idim
daha da hatırlamıyorum bu rakamları..:19:
gaza geldim bugün başlıyorum!!
ara ara sölerim gidişatımnı:34::34:

Back
X