Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farması beni listeden silme canım bi süre giremeyeceğim. Bebeğimi kaybetdim zor günler geçiriyorum kasıma kadar turkiyedeyim Kasım ortası evime gidicem ozaman gelirim tekrar aranıza herkese hayırlı kazanclar
selam herkese
ben de bu ara sık yazamıyorum ama yazılanları okuyorum.
kısmetse bu ay kurbanımızı alacağız ve başka da bir birikim yapamayacağım.sadece aylık 50 tl lik gün için para verdim o birikimim sayılır ama onu toplu ocakta yazacağım.
onun haricinde de kumbaraya attığım bozukluklar var.
bu ara buzluktaki kıymalarımı tüketmeye çalışıyorum 2 hafta sonra kurban bayramı var.
kıymalı neler yapıyorsunuz.
köfte-musakka-ve kıymalı patates haricinde.
pratik ve severek yaptığınız neler var?
yakın arkadasımızın dugunu oldugu ıcın abıye fılan gıymıstım o sebebten taksıyle gıtmek zorunda kaldık 60 lıra fılan orada harcandı takımız fılan var e oradayken arkadas grubuna onlarda ısmarlıyor bırseyler bızde ısmarlıyoruz fılanhoşgeldin canım.
birikimler devam etsin de gerisi önemli değil:34
ben de annenle aynı fikirdeyim. eğer altın bozuyorsan para biriktirmenin bi anlamı yok. zaten birikimden harcıyorsun.
üstelik altında al sattan ettiğin zarar da cabası.
düğüne giderken taksi yerine dolmuş ya da otobüs alternatifin yok mu?
çünkü taksiler hortum gibi bütün paranı çekiyor.
tanger canım başın sağolsun Rabbim sonsuz sabırlar versin![]()
Farması beni listeden silme canım bi süre giremeyeceğim. Bebeğimi kaybetdim zor günler geçiriyorum kasıma kadar turkiyedeyim Kasım ortası evime gidicem ozaman gelirim tekrar aranıza herkese hayırlı kazanclar
canım içini hazırlıyorum eşim fırında yaptırıyor.canım nasıl yapıyorsun bir de tarif eklermisin pişirme süresi falan
hiç yemedim merak ettim![]()
evet canım ben de içimden geçirmiştim. allright nerelerde diye..selam kızlar nasılsınız siz haftasonu yazıyorsunuz ama ben haftasonu internete pek girmiyorum
yine döktürmüşsünüz okudum yazdıklarınızı
karanfilce eti nasıl yiyorsunuz demişsin sanırım. ben de farmasi gibi köfteyi fazla fazla yapıyorum
buzdolabı poşetini seriyorum tezgaha. köfteleri birbirine yapışmayacak şekilde içine diziyorum. 1 poşete 7-8 köfte alıyor.saklamakabı kullanmıyorum.poşetin ağzını tutturup buzluğa koyuyorum zaten köfteler donunca yapışmıyor takır takır hepsi kendi halinde poşetin dibinde kalıyor. çok küçük tavalar var 10 cm çapında felan. hiç buzunu bile çözdürmeden en kısıkta çevire çevire pişiriyorum günde 1 tane kızım için. çok pratik 5 dk da hazır:)
köfte istemezse balık pişiren bir balıkçı buldum hiç evde pişirmeden ne istersem alıyorum kilosu 5 tlden pişiriyor
sebze yemeği mi yapıyorsun mesela taze fasülye. içine eti büyük büyük at. yemeğin içinden etleri seçip yiyebilirsin. mesela tavuk göğsünü 2ye ya da 3 e ayır at. ya da parça et at..bizim kız sebzeyi yemek olarak yemez ona eti bu şekilde de yediririm hem sebzenin suyunu da alıyor. ayrı bir düdüklüde pişirmene gerek yok. hem hergün yemiş olursun..
bir de canım en küçük boy düdüklüden almıştım. hiç acımadan üşenmeden 1 parça da olsa pişiriyorum..
bir de kızlar haftasonu market indirimlerinden faydalanıyım hem de temel şeyleri depolayım dedim. epey bişey aldım
carefourdan aldım 9 kg persil,2 litre yumuşatıcı hediyeli 25,90 idi
pirinç,un,şeker,tuz,çay,bulaşık deterjanı,çamaşır deterjanı,bebek bezi,ıslak mendil depoladım ki nasıl:))
epey gitmesi lazım
farmasi ne harika görünüyormerhaba canım çok severek yaptığım ve yediğimiz hamur işlerinden biri
YEMEK GUNLUGUM............: KIYMALI KÖMBE
yakın arkadasımızın dugunu oldugu ıcın abıye fılan gıymıstım o sebebten taksıyle gıtmek zorunda kaldık 60 lıra fılan orada harcandı takımız fılan var e oradayken arkadas grubuna onlarda ısmarlıyor bırseyler bızde ısmarlıyoruz fılan
bılemıyorum eısmın kumbradan haberı var ama dıger o cuzdana sıkıstırdıklarımdan haberı yok ama onlarıda ortaya cıkarsam ay sonu gelecek gıbı degıl sıgara fılan ıcıyoruz arıtk ıkımızde rahatsısız yanı maddı boyutu 2.planda ama sıgara olmasa cok sukur dolabımızda herseyımız var ama ıste hem bırıktırdıklerımı verırsem hem gene altın bozulmak zorunda bı elımızdekı para tukensın bakalım ne olacak doktora fılanda gıtmem lazım topıc acmıstım saclarım asırı dokuluyor dıye o gun bıter herhalde :26:
karanfilcecim çayla ,ayranla kola sevenler için kolayla harika oluyor![]()
Merhaba kızlar
Bugün keseyi ve içindeki minnacık canı gördüm Rabbime şükürler olsun. Minik kalbi de atıyordu.
Bundan sonra daha sıkı tasarruf yapıp bebek için para biriktireceğim inşallah.
Minicik bir kalp nasıl da değiştiriyor insanın hayatını![]()
İnşallah canım. Kötü ihtimaller bitti. Biz de rahat bir nefes aldık. Şimdi şu süreci de güzel bir şekilde geçirir sağlıkla kucağıma alırsam daha ne isterimgözünüzaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bitanemsağlıkla gelsin inşallah kuzucukkkkkkkkkkk
![]()
kızlar geçen hafta okul aşılarım oldugu için ve ist. da yaşadığım için epey çetin bi hafta geçirmiştim çocuklarla ve 8. sınıf ergenlerlle ugraşması çok zor yani 1. sınıflar neysede 8. sınıflar felaket aman allahım birisi hocanın üstüne yürüdü allah öğretmenlere sabır versin
hafta sonuda misafirim vardı bugün yine okul aşısına gittik ölüorum elim yüzüm şişti yorgunluktan artık ne misafir istiorum eşimin halasıydı gelmeyin diyemedim nede işte çalşmak istiorum ....kollarım tutmuyo nerdeyse![]()
ya kızlar bu ara eşim benden sürekli pasta börek hamur işi vs.. bişeyler istiyor.
evde artık hep bulunduruyorum
farmasinin yeni tarifi iyi oldu..
spor yapıyor ama vücut geliştirmek için, kilo problemi yoktur
bunları da yemezsem zayıflıyorum gelişemiyorum diyor
ha bi de bu aralar şunu söylüyor;
hastanedeki hemşireler hergün bişeyler yapıp getiriyorlarmış
sen de yap götüreyim diyor
dün pudingli pasta yaptım götürdü
bidahakine tuzlu yap diyor ben anlamadım bu adam benim de çalıştığımı unutuyor gibi..
Allahtan seviyorum yapmayı da yedirmeyi de.. yoksaaaa![]()